!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να ζήσετε εσείς και να πεθάνουν οι άλλοι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Να ζήσετε εσείς και να πεθάνουν οι άλλοι.
Ειδικά αυτός ο Τζον Λένιν, έγραφε και κομματάρες.Saliveros έγραψε: 07 Αύγ 2018, 09:59Τι καλοί άνθρωποι που ήταν εκείνοι οι Λενίνηδες κλπ...
![]()
Τι κρίμα που μείναν στην εξουσία μόνο καμιά 80ριά χρόνια και δεν πρόφτασαν να υλοποιήσουν τον παράδεισο που χτίζαν...![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Εγώ βάζω και καμιά φωτιά σε αυτοκίνητα και μαγαζά καπιταλιστών για να γκρεμίσω το αστικό καθεστώς άμα λάχει ναούμ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Αύγ 2018, 11:40 Αν είχατε λεφτά,εαν εισασταν αριστοι και ικανοι, είμαι σίγουρος πως δεν θα είσασταν εδώ τώρα.
Το φορουμ της καρδια σας είμαι σίγουρος πως είναι η ανέξοδη (και μοναδικη;) σας διασκέδαση.
Τουλάχιστον για την πλειοψηφία.
Πάνος Σκουρλέτης
ισως δεν ειμαστε αριστοι και ικανοι, αλλα δε γαμεις, απο το να σπαμε πετρες, καλα ειναι κι εδω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Αύγ 2018, 11:40 Αν είχατε λεφτά,εαν εισασταν αριστοι και ικανοι, είμαι σίγουρος πως δεν θα είσασταν εδώ τώρα.
Το φορουμ της καρδια σας είμαι σίγουρος πως είναι η ανέξοδη (και μοναδικη;) σας διασκέδαση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για πολλες κλωτσιες είναι οσοι στηριζουν ελεφτερη (ασυδοτη)αγορα κι ιδιωτικη πρωτοβουλια κι οσοι το αντιθετο στηριζουν σκετο κρατισμο
είναι οι δυο ακρες που πρεπει να πανε στα σκουπίδια
χωρις εθνος κρατος ουδεν
κι οι δυο τασεις είναι επικίνδυνες κι για αυτό ναα ξεριζωθουν με πολύ κλωτσιδι
κι τα δυο ακρα συναντιούνται στην ισλαμολαγνια κι την λαθρολαγνια ΟΜΩΣ είναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
είναι οι δυο ακρες που πρεπει να πανε στα σκουπίδια
χωρις εθνος κρατος ουδεν
κι οι δυο τασεις είναι επικίνδυνες κι για αυτό ναα ξεριζωθουν με πολύ κλωτσιδι
κι τα δυο ακρα συναντιούνται στην ισλαμολαγνια κι την λαθρολαγνια ΟΜΩΣ είναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
επειδή ο νεοφιλελεφτερισμος είναι η συνεχεια του κουμουνισμου(τα ιδεολογήματα των αμερικανων νεοσυντηρητικων τα φτιαξανε οι τροσκιστες)
συμφωνουν με τους φουστιδες συριαζα μπγοοδο κκε μαο χοτζα
κι στηριζουν ισλαμ κι παρανομους μεεταναστες
συμφωνουν με τους φουστιδες συριαζα μπγοοδο κκε μαο χοτζα
κι στηριζουν ισλαμ κι παρανομους μεεταναστες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- wooded glade
Μποτικό νήμα και ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση από τους ζαίους, αλλά εν πάσει περιπτώσει θα ξαναγράψω αυτά που έχω γράψει και άλλοτε.
Κατ' αρχάς δεν είμαι κατά του δημοσίου. Είμαι κατά των τζαμπατζήδων-βασιλάκηδων, υπέρ των οποίων δεν ήταν βέβαια εκτός από εμένα και κανένας Μαρξ-Ένγκελς-Στάλιν-Μάο.
Ακόμα περισσότερο και από τους βασιλάκηδες είμαι κατά της νοοτροπίας των "αλεξιπτωτιστών" στο δημόσιο. Πάει ο άλλος και γίνεται διευθυντής μιάς δημόσιας εταιρείας και αφ' ενός δεν έχει ιδέα, αφ' ετέρου λέει "ζ' α μ' αν φου". Δεν τολμάει να πάρει μιά απόφαση, να κάνει κάτι και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα μπει στο ψηφοδέλτιο. Λέει "θα πω εγώ κάτι με το οποίο μπορεί να μην συμφωνήσει ο υπουργός ;", "τι λέτε καλέ ;".
Ο υπουργός τώρα: Αυτός είναι εξ αντικειμένου ανίδεος αλλά και δεν νοιάζεται για την συγκεκριμένη εταιρεία, όσο θα νοιαζόταν ένας ιδιώτης που θα την είχε δικιά του. Αυτό είναι το fail story του Ελληνικού δημοσίου - και κάπως λιγώτερο οι "βασιλάκηδες" του τηλεοπτικού σποτ !
Αλλά ας πάμε τώρα και στον απλό πολίτη.
Βασικά δεν ξέρω κανέναν που να μην ήθελε σε κάποια φάση της ζωής του να είναι στο δημόσιο
Αλλά ήθελε να είναι στον κλάδο του, στο αντικείμενο του, εκεί που έχει κλίση. Όχι νεκροθάφτης στο νεκροταφείο Δράμας ή στης Ριζουπόλεως !
Γίνεται όμως το -δίκαιο θα υποθέσω- κράτος, να ικανοποιήσει τους πάντες και τα πάντα ;
Ό-χ-ι, δ-ε-ν γ-ί-ν-ε-τ-α-ι.
Εξ ού και βλέπεις άλλον να γίνεται φούρναρης, άλλον να γίνεται ταξιτζής, άλλον να ανοίγει μπουτίκ στην Κάρναμπυ στρητ και ούτω καθ' εξής.
Διαλέγουν ένα ιδιωτικό επάγελμα που σε άλλους αποφέρει καλά κέρδη, σε άλλους μέτρια.
Τα κουμούνια και τα συριζοκουμούνια αυτό που ζητάνε βασικά είναι να τελειώνουμε με τις έννοιες άνθρωπος-ανθρωπισμός. Όλοι γκουλάγκ και ειδικά οι φτωχοί.
Είναι και fail το σύστημα τους όπως ξέρουμε με την έννοια ότι δεν παράγει τίποτα, αλλά βασικά αυτό που μας λένε είναι να τελειώνουμε με τις έννοιες άνθρωπος-ανθρωπισμός.
Χωρίς αμφιβολία είναι και τα αβγά που επιδιώκουν ακριβώς το ίδιο και χωρίς αμφιβολία υπάρχουν και πολλοί αχαχούχες υποστηρικτές των ιδιωτικοποιήσεων χωρίς όρους. Να πάνε όλες οι τιμές στα ύψη λένε, ζμπτσ. Να φραχτούν όλες οι ακτές, ζμπτσ.
Αυτή είναι η κατάσταση.
Τα κουμούνια-αβγά-σουπερκαπιτάλες αν ενωνόντουσαν (ή αν ενωθούν) μας κατατροπώνουν όλους εύκολα.
Κατ' αρχάς δεν είμαι κατά του δημοσίου. Είμαι κατά των τζαμπατζήδων-βασιλάκηδων, υπέρ των οποίων δεν ήταν βέβαια εκτός από εμένα και κανένας Μαρξ-Ένγκελς-Στάλιν-Μάο.
Ακόμα περισσότερο και από τους βασιλάκηδες είμαι κατά της νοοτροπίας των "αλεξιπτωτιστών" στο δημόσιο. Πάει ο άλλος και γίνεται διευθυντής μιάς δημόσιας εταιρείας και αφ' ενός δεν έχει ιδέα, αφ' ετέρου λέει "ζ' α μ' αν φου". Δεν τολμάει να πάρει μιά απόφαση, να κάνει κάτι και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα μπει στο ψηφοδέλτιο. Λέει "θα πω εγώ κάτι με το οποίο μπορεί να μην συμφωνήσει ο υπουργός ;", "τι λέτε καλέ ;".
Ο υπουργός τώρα: Αυτός είναι εξ αντικειμένου ανίδεος αλλά και δεν νοιάζεται για την συγκεκριμένη εταιρεία, όσο θα νοιαζόταν ένας ιδιώτης που θα την είχε δικιά του. Αυτό είναι το fail story του Ελληνικού δημοσίου - και κάπως λιγώτερο οι "βασιλάκηδες" του τηλεοπτικού σποτ !
Αλλά ας πάμε τώρα και στον απλό πολίτη.
Βασικά δεν ξέρω κανέναν που να μην ήθελε σε κάποια φάση της ζωής του να είναι στο δημόσιο
Αλλά ήθελε να είναι στον κλάδο του, στο αντικείμενο του, εκεί που έχει κλίση. Όχι νεκροθάφτης στο νεκροταφείο Δράμας ή στης Ριζουπόλεως !
Γίνεται όμως το -δίκαιο θα υποθέσω- κράτος, να ικανοποιήσει τους πάντες και τα πάντα ;
Ό-χ-ι, δ-ε-ν γ-ί-ν-ε-τ-α-ι.
Εξ ού και βλέπεις άλλον να γίνεται φούρναρης, άλλον να γίνεται ταξιτζής, άλλον να ανοίγει μπουτίκ στην Κάρναμπυ στρητ και ούτω καθ' εξής.
Διαλέγουν ένα ιδιωτικό επάγελμα που σε άλλους αποφέρει καλά κέρδη, σε άλλους μέτρια.
Τα κουμούνια και τα συριζοκουμούνια αυτό που ζητάνε βασικά είναι να τελειώνουμε με τις έννοιες άνθρωπος-ανθρωπισμός. Όλοι γκουλάγκ και ειδικά οι φτωχοί.
Είναι και fail το σύστημα τους όπως ξέρουμε με την έννοια ότι δεν παράγει τίποτα, αλλά βασικά αυτό που μας λένε είναι να τελειώνουμε με τις έννοιες άνθρωπος-ανθρωπισμός.
Χωρίς αμφιβολία είναι και τα αβγά που επιδιώκουν ακριβώς το ίδιο και χωρίς αμφιβολία υπάρχουν και πολλοί αχαχούχες υποστηρικτές των ιδιωτικοποιήσεων χωρίς όρους. Να πάνε όλες οι τιμές στα ύψη λένε, ζμπτσ. Να φραχτούν όλες οι ακτές, ζμπτσ.
Αυτή είναι η κατάσταση.
Τα κουμούνια-αβγά-σουπερκαπιτάλες αν ενωνόντουσαν (ή αν ενωθούν) μας κατατροπώνουν όλους εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 07 Αύγ 2018, 15:33, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
στηρίζω.
να ενωθούν και να τα κάνουν πτανα ολα.
ουπς, τα χουν κάνει ηδη.
ουπς, τα χουν κάνει ηδη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Δεν έχεις πίστη στις ανθρώπινες ικανότητες:Naranjita έγραψε: 07 Αύγ 2018, 15:14 στηρίζω.
ουπς, τα χουν κάνει ηδη.
Οι πολιτικοί/επαναστάτες/θεωρητικοί μπορούν να τα κάνουν ακόμα πιο πτανα.
Δώσε τους μια ευκαιρία, κι αν κάναν λάθος, θα ζητήσουν ευγενικά συγνώμη και καλή καρδιά
Πάνος Σκουρλέτης
Άρα δεν είναι άριστος, ούτε ικανός!!! Είσαι απλά ένα καμμένο κουμούνι!!!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Αύγ 2018, 11:40 Αν είχατε λεφτά,εαν εισασταν αριστοι και ικανοι, είμαι σίγουρος πως δεν θα είσασταν εδώ τώρα.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οταν σαν κυβέρνηση εξαγγέλεις 10 μέτρα υποτίθεται για τις πυρκαγιές τα οποία ξεκινούν από τα αυθαίρετα και τελειώνουν στα αυθαίρετα αυτό δείχνει πως δεν θέλεις να πάρεις μέτρα ούτε για την δασοπροστασία ούτε και την δασοπυρόσβεση ! Οταν διατηρείς τους δασοκτόνους νόμους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τους ανανεώνεις στην ίδια κατεύθυνση εμπορευματοποίησης της γης μειώνοντας παράλληλα δραματικά τα κονδύλια για την δασοπροστασία αυτό δείχνει πως ο εμπρηστής είσαι εσύ ο ίδιος και το αστικό κράτος που υπηρετείς !
Ήδη από το πρωί στην Αγια Μαρίνα του Μαραθώνα νέα πυρκαγιά κάνει ανενόχλητη το έργο της....
Ήδη από το πρωί στην Αγια Μαρίνα του Μαραθώνα νέα πυρκαγιά κάνει ανενόχλητη το έργο της....
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Eθνικοκοινωνιστης
καλως ορισες στον νεοφιλελε κοσμο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να επισημάνουμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου συμβαίνουν πυρκαγιές στα δάση.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Αύγ 2018, 14:26 Οταν σαν κυβέρνηση εξαγγέλεις 10 μέτρα υποτίθεται για τις πυρκαγιές τα οποία ξεκινούν από τα αυθαίρετα και τελειώνουν στα αυθαίρετα αυτό δείχνει πως δεν θέλεις να πάρεις μέτρα ούτε για την δασοπροστασία ούτε και την δασοπυρόσβεση ! Οταν διατηρείς τους δασοκτόνους νόμους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τους ανανεώνεις στην ίδια κατεύθυνση εμπορευματοποίησης της γης μειώνοντας παράλληλα δραματικά τα κονδύλια για την δασοπροστασία αυτό δείχνει πως ο εμπρηστής είσαι εσύ ο ίδιος και το αστικό κράτος που υπηρετείς !
(επειδή είναι νεοφιλελεύθερη, φυσικά)
Πάνος Σκουρλέτης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είπε ο προπαγανδιστής του κουτσουμποκώματος!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Αύγ 2018, 11:40 Αν είχατε λεφτά,εαν εισασταν αριστοι και ικανοι, είμαι σίγουρος πως δεν θα είσασταν εδώ τώρα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique