Αν αυτος ειναι κανονικος σατανισμος τοτε τι θα λες για το Νορβηγικο Μπλακ.Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:10Μιά και είσαι Ελ μέταλλο θα θεωρείς τους Megadeth και τους Slayer άλλο είδος μουσικής ( γιά να πιάσω δύο σατανιστικά παραδείγματα που με απασχόλησαν προσφάτως)Lord Snow έγραψε: 07 Αύγ 2018, 14:45 Το sign of the cross κριτικη κανει και παντα με εξεπλησσε το γεγονος οτι η ορθοδοξη εκκλησια δεν καταλαβαινε οτι 99,9% της κριτικης στους στιχους της ροκ/μεταλ απευθυνεται κυριως στο καθολικο δογμα και τις πρακτικες του ιστορικα.
Δεν είναι μόνο αντίδραση στον καθολικισμό, είναι κανονικός σατανισμός (κατα βάθος σανός γιά τους οπαδούς από συγκροτήματα που είναι άλλοτε χαβαλέδες και άλλοτε κυνικοί )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iron Maiden - Rockwave 2018
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Iron Maiden - Rockwave 2018
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τιποτα απλα οι διοργανωτες πρεπει να πανε μια βολτα μεχρι την Σιβηρια για να απολαυσουν το τοπιο.
Μιλας με γριφους γεροντα δεν σε καταλαβαινω.Lord Snow έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:15Τιποτα απλα οι διοργανωτες πρεπει να πανε μια βολτα μεχρι την Σιβηρια για να απολαυσουν το τοπιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλά, βαριέμαι τώρα να κάνω ζωγραφικές και crop στο Τotal Guitar.
Eιδικώς οι Slayer ξώφαλτσα ...
Eιδικώς οι Slayer ξώφαλτσα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αν τους αποδέχεσαι γιατί σε διάφορα σνομπ νήματα εδω μέσα ούτε αυτοί είναι μέταλ.zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:15
Αν αυτος ειναι κανονικος σατανισμος τοτε τι θα λες για το Νορβηγικο Μπλακ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν ειμαι σνομπ ακουω ολο το φασμα του μεταλ.Απλα στην Νορβηγια γιναν σκηνικα με το μεταλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εξαφανισθηκε κι ο μαλακας ο Ρωμανος...
Κάτι κατάλαβα, θρηνούν τον παγανισμό που δεν πρόλαβαν να απολαύσουν εις τους αιώνας ...zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:21
Δεν ειμαι σνομπ ακουω ολο το φασμα του μεταλ.Απλα στην Νορβηγια γιναν σκηνικα με το μεταλ.
Εκκλησιες καιγαν και δολοφονιες κανανε.Μαλιστα ο κυριος υπευθυνος(Burzum) ειναι εθνικιστης-ναζι μεχρι κοκκαλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Του χρονου λεω να κανω κανα βημα παραπανω για Wacken,Graspop η Download.Αν και για Wacken μου ειπαν τα χειροτερα πολλη βρωμια εχει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
χριστιανικο το συμβολο που εχουν στην περιοδεια οι maiden δεν το λες
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Και γιατί να είναι χριστιανικό βρε Κόκκκορα; Ιεραπόστολοι είναι;Κόκκορας έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:50 χριστιανικο το συμβολο που εχουν στην περιοδεια οι maiden δεν το λες
Οι Μegadeth(ο Mustaine δηλαδη) εχει χρονια που ειναι φανατικος Χριστιανος και μαλιστα εθεσε βετο οταν ηταν να παιξουν στη Μαλακασα οι Rotting Christ.Lord Snow έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:14
Οι Μegadeth καμια σχεση με σατανισμο, μαλακα Μπιστη λιγη ντροπη. Οι Slayer ειχαν κατι ψιλονυξεις της πουτσα για καθαρα λογους προκλησης=εμποριλας (υπαρχει η παραδοχη σε βινδεο) μεσα στο κλιμα της εποχης τοτε.
Aπο τους Slayer ο Araya δηλωνει Καθολικος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ο διαβολος στο εξωφυλλο του number of the beast ειναι ο...Νταλι και το κομματι αναφερεται σε εναν εφιαλτη που ειχε δει ο Steve Harris.Lord Snow έγραψε: 07 Αύγ 2018, 14:45
Το αστειο ειναι οτι συγκεκριμενα οι Maiden δεν ειχαν ποτε καμια σχεση με σατανιστικους στιχους ή αντιχριστιανικα μηνυματα περαν τις δεουσας κριτικης. Για παραδειγμα πολλοι αναφερουν το number of the beast αλλα ποτε κανεις τους δεν εκατσε να ακουσει πραγματικα το κομματι, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που νομιζουν.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εντάξει ο Σάκης δεν είναι άθεος ρε συ.Drexler έγραψε: 07 Αύγ 2018, 21:04Οι Μegadeth(ο Mustaine δηλαδη) εχει χρονια που ειναι φανατικος Χριστιανος και μαλιστα εθεσε βετο οταν ηταν να παιξουν στη Μαλακασα οι Rotting Christ.Lord Snow έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:14
Οι Μegadeth καμια σχεση με σατανισμο, μαλακα Μπιστη λιγη ντροπη. Οι Slayer ειχαν κατι ψιλονυξεις της πουτσα για καθαρα λογους προκλησης=εμποριλας (υπαρχει η παραδοχη σε βινδεο) μεσα στο κλιμα της εποχης τοτε.
Aπο τους Slayer ο Araya δηλωνει Καθολικος.
ενθεος είναι και μάλιστα πολύ πιστός.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές