!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
"αν δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε σωστά, δε φταίμε εμείς που κυβερνάμε, φταίει η χώρα που είναι μη-κυβερνήσιμη!". Ε, σαλτα γαμήσου ρε κύριε Σταγκο...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:07 https://www.kathimerini.gr/opinion/5613 ... i-chora-2/
- Μαυροβασίλης
για ατολμία και πανικό κρώζει το γκουβέρνο ο μπαρμπα-Στάγκος αλλά, επ' ευκαιρία, τί βαθμό καταστολής για τα κορωνομέτρα θα άντεχε η λελέδικη πσυχή σου;Σενέκας έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:13"αν δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε σωστά, δε φταίμε εμείς που κυβερνάμε, φταίει η χώρα που είναι μη-κυβερνήσιμη!". Ε, σαλτα γαμήσου ρε κύριε Σταγκο...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:07 https://www.kathimerini.gr/opinion/5613 ... i-chora-2/
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
να του λέμε κι'ευχαριστώ δηλαδή, επειδή στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι ο ήλιος ανατέλλει απ'τη Δύση, τουλάχιστον παραδέχεται ότι είναι στρόγγυλος. Πολύ χαμηλά στάνταρΜαυροβασίλης έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:17για ατολμία και πανικό κρώζει το γκουβέρνο ο μπαρμπα-Στάγκος αλλά, επ' ευκαιρία, τί βαθμό καταστολής για τα κορωνομέτρα θα άντεχε η λελέδικη πσυχή σου;Σενέκας έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:13"αν δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε σωστά, δε φταίμε εμείς που κυβερνάμε, φταίει η χώρα που είναι μη-κυβερνήσιμη!". Ε, σαλτα γαμήσου ρε κύριε Σταγκο...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:07 https://www.kathimerini.gr/opinion/5613 ... i-chora-2/
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λες και δεν ξέρομε τί κουμάσια είστε
Δεν του αξίζει του Κούλη η απείθαρχη και δυσκολοκυβέρνητη Ελλάδα λέμε. Ας πάει να βάλει για πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.
Λέει κάποια σωστά ο Στάγκος, αλλά υπερβάλλει όταν τα αναδεικνύει ως ανυπέρβλητη παθογένεια του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας. Τα περισσότερα από αυτά συνέβησαν σε όλες τις δυτικές χώρες και όχι μόνο, δεν είναι ελληνική πατέντα. Συχνά μάλιστα σε υπέρτερο βαθμό, ας ρωτήσει κάποιους που έχουν λ.χ. εικόνα από τις ΗΠΑ.
- Μαυροβασίλης
η άποψή μου για την αντιμετώπιση όσων- εντός και εκτός κυβέρνησης, λόγω ανικανότητας ή σκοπιμότητας- υπονομεύουν την πολιτική κατά της πανδημίας είναι σαφής, εσύ τί θα προτιμούσες;Σενέκας έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:24 να του λέμε κι'ευχαριστώ δηλαδή, επειδή στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι ο ήλιος ανατέλλει απ'τη Δύση, τουλάχιστον παραδέχεται ότι είναι στρόγγυλος. Πολύ χαμηλά στάνταρ
- Μαυροβασίλης
δε διαφωνώ αλλά υπάρχουν και θεμελιώδεις διαφορές, στο καποτόνησο πχ (με ουκ ολίγους ψέκες) κορωνοπάρτυ φόρα παρτίδα δεν έχουν παίξει, κάτι ημίτρελοι μόνο σε χωράφια κι αυτό πολύ σποραδικά, κι ας μην πιάσομε μαζικές πορείες και επαναστατική γυμναστική καλύτεραkameron έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:35 Λέει κάποια σωστά ο Στάγκος, αλλά υπερβάλλει όταν τα αναδεικνύει ως ανυπέρβλητη παθογένεια του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας. Τα περισσότερα από αυτά συνέβησαν σε όλες τις δυτικές χώρες και όχι μόνο, δεν είναι ελληνική πατέντα. Συχνά μάλιστα σε υπέρτερο βαθμό, ας ρωτήσει κάποιους που έχουν λ.χ. εικόνα από τις ΗΠΑ.
- Dwarven Blacksmith
西方 红,太阳升,Σενέκας έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:24να του λέμε κι'ευχαριστώ δηλαδή, επειδή στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι ο ήλιος ανατέλλει απ'τη Δύση, τουλάχιστον παραδέχεται ότι είναι στρόγγυλος. Πολύ χαμηλά στάνταρΜαυροβασίλης έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:17για ατολμία και πανικό κρώζει το γκουβέρνο ο μπαρμπα-Στάγκος αλλά, επ' ευκαιρία, τί βαθμό καταστολής για τα κορωνομέτρα θα άντεχε η λελέδικη πσυχή σου;Σενέκας έγραψε: 24 Απρ 2021, 11:13
"αν δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε σωστά, δε φταίμε εμείς που κυβερνάμε, φταίει η χώρα που είναι μη-κυβερνήσιμη!". Ε, σαλτα γαμήσου ρε κύριε Σταγκο...
希腊出了个苦力
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση