να προσέχεις μην κανεις μαλακίες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μερακλής!
Re: Μερακλής!
καλη συνέχεια,
Ε, αφου μου το λες εσύ..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο οποίος επειδή ακριβώς έχει αξιοπρέπεια και σεβασμό δεν κάνει δεύτερο ακάου όσο και να προσπαθώ να τον πείσω να μη μας σέβεται, να μας γράψει στα @@ του κλπ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ελπίζω να κάνεις πλάκαsys3x έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:40 Ο οποίος επειδή ακριβώς έχει αξιοπρέπεια και σεβασμό δεν κάνει δεύτερο ακάου όσο και να προσπαθώ να τον πείσω να μη μας σέβεται, να μας γράψει στα @@ του κλπ.
Λυστε μου μία απορία , σύντροφοι αριστεροί
Με ποιο δικαίωμα εμείς οι Δυτικοί , πρώην αποικιοκράτες μπαίνουμε στα πολιτισμικά ήθη και έθιμα μιας χώρας του τρίτου κόσμου σαν το Αζερμπαιτσαν ;
Με ποιο δικαίωμα εμείς οι Δυτικοί , πρώην αποικιοκράτες μπαίνουμε στα πολιτισμικά ήθη και έθιμα μιας χώρας του τρίτου κόσμου σαν το Αζερμπαιτσαν ;
Ο σωστός ο χρήστης , ο ίσιος .sys3x έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:40Ο οποίος επειδή ακριβώς έχει αξιοπρέπεια και σεβασμό δεν κάνει δεύτερο ακάου όσο και να προσπαθώ να τον πείσω να μη μας σέβεται, να μας γράψει στα @@ του κλπ.
εγώ ειμαι αθώος, νόμιζα οτι ειναι μια παρασκευη πρωί στα γραφεία της νδ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:46 Λυστε μου μία απορία , σύντροφοι αριστεροί
Έχουμε δικαίωμα εμείς οι Δυτικοί να κρίνουμε χώρες του τρίτου κόσμου με διαφορετικά ήθη και έθιμα από τα δικά μας ;
Δεν είναι αυτό πολιτισμικός ιμπεριαλισμός;
Δεν είναι αυτό πολιτισμικός ιμπεριαλισμός;
Ρε φίλε, ειλικρινά μας δουλεύεις; Για ποιά αξιοπρέπεια και σεβασμό ομιλούμε όταν λέει φόρα παρτίδα πως σκοτώνει ζώα; Και θα πρέπει εγώ να του ''χαϊδέψω'' το κεφάλι και να του πω'' έλα βρε χρυσό μου, δεν είπες και τίποτις σημαντικό''. Ρε πάτε καλά εδώ μέσα επιτέλους;sys3x έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:40Ο οποίος επειδή ακριβώς έχει αξιοπρέπεια και σεβασμό δεν κάνει δεύτερο ακάου όσο και να προσπαθώ να τον πείσω να μη μας σέβεται, να μας γράψει στα @@ του κλπ.
Να κάνει και δεύτερο και τρίτο ακάουντ, άπαξ και μάθει τί εστί ανθρωπιά. Άντε μου πια εδώ μέσα όλοι οι πονεμένοι με τον Εξαρχίδη.
Λιγη τσίπα για τα αυτονόητα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το ότι χώρες όπως εκεί έχουν τεράστια διαφορά κουλτούρας και νοοτροπίας με εμάς το έχετε σκεφτεί;enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:48εγώ ειμαι αθώος, νόμιζα οτι ειναι μια παρασκευη πρωί στα γραφεία της νδ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:46 Λυστε μου μία απορία , σύντροφοι αριστεροί
Με ποιο δικαίωμα εμείς οι Δυτικοί , πρώην αποικιοκράτες μπαίνουμε στα πολιτισμικά ήθη και έθιμα μιας χώρας του τρίτου κόσμου σαν το Αζερμπαιτσαν ;![]()
Γιατί να θέλουμε να τοτς επιβάλλουμε την δική μας πολιτισμική κουλτούρα ;
τεσπα άκυρο, πλακα εχει και ετσι 
Και θα θέσω και ένα άλλο φιλοσοφικο ερώτημα
Όταν μιλούμε για ενηλίκους συναινουντες σε θέματα ερωτικής ελευθερίας , έχει σημασία το για ποιους λόγους είναι συναινουντες;
Ή θα πρέπει να ..κάνουμε ψυχανάλυση αρ μία γυναίκα που συναινεί για το ποιους ψυχολογικούς λόγους συναινεί;
Όταν μιλούμε για ενηλίκους συναινουντες σε θέματα ερωτικής ελευθερίας , έχει σημασία το για ποιους λόγους είναι συναινουντες;
Ή θα πρέπει να ..κάνουμε ψυχανάλυση αρ μία γυναίκα που συναινεί για το ποιους ψυχολογικούς λόγους συναινεί;
Έχω όμως την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τον πείσω ότι δεν μας αξίζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.