enaon έγραψε: 07 Αύγ 2018, 12:34
shrike έγραψε: 07 Αύγ 2018, 12:30
Επίσης, σ' αυτό που δείχνεις δεν είδα τίποτα για χρώμα. Νόμιζα ενδιαφέρεσαι για διάφανη ρητίνη, αυτό που λέμε "υγρό γυαλί".
Αυτό που λες, πιο πολύ μού θύμισε τις κλασικές εποξικές τύπου megapox, megacolla κλπ (λευκές, γκρι κλπ), στις οποίες μια μέση τιμή είναι κάπου 13-14 ευρώ για τις αργές και κοντά στο 20άρικο για τις γρήγορες, ανά λίτρο (0,5+0,5).
Τέλος, μού κάνει εντύπωση η αναλογία 2:1. Δεν θυμάμαι να το 'χω ξαναδεί αυτό σε εποξική, το συνηθισμένο είναι 1:1.
το λέει για το χρώμα, clear, ειναι εξαιρετική κατά την γνώμη μου, εντελώς διάφανη αν δεν την δει ήλιος, αν δεν την έχεις δοκιμάσει δες την αν χρειαστεί κάπου. 15/λίτρο έχει στην γειτονιά μου, φαντάζομαι και πιο κάτω θα πάει στην Αθήνα, γενικά έχει ωραία προϊόντα η αλχίμικα νομίζω. Νομίζω οτι στις εποξικές ρητίνες, το 2:1 και πιο κάτω ακόμα ειναι το νορμάλ, όχι το 1:1.
Ναι, έχεις δίκιο για το χρώμα. Πήγα κατ' ευθείαν στο
specsheet όπου παραδόξως δεν λέει τίποτα για χρώμα (αλλά λέει εκείνη τη θεϊκή "ελληνικούρα"
The product is 100% solids therefore... 
).
Θα το 'χω στα υπ' όψιν, ΟΚ. Για προσωπική χρήση βέβαια ή για δοκιμή, αλλιώς θα πρέπει να με βρούνε (όχι να τους βρω

).
Για την αναλογία πάντως, όλες όσες έχω δουλέψει κατά καιρούς στο μαγαζί, από συσκευασίες 250gr μέχρι δεκάλιτρες και βάλε και σε ό,τι τύπο έτυχε να φέρουμε (διάφανες, γκρι, υδραυλικών, συγκολητικές, ακόμα και βιομ. δαπέδων κλπ) όλες 1:1 ήταν.
enaon έγραψε: 07 Αύγ 2018, 12:56
και μίας και λέμε για μαγικά υλικά, να πω και για την soudal για όποιον δεν την ξέρει, μου την έδωσε με το ζόρι ο φίλος με τα υλικά και από τότε ότι μου δίνει το παίρνω, μπας και
μαστίχα-τσίχλα-κόλα στυλ σαν τόσες άλλες, αλλά είναι απίθανο πράγμα, κολλάει σχεδόν παντού, μέσα στο νερό, βάφεται, ελαστικό, ο βασιλιάς.
Πολύ καλή, όντως. Αν και παλιάς τεχνολογίας (υπάρχει χρόοονια στην αγορά). Σήμερα πλέον, για τις περισσότερες εφαρμογές αυτού του τύπου δουλεύουν κυρίως οι υβριδικές που έχουν ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά.