!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
Re: Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
Ο Καραπιαλης δυο τουλαχιστον απο τις χρονιες του στη Λαρισα ηταν για μενα ο καλυτερος Ελληνας παιχτης.
Τσαντιστηκα παρα πολυ που δεν τον εφερε ο Καπετανιος στον Παναθηναικο.
Οταν πηγε στον Ολυμπιακο ο Βασιλης δεν επιασε ουτε το 50% της αποδοσης που ειχε στη Λαρισα.
.
Οταν πηγε στον Ολυμπιακο ο Βασιλης δεν επιασε ουτε το 50% της αποδοσης που ειχε στη Λαρισα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 24 Απρ 2021, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:03 Ρε ιεροσυλοι ουτε ενας εδω μεσα δεν αναφερθηκε στην τεραστια προσφορα του Γιωργου Κουδα στο ποδοσφαιρο της Ελλαδας;
Σε σχεση με αυτα που προσφερε ο Κουδας σε Θεσσαλονικη, Βορεια Ελλαδα και Ελλαδα συνολικα, ο Χατζηπαναγης δεν φτανει το ενα δεκατο.
Εκτος του Δομαζου και Σαραβακου καλυτεροι του Βασια ηταν φυσικα και οι Κουδας, Παπαιωαννου, Λουκανιδης.
Ισως και ο Θωμας Μαυρος γιατι ο Βασια σπανια ολοκληρωνε τις ενεργειες του ενω ο Μαυρος απο μιση ευκαιρια εκανε γκολ.
Δεν ειναι μονο θεαμα η μπαλα, ειναι και ουσια.
.
Αυτές οι ψηφοφορίες είναι ανούσιες.
Καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι αόριστη έννοια.
Άλλο ο επιθετικός, άλλο ο αμυντικός και άλλο ο τερματοφύλακας.
Κανονικά θα έπρεπε να συγκρίνουμε τους καλύτερους σε κάθε θέση.
Καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι αόριστη έννοια.
Άλλο ο επιθετικός, άλλο ο αμυντικός και άλλο ο τερματοφύλακας.
Κανονικά θα έπρεπε να συγκρίνουμε τους καλύτερους σε κάθε θέση.
Βαζεχα και Καραπιαλη τους εβαζα διαφημισεις για τις σχολες τους...
και απο το Δομαζο εχω παρει συνεντευξη για τοπικο περιοδικο του Χαλανδριου.
Ο Βαζεχα απο ολους τους σελεμπριτις που εχω γνωρισει ειναι ο πιο σεμνος και ευγενικος ανθρωπος.
Μου μιλουσε στον πληθυντικο και με κατεβασμενο το κεφαλι...
και οταν του ειπα οτι ημουν φανατικος Βαζελος και θαυμαστης του χαμογελουσε ντροπαλα με ενα υφος, ε ενταξει δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο.
.
Ο Βαζεχα απο ολους τους σελεμπριτις που εχω γνωρισει ειναι ο πιο σεμνος και ευγενικος ανθρωπος.
και οταν του ειπα οτι ημουν φανατικος Βαζελος και θαυμαστης του χαμογελουσε ντροπαλα με ενα υφος, ε ενταξει δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο.
.
Ο συντοπίτης Καραπιάλης "κάηκε" νωρίς με τραυματισμούς και ήταν ατομιστής. Μπαλαδόρος ήταν,κανείς δεν αντιλέγει, αλλά χωρίς διάρκεια.Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:09 Ο Καραπιαλης δυο τουλαχιστον απο τις χρονιες του στη Λαρισα ηταν για μενα ο καλυτερος Ελληνας παιχτης.
.
καλα ρε εσυ δεν παριστανες τον αεκτζη στο παλιο πχορουμ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:14Ο συντοπίτης Καραπιάλης "κάηκε" νωρίς με τραυματισμούς και ήταν ατομιστής. Μπαλαδόρος ήταν,κανείς δεν αντιλέγει, αλλά χωρίς διάρκεια.Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:09 Ο Καραπιαλης δυο τουλαχιστον απο τις χρονιες του στη Λαρισα ηταν για μενα ο καλυτερος Ελληνας παιχτης.
.
Καηκε απο τα ξενυχτια και τις καταχρησεις, διαφορετικα θα του ανηκαν οι πρωτες θεσεις.
.
Αυτή τη ψωλοδικαιολογία ποτέ δεν τη κατάλαβα. Κι ο Ζίκο κάπνιζε 2 πακέτα τη μέρα ,αλλά στο γήπεδο "κεντούσε" . Κι ο άλλος Βραζιλιάνος στο μπάσκετ , ο Οσκάρ Σμιντ ( θρύλος) ξενύχτης και απροπόνητος "κερνούσε" 40άρες σε κάθε αγώνα.Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:16Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:14Ο συντοπίτης Καραπιάλης "κάηκε" νωρίς με τραυματισμούς και ήταν ατομιστής. Μπαλαδόρος ήταν,κανείς δεν αντιλέγει, αλλά χωρίς διάρκεια.Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:09 Ο Καραπιαλης δυο τουλαχιστον απο τις χρονιες του στη Λαρισα ηταν για μενα ο καλυτερος Ελληνας παιχτης.
.
Καηκε απο τα ξενυχτια και τις καταχρησεις, διαφορετικα θα του ανηκαν οι πρωτες θεσεις.
.
Βασίλης Τσιάρτας
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κανονικα επρεπε να μπορει να το κανει και ο κοπιτσης που ηταν ο πιο καλος ο βιαστηςΕρμής έγραψε: 24 Απρ 2021, 16:12 Θυμάστε μια διαφήμιση παλιά που έδειχνε τον Μπεκχαμ να περνάει τη μπάλα από μια τρύπα το οποίο φυσικα ήταν κατασκευασμένο στον υπολογιστή; αυτό το είχε κάνει 5 συνεχόμενες φορές ο Τσάρτας σε προπόνηση, στο καπάκι μια μετά την άλλη. Μου το έχει πει και ο Κουτουλας και ο Χάρης ο Κοπιτσης σε άσχετη φάση ο ένας με τον άλλο.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Οργισμένος
O paikthw ο οποιος εκανε με χαωδη διαφορα την καλυτερη και λαμπροτερη καριερα στας ευρωπας , οπου γκαμησε κι εδειρε, και οχι στα κατω πετραλωνα , ηταν ο Μαχλας.
Γιαυτο αλλωστε δεν ειναι ουτε καν στη λιστα.
Μυρωδιαδες.
Γιαυτο αλλωστε δεν ειναι ουτε καν στη λιστα.
Μυρωδιαδες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΕΙμαι Παοκαρα αλλα ο Βαζεχα ηταν και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.Αρίστος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:13 Βαζεχα και Καραπιαλη τους εβαζα διαφημισεις για τις σχολες τους...
.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ε τωρα κι εσυ κολλας σε κατι πραγματα μικρα....
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σωστα Οργισμενε για το Βαζεχα.
Πες μας τη γνωμη σου και για Κουδα.
.
Πες μας τη γνωμη σου και για Κουδα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 24 Απρ 2021, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 26 Απαντήσεις