!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δένδιας: δεν μας ενδιαφέρει να εκμεταλλευθούμε τα κοιτάσματα Αιγαίου και Μεσογείου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δένδιας: δεν μας ενδιαφέρει να εκμεταλλευθούμε τα κοιτάσματα Αιγαίου και Μεσογείου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Μετα απο την περηφανη σταση Δενδια στην Τουρκια εχουμε συνεχεια με την πιο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ δηλωση...

που εκανε ποτε πολιτικος αυτης της χωρας.

Διαβαζοντας την ντραπηκα που ειμαι πολιτης της Νεοελληνικης Μπανανιας και που ζω σε επικρατεια που κυβερνανε τετοιοι πολιτικοι.

Η Ελλαδα πρεπει να ειναι μοναδικη περιπτωση χωρας παγκοσμιως που ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ οικειοθελως απο τον ενεργειακο της πλουτο, ποιος ξερει ποιων ξενων συμφεροντων εφαρμοζοντας τις εντολες.

Δηλώσεις-σοκ από Ν.Δένδια: Έσβησε τις ελπίδες της Ελλάδας για οικονομική ανάκαμψη μέσω κοιτασμάτων υδρογονανθράκων

Συγκεκριμένα ο κύριος Δένδιας σε συνέντευξή του στο ArabNews και αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είπε επί λέξει: «Η Ελλάδα πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο και πετρέλαιο, για έναν πολύ απλό λόγο… Χρειαζόμαστε 10 με 20 χρόνια για να το βρούμε και να το εκμεταλλευτούμε, και από οικονομική άποψη θα ήταν πολύ πιο ακριβό για παράδειγμα από το δικό σας, της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, οικονομικά δεν οραματίζομαι την Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου».

Και στο σημείο αυτό ο κ Δένδιας αναφέρθηκε και στο Αιγαίο λέγοντας ότι «είναι ένας παράδεισος στη γη. Δεν σκοπεύουμε να το μετατρέψουμε σε κόλπο του Μεξικού. Η Ελλάδα δεν σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου.».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/y ... oikonomiki

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δένδιας: δεν μας ενδιαφέρει να εκμεταλλευθούμε τα κοιτάσματα Αιγαίου και Μεσογείου

Πανευκολα ανατρεπονται φυσικα και οσα ειπε ο Δενδιας σαν δικαιολογιες για την εγκαταλειψη της εκμεταλλευσης.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δένδιας: δεν μας ενδιαφέρει να εκμεταλλευθούμε τα κοιτάσματα Αιγαίου και Μεσογείου

Και δεν ξερω αν η συγκεκριμενη δηλωση ανοιγει το δρομο για το ξεπουλημα των Ελληνικων Πετρελαιων και των δικαιωματων που εχουν στα οικοπεδα υδρογονανθρακων που εχουν αδειοδοτηθει.

.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Εικόνα

Καραφλός (Δενδιας) γλείφει τ' αρχίδια καραφλού (Βαρουφάκη) υιοθετώντας πλήρως την συλλογιστική του.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δένδιας σε ρυθμούς Βαρουφάκη.

Είμαστε η Δεξιά.

:giggle:

Πήγα κι εγώ να πώ καλό λόγο για τον Δένδια, τί το 'θελα...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Kauldron έγραψε: 22 Απρ 2021, 16:26 Δένδιας σε ρυθμούς Βαρουφάκη.

Είμαστε η Δεξιά.

Εγω του εκανα διαφημιση κιολας.

.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Από το γουάου στον Γερούν, στα "σκληρά" τα λόγια στον Μεβλούτ, η αφόρητη γελοιότητα των αστικών κομμάτων.

Οι νεοημοκρατικές λινάτσες τελικά απλά ζήλευαν τον Βαρουφάκη.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2021, 16:30

Είμαστε η Δεξιά.

.
Καλά εντάξει, εσύ ομολογουμένως έχεις και αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Οποτε δεν χρειαζομαστε τις νεες φρεγατες και τα Ραφαλε ....καλυτερα για να πανε τα λεφτα εκει που πιασουν τοπο.Νοσοκομεια,σχολεια,γιατρους κτλ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Maspoli έγραψε: 22 Απρ 2021, 16:31
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2021, 16:30

Είμαστε η Δεξιά.

.
Καλά εντάξει, εσύ ομολογουμένως έχεις και αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο.

Εγω παντα επικροτω το σωστο, παροτι φανατικα απεναντι στην κυβερνηση Κουλη, ειχα την ανωτεροτητα να αναγνωρισω ενα σωστο του αντιπαλου.

Αυτο ας το θυμουνται οι νεοδημοκρατες.

Και ας αναρωτηθουν τελικα μηπως δεν ειναι στραβος ο γιαλος (ολοι εμεις που συνηθως τους κραζουμε) αλλα στραβα αρμενιζουν.

.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μπραβο Νικο,τον γλεντησες τον Τσαβου :giggle: :giggle: :grfl: :grfl:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Maspoli έγραψε: 22 Απρ 2021, 16:30 Από το γουάου στον Γερούν, στα "σκληρά" τα λόγια στον Μεβλούτ, η αφόρητη γελοιότητα των αστικών κομμάτων.

Οι νεοημοκρατικές λινάτσες τελικά απλά ζήλευαν τον Βαρουφάκη.
:goodpost:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ο Δένδιας ο καραμανλικός του οποίου το εγκώμιο έπλεκες, Αρίστο;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Λεγεών έγραψε: 22 Απρ 2021, 16:54 Ο Δένδιας ο καραμανλικός του οποίου το εγκώμιο έπλεκες, Αρίστο;

Εγω δεν εχω εξαρτησεις, οταν καποιος κανει μαλακια θα του την πω.

Και επι ΣΥΡΙΖΑ ειχα κραξει το Φιλη αλλα και την ψηφιση του απαραδεκτου νομου που μειωνε τις ποινες.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”