!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μεταγραφές παλτά

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Μεταγραφές παλτά

Πολέτι (ΟΣΦΠ)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νικολάου (ΟΣΦΠ)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντουρονικολάε (ΠΑΟ)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρος (ΑΕΚ)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσίριτς (ΑΕΚ)
2
22%
Λέτο (ΠΑΟ)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάχοβιτς (ΟΣΦΠ)
3
33%
Γιεκινί (ΟΣΦΠ)
1
11%
Ντιόγκο (ΟΣΦΠ)
1
11%
Λούα Λούα (ΟΣΦΠ)
1
11%
Οφορίκουε (ΟΣΦΠ)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ριέρα (ΟΣΦΠ)
1
11%

Σύνολο ψήφων: 9

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Μεταγραφές παλτά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Κι ο Ρικάρντο Κόστα παλτάρα ήταν.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

vantono έγραψε: 26 Απρ 2021, 20:51
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 26 Απρ 2021, 05:37 Τόργκελε, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Μπίσκαν, Νόρντιν Βόουτερ, Ζόραν Άντριτς, Σέριτς, Ροντρίγκο Σόουζα. Ειδικά ο τελευταίος, θυμάμαι όταν ήρθε να προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι καλός με ατάκες του στυλ "είναι σκληρός, τρώει πολύ ξύλο στην περιοχή και αντέχει".
σ'ωραίος, και να προσθέσω Εσιέν. Πέρασε ένα φεγγάρι, έκανε το κομπόδεμά του άκοπα και μετά αρχισε να τα τρώει όλα σε μποτίλιες στα μπουζούκια.
Τώρα μου θύμισες και τον άλλον: Σίντνεϊ Γκοβού. Γι' αυτόν μάλιστα έχω ακούσει και ιστορία πως έφαγε πόρτα σε γνωστό τότε κλάμπ της Αθήνας (νομίζω Βίλα Μερσέντες) επειδή πήγε να μπει με πιτόγυρο, λέγοντας στον πορτιέρη: "μα εγώ Γκοβού". Βέβαια, για κάποιους έβγαλε τη μεταγραφή του με το γκολ που πέτυχε στο Καμπ Νόου, αν και το 80% ανήκε στον Σισέ με τη μαγική ασσίστ που είχε βγάλει.
-_-
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Οι φραγκοδίφραγκες μεταγραφές δεν πιάνονται για παλτά.
Πάντως στην ιστορία της ΑΕΚ εγώ μόνο τρεις θυμάμαι: Ο Τασίνος παλιά από την Κόρινθο, ο Τσίριτς και ο Οκάλντο. Ο Οκάλντο σημειωτέον ήταν το μεταγραφικό ρεκόρ για Έλληνα (Κύπριο έστω) παίκτη όλων των εποχών το 2002.
Για την περίπτωση Ρος έχω αμφιβολίες. Ο Ζήτα με σύμμαχο τον Κίμωνα κατηγόρησε τον Παναγίδη για σκάνδαλο και σαν αποτέλεσμα έφυγε ο Ρος. Δεν ήταν σαν τον Λάγιος αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν παλτό.
Ρεκόρ παλτών έχει ο θρύλος.
Μεγάλα διεθνή παλτά ήταν ο Γκρηβς (από Τότεναμ σε Γιούβε) και ο Σεβτσένκο (από Μίλαν σε Γιούβε).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Εδώ να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχα νήματα επί ιταλικού εδάφους, ο Αναστόπουλος έχει διαχρονικά την τιμητική του! (πάντα μέσα στο τοπ10!)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

wooded glade έγραψε: 27 Απρ 2021, 03:35 Οι φραγκοδίφραγκες μεταγραφές δεν πιάνονται για παλτά.
Πάντως στην ιστορία της ΑΕΚ εγώ μόνο τρεις θυμάμαι: Ο Τασίνος παλιά από την Κόρινθο, ο Τσίριτς και ο Οκάλντο. Ο Οκάλντο σημειωτέον ήταν το μεταγραφικό ρεκόρ για Έλληνα (Κύπριο έστω) παίκτη όλων των εποχών το 2002.
Για την περίπτωση Ρος έχω αμφιβολίες. Ο Ζήτα με σύμμαχο τον Κίμωνα κατηγόρησε τον Παναγίδη για σκάνδαλο και σαν αποτέλεσμα έφυγε ο Ρος. Δεν ήταν σαν τον Λάγιος αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν παλτό.
Μεγάλα διεθνή παλτά ήταν ο Γκρηβς (από Τότεναμ σε Γιούβε) και ο Σεβτσένκο (από Μίλαν σε Γιούβε).
Καλά που τα θυμάσαι κιόλας :lol:
Τον Οκκα ελευθερο τον πηρες, έκανε προσφυγη στον διαλυμένο τότε ΠΑΟΚ και έμεινε ελευθερος
Φράγκο δεν έδωσες για το μεταγραφικό ρεκόρ Έλληνα παίκτη όλων των εποχών
Άβαταρ μέλους
wooded glade

jason0 έγραψε: 27 Απρ 2021, 07:39
wooded glade έγραψε: 27 Απρ 2021, 03:35 Οι φραγκοδίφραγκες μεταγραφές δεν πιάνονται για παλτά.
Καλά που τα θυμάσαι κιόλας :lol:
Τον Οκκα ελευθερο τον πηρες, έκανε προσφυγη στον διαλυμένο τότε ΠΑΟΚ και έμεινε ελευθερος
Φράγκο δεν έδωσες για το μεταγραφικό ρεκόρ Έλληνα παίκτη όλων των εποχών
Τι λες ρε τρελέ ;
Νίκησε η ΑΕΚ τον οσφπ στη μονομαχία και ο Σάλας ήταν αυτός που έβαλε το μπικικί. Μέχρι τότε ρεκόρ ήταν ο Κωνσταντίνου.
Μήπως ήταν όλα του Οκάλντο και δεν πήρε ο Πάοκ ;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Daje έγραψε: 27 Απρ 2021, 07:09 Εδώ να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχα νήματα επί ιταλικού εδάφους, ο Αναστόπουλος έχει διαχρονικά την τιμητική του! (πάντα μέσα στο τοπ10!)
Μετά την επιστροφή του ήταν νούλα-κουβαρίστρας.
Ένα χρόνο έκατσε στην Ιταλία όλο κι όλο. Το 87-88.
Αλλά και η Αβελίνο ήταν ανύπαρκτη.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μεγαλη φόλα μεταγραφή για τον βαζελο ήταν ο Αντρεουτσι.
Τον εμφάνισαν σαν τον νέο Πελέ και ο έρμος πατούσε τα κορδόνια του.
Και σαν να μην έφτανε η αμπαλοσύνη του, σε έναν αγώνα που τον γιουχαρε η Λεωφόρος, πήγε μπροστά τους, κατέβασε το σορτσάκι του και τους έδειξε τα παπάρια του.

Την επόμενη μέρα είχαμε στηθεί στην είσοδο της Νομικής, κρατούσαμε την Αθλητική Ηχω και φωνάζαμε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΝΤΡΕΟΥΤΣΙ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΏΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Beria έγραψε: 27 Απρ 2021, 08:35 Μεγαλη φόλα μεταγραφή για τον βαζελο ήταν ο Αντρεουτσι.
Και σαν να μην έφτανε η αμπαλοσύνη του, σε έναν αγώνα που τον γιουχαρε η Λεωφόρος, πήγε μπροστά τους, κατέβασε το σορτσάκι του και τους έδειξε τα παπάρια του.

Την επόμενη μέρα είχαμε στηθεί στην είσοδο της Νομικής, κρατούσαμε την Αθλητική Ηχω και φωνάζαμε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΝΤΡΕΟΥΤΣΙ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΏΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ
Είσαι αβοκά ή ακόμα στο πρώτο έτος ;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

wooded glade έγραψε: 27 Απρ 2021, 09:40
Beria έγραψε: 27 Απρ 2021, 08:35 Μεγαλη φόλα μεταγραφή για τον βαζελο ήταν ο Αντρεουτσι.

Ετελειωσα cum laude, εαν αυτό ρωτάς.
Αβοκα δεν έγινα, άλλαξα προσανατολισμό στην πορεία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Tarkovsky έγραψε: 27 Απρ 2021, 03:10
ο αγαπούλας πέθανε ο καρκίνο και ο Πίου είναι μπουζού γιατί τον πιάσανε στο αεροδρόμιο με τούβλα :-?
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Beria έγραψε: 27 Απρ 2021, 09:45
wooded glade έγραψε: 27 Απρ 2021, 09:40

Ετελειωσα cum laude, εαν αυτό ρωτάς.
Αβοκα δεν έγινα, άλλαξα προσανατολισμό στην πορεία
Προς τον Μπιρσιμικό κλάδο ;
Χειροκροτητής-ποδοκροτητής ;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

mao mao έγραψε: 26 Απρ 2021, 20:35
jason0 έγραψε: 26 Απρ 2021, 08:39 , Λουπου
Ωραίος παίκτης ήταν ρε, μπουκαδόρος.
Απλά μπουκάριζε λάθος στόχους.
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Ο Αργεντινός ο Κάμπς δεν ήταν παλτό ούτε υπερτιμημένος. Είναι άδικο, ήταν καλός παίκτης. Απλά αποκτήθηκε σαν οργανωτικό χάφ ενώ η θέση του ήταν μεσοεπιθετικός κάτι σαν τον "Λυμπε".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 27 Απρ 2021, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”