!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε Γκρίν Σκρίν το διάγγελμα Μητσοτάκη- Μήπως φορούσε μαγιώ από κάτω?
- Dwarven Blacksmith
Re: Σε Γκρίν Σκρίν το διάγγελμα Μητσοτάκη- Μήπως φορούσε μαγιώ από κάτω?
Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Μπροστά από το Μητσοτάκη, βρίσκεται ένας αόρατος ροζ μονόκερος
.
- hellegennes
Βρε, το φόντο ψηφιακό είναι, αλλά το ρεπορτάζ είναι για τον πούτσο. Τι σημαίνει δηλαδή άλλο από το ότι είναι πιο εμφανίσιμο να βάλεις μια προεπιλεγμένη εικόνα που φαίνεται ωραία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Από Σκωτία δηλαδή το διάγγελμα?Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:48 Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Μπροστά από το Μητσοτάκη, βρίσκεται ένας αόρατος ροζ μονόκερος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
1 αιώνας γκαντεμιάς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως και εγώ εχω πάρει φωτογραφία τον τοίχο πίσω από το γραφείο μου και το έχω βάλει background στο Τεαμς το οποίο χρησιμοποιώ όταν μπαίνω από το γραφείο και καίω το σύμπαν 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πήξε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:17 Ρε μαλάκες, μπανάρετε τον φουκαρά τον κώλντρον, δεν βλέπετε ότι έχει κόψει ιμάντα; Κακό του κάνετε που τον αφήνετε να μπαίνει
Κλασσική αντιμετώπιση αρνητών της πραγματικότητας, κοροϊδεύουν...Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:48 Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Μπροστά από το Μητσοτάκη, βρίσκεται ένας αόρατος ροζ μονόκερος.
Εννοείται. Απλά επειδή εδώ υπάρχουν άτομα με τεχνικές γνώσεις, ρώτησα να μάθω τι ακριβώς κοιτάζουν.hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:53 Βρε, το φόντο ψηφιακό είναι, αλλά το ρεπορτάζ είναι για τον πούτσο. Τι σημαίνει δηλαδή άλλο από το ότι είναι πιο εμφανίσιμο να βάλεις μια προεπιλεγμένη εικόνα που φαίνεται ωραία;
- Dwarven Blacksmith
Η πραγματικότητα είναι μια μη αποδειξιμη μαλακία με μηδενικές επιπτώσεις;ksmyrn έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:24Κλασσική αντιμετώπιση αρνητών της πραγματικότητας, κοροϊδεύουν...Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:48 Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Μπροστά από το Μητσοτάκη, βρίσκεται ένας αόρατος ροζ μονόκερος.
![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
To κρίμα στο λαιμό σου, τύπε. Καταστρέφετε έναν νέο άθρωποksmyrn έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:22Πήξε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:17 Ρε μαλάκες, μπανάρετε τον φουκαρά τον κώλντρον, δεν βλέπετε ότι έχει κόψει ιμάντα; Κακό του κάνετε που τον αφήνετε να μπαίνει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ξέρεις, αν δεν ήταν ο ανέμελος στο Μαξίμου, είναι ένα ερώτημα το πού ήταν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:27Η πραγματικότητα είναι μια μη αποδειξιμη μαλακία με μηδενικές επιπτώσεις;ksmyrn έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:24Κλασσική αντιμετώπιση αρνητών της πραγματικότητας, κοροϊδεύουν...Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:48 Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Μπροστά από το Μητσοτάκη, βρίσκεται ένας αόρατος ροζ μονόκερος.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Μη το θέσεις ακόμα, κράτα το ως άσσο στο μανίκι.Kauldron έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:27Ξέρεις, αν δεν ήταν ο ανέμελος στο Μαξίμου, είναι ένα ερώτημα το πού ήταν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:27Η πραγματικότητα είναι μια μη αποδειξιμη μαλακία με μηδενικές επιπτώσεις;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εννοείται τυπε , ακόμα και στην παραλία, ο τοίχος στο γραφείο μου σπίτι φαίνεταιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:03 Πάντως και εγώ εχω πάρει φωτογραφία τον τοίχο πίσω από το γραφείο μου και το έχω βάλει background στο Τεαμς το οποίο χρησιμοποιώ όταν μπαίνω από το γραφείο και καίω το σύμπαν![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το κριν σκριν είναι βαρυ ας πουμε
Μόνο σε Χουντες χρησιμοποιούν τετοια πράγματα
Μόνο σε Χουντες χρησιμοποιούν τετοια πράγματα
Μωρή Λουγκρητία Βοργία, τελείωσε η περίοδος χάριτος. Μπες στο βαρέλι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:27To κρίμα στο λαιμό σου, τύπε. Καταστρέφετε έναν νέο άθρωποksmyrn έγραψε: 22 Απρ 2021, 15:22Πήξε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Απρ 2021, 14:17 Ρε μαλάκες, μπανάρετε τον φουκαρά τον κώλντρον, δεν βλέπετε ότι έχει κόψει ιμάντα; Κακό του κάνετε που τον αφήνετε να μπαίνει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-
- 7 Απαντήσεις