αρα σαχλαμάρες ελεγες για σεβασμό στην μητέρα κλπ ε; Δεν πειράζει, σιγα.Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:12 Σεβασμό στον Πατέρα σαν φιγούρα, ναι.
Σεβασμό στις μαλακίες που διαβάζω, όχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μερακλής!
Re: Μερακλής!
Εντάξει, δεν τον λες και ζαιο να αποκρύπτει απόπειρες βιασμού από πρέσβη της Βενεζουέλας...Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39 Ο δεξιούλης βλέπει ασιάτη πολιτικό να παρενοχλεί σεξουαλικά εργαζόμενη και η λέξη που του έρχεται στο μυαλό είναι "μερακλής". Αυτή είναι η δεξιά.
Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις κατα τα άλλα
ηταν και πρωθυπουργός τοτε, α οχι, άλλος μαλάκας ητανJu-87 έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:14 Εντάξει, δεν τον λες και ζαιο να αποκρύπτει απόπειρες βιασμού από πρέσβη της Βενεζουέλας...![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απο τη στιγμή που της πιανει τον κωλο και γελάει ικανοποιημενη, σημαίνει πως αμα δεν καταλάβαιναν οτι τους παίρνει η καμερα θα βλέπαμε και πιο προχωρημένη οικειότητα. 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αυτοί προκαλούν την αηδία ημών των υπολοίπων. Εκεί είναι το αποδεκτό.Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:45Είδαμε και στην Ελλάδα κάτι Φιλιππίδηδες (που είναι η κορφή του παγόβουνου)Kauldron έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:32Αυτά είναι τα ήθη των μουσουλμάνων, μεταξύ αυτών και των προσφύγων που θέλεις να μας φέρεις εδώ μέσα.Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:49 Μερακλης λέει ο τύπος που απλωσε την χερουκλα του. Μετά τρελενονται όταν βγαίνουν στο σύνταγμα και τραγουδάνε ο βιαστής είσαι εσύ. Μα ποια κουλτούρα βιασμού έχουμε στην Ελλάδα; έλα ντε.
Αφού δεν του γύρισε μια ξαναστροφη να του στραβώσει το τσαουλι, τυχερός ήταν ο παλιολιγδιαρης.
Έξω το ισλάμ απ' την Ευρώπη.
Και ακόμα κι έτσι, αφού έχουμε τέτοιους, δεν χρειάζεται να κάνουμε και εισαγωγές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συμφωνώ απολύτως, αγαπητή μου.Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:37Εξω όλοι οι έχοντες αυτή την νοοτροπία από τις κοινωνίες. Όλοι ανεξαιρέτως.Kauldron έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:32Αυτά είναι τα ήθη των μουσουλμάνων, μεταξύ αυτών και των προσφύγων που θέλεις να μας φέρεις εδώ μέσα.Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:49 Μερακλης λέει ο τύπος που απλωσε την χερουκλα του. Μετά τρελενονται όταν βγαίνουν στο σύνταγμα και τραγουδάνε ο βιαστής είσαι εσύ. Μα ποια κουλτούρα βιασμού έχουμε στην Ελλάδα; έλα ντε.
Αφού δεν του γύρισε μια ξαναστροφη να του στραβώσει το τσαουλι, τυχερός ήταν ο παλιολιγδιαρης.
Έξω το ισλάμ απ' την Ευρώπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:08Πολλοί τρώνε σκατά στον κόσμο αυτό και άντρες και γυναίκες.Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 13:57Θες δηλαδή να μου πεις, πως οι γυναίκες ανα τον κόσμο, τρώνε λίγα σκατά, στο θέμα της εκμετάλλευσης από διάφορους παπάρηδες; Όταν η άλλη μεγαλώνει όντας μόνη της ένα παιδί επί παραδείγματι, τί θα κάνει,ρε τρισμέγιστε; Και για να σου δώσω ένα hint, ισχύει το παραπάνω ένεκα χηρείας. Και πουτάνα να γίνει, πάλι θα την κρίνετε. Πες μου εσύ, που όλα τα θωρρείς, με σοφία, και με ''δίκαιον όμμα'' ,τι θα πρότεινες σε περιπτώσεις παρεμφερείς;Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 13:40
Αυτό που δεν μπορώ είναι ότι, ακόμα κι όταν έχετε την εικόνα ζωντανή μπροστά σας, πρέπει να παίξει αναγκαστικά το σενάριο της δυστυχούς κατατρεγμένης, "αμάρτησα για το παιδί μου", κι όχι αυτό που βγάζει η εικόνα, ότι δηλαδή μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους κι αυτός κι αυτή.
Ε ναι, έλεος κάπου.
Διότι παρατηρώ πως σχολιάζεις με απίστευτη ετοιμότητα λόγου το προφανές, αλλά δεν λες τίποτα για το άδηλο.
Επιπροσθέτως, όλοι έχετε Μητέρες, αδελφές κλπ κλπ. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Εγώ δεν κρίνω κανέναν, παρα μόνον κάτι τύπους/τύπισσες που αρέσκονται να ηθικολογούν μονοσήμαντα: οι κακοί αντρες-οι καλές γυναίκες.
Ε λοιπόν μάθε ότι ο κόσμος είναι γκρίζος, ούτε απόλυτο άσπρο υπάρχει, ούτε απόλυτο μαύρο.
Υπάρχουν κακοί άντρες, εκμεταλλευτές/σεξιστές/χεριστικοί/κακοποιητές (πρόσθεσε ελεύθερα), και υπάρχουν γυναίκες με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.
Σχολιάζω την εικόνα που βλέπω. Βλέπω έναν μπάρμπα να πιάνει τον κώλο μια νέας γυναίκας κι εκείνη να το αποδέχεται ευχαρίστως (χωρίς καν μια ενστικτώδη αντίδραση) με γελάκια, ναζάκι και χαριεντισμούς. Αυτό μού λέει ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα και κανένας από τους δυο δεν φαίνεται να δυσφορεί για κανέναν λόγο.
Απ' εκεί και πέρα, περνάμε στη σφαίρα του φαντασιακού. Εσύ μπορεί να φαντάζεσαι το δράμα μιας δυστυχούς μητέρας που την έχει ρίξει η κενωνία στα τάρταρα και στις χερούκλες του παππού, εγώ πάλι μπορεί να φαντάζομαι άλλα πράγμα, όπως ας πούμε ότι η κοπέλα εκμεταλλεύτεται την λαγνεία του παππού για δικό της όφελος. Η εικόνα πάντως πουθενά δεν μαρτυρά την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ δυσφορία/δυσανεξία από την πλευρά της κοπέλας, μάλλον το αντίθετο.
Σεβασμό τρέφω προς όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους, και στις πουτάνες ακόμα που κάνουν ένα επάγγελμα για να ζήσουν.
Τα σηκωμένα δάχτυλα δεν μπορώ. ΟΚ;
Βάσει των λεγομένων σου, όχι. Δεν βλέπεις αξιοπρεπείς ανθρώπους γύρω σου, αλλά κομπάζεις με την νοοτροπία του μάγκα που είναι φουλ γαμήκουλας και ορθώς πράττει.
Όσα γράφω, δεν είναι μια εικόνα από σενάριο ταινίας, αλλά μια πραγματικότητα που ενώ την βλέπεις, την προσπερνάς, για να μην χαρακτηριστείς από τους εδώ θιασώτες σου.
Σου δίδω το πρίσμα της γυναικείας προσέγγισης και μου τσαμπουνάς αρλουμπολογία, δίχως την παραμικρή αιδώ.
Γνωρίζεις καλά πως τα πράγματα στον εργασιακό τομέα και δη για μια γυναίκα, είναι δυστυχώς πολύ πίσω. Δεν ομιλώ για μια στείρα ''''ισότητα'' , με τσιτάτα, αλλά για μια κατανόηση πως τα πλάσματα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Ενώ όπως λες, το ενστερνίζεσαι, οι απόψεις σου, σε διαψεύδουν.
Ο Σεβασμός κερδίζεται.
Εν κατακλείδι, ούτε κι εγώ μπορώ την κατήχηση περί δικαίου.Όμορφα τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατί πού εμπλέκεται πατέρας και τον έβγαλα στην απ'έξω; Για πες ρε έξυπνε; Περί γυναικών μιλάμε.
δεκα σελίδες για ενα γλοιώδη κωλόγερο επειδή σε κάποια βλήματα φαίνεται μερακλής
τωρα το ειδα αυτό ρε αθεόφοβη.
ροπή πρός την εξουσία, ενας μικρός under, μηπως ζηλεύεις και εσύ τον παππου δανάη;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ωραια λοιπον καλα κανεις.Εμεις οι ελληνιαρηδες ειμαστε φαλλοκρατικα γουρουνια και δεν μοιαζουμε στους δυτικοευρωπαιους.Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 13:26Εσύ εκφράζεις τις ρατσιστικές σου ανησυχίες. Γιατί το πρόβλημα σου είναι οι Αφρικανοί άντρες και οι γυναίκες που είναι κυρατσες κατά τη γνώμη σου. Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτή την λογική μίσους που εκφράζεις. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που με ενοχλούν στην κοινωνία μας και αυτό δεν είναι το χρώμα του δέρματος ή η καταγωγή κάποιου ή το φύλο κάποιου. Απλά.
Οσο για τους αφγανοπακιστανους και τους γυφτους τι να πω ρωτησες αραγε πως ζουν οι γυφτισες και οι αφγανες εξαιτιας των
τυρανων που με το στανιο τις βαζουν να τους παντρευονται;
Ναι και στην Ελλαδα καποτε ειμασταν ετσι αλλα ο τρισαγιος εθναρχης Ανδρεας Παπανδρεου μας ξεβλαχεψε καπου εβαλε ενα
φρενο σε αυτη την αθλιοτητα.
Εγω παντως δεν βλεπω καμια κυρατσα του κινηματος "ο βιαστης εισαι εσυ" να διαμαρτυρεται για τους τυρανους γυφτους και αφγανους
ο μονος δακτυλοδεικτουμενος ειναι ο αυτοχθονας λευκος ευρωπαιος.
Αν και ψηφιζω ακροδεξια παντα θα τιμαω τον τρισαγιο πατερουλη Σταλιν γιατι οποιος τολμουσε να δολοφονησει την γυναικα του
τουφεκιζοταν επι τοπου.
Οι ροζουλι αριστεραντζες μαζι με το ΚΚΕ βαζουν τα δικαιωματα των λαθροκατσαπλιαδων πανω απο τα δικαιωματα των αυτοχθονων.
Ας ειναι λοιπον εγω ειμαι ο κακος ρατσιστης μπορουμε να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε δεν πειραζει καλη καρδια.
δεν βλέπω πολυ σεβασμό να έχεις, πιο μετα.Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:29 Γιατί πού εμπλέκεται πατέρας και τον έβγαλα στην απ'έξω; Για πες ρε έξυπνε; Περί γυναικών μιλάμε.
Για δείξε μου ρε μαν, έτσι από περιέργεια.
πιο μετά, να παλιώσεις λίγο , ειδα τι έπαθε ο πορφύριος
τίποτα μερακλήδικο από την στιγμή που υπάρχει σχέση εξουσίας.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP