!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Eργαστήριο Chillout
Μαλακία μου ίσως αλλά δεν έχω. Αλλά δεν κάνω τέτοιες δουλειές εκεί μέσα, μόνο έναν τροχό έχω μην τύχει να κόψω καμμιά βίδα και μια φιάλη βουτανίου για μικροδουλειές. Έχω γενικό όμως και τον κατεβάζω όταν βγαίνω από εκεί μέσα.
Ίσως πρέπει να πάρω έναν μικρό πυροσβεστήρα, ποτέ δεν ξέρεις.
Ίσως πρέπει να πάρω έναν μικρό πυροσβεστήρα, ποτέ δεν ξέρεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
πριν καιρο, κολλουσα με ηλεκτροκολληση, διπλα σε κιβωτια με ασετον. καταλαβα τι μαλακια κανω, οταν μια σπιθα καψαλισε λιγο το χαρτοκιβωτιο, διπλα στη λεξη "ασετον"Μηχανικός έγραψε: 01 Αύγ 2018, 23:52 Λόγω των ημερών.
Πυροσβεστήρα έχετε στο εργαστήριο;
Και τι είδους είναι;
Τώρα σκέφτηκα ότι έχω βρύση με νερό και κουβά, αλλά δεν έχω πυροσβεστήρα,
ενώ μπορεί να δουλεύω με καμινέτο, οξυγονοκόλληση, ηλεκτροσυγκόλληση, τροχό σε σίδερο, ...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
Kάνε μαλακίες
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είδα ηλεκτροκολληση και θυμήθηκα , κολλούσα κάτι κάγκελα, με σαγιονάρες φυσικά, και πέφτει μια σπίθα ανάμεσα στα δάχτυλα και αρχίζω breakdancing 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Chilloutbuddy
Ένας συγχωρεμένος συγγενής της γυναίκας μου ήταν σιδεράς και για μετά από διάφορες διαδρομές πολλά απ'τα εργαλεία του κατέληξαν στην αποθήκη μας. Ε τα άφησα εκεί καμμιά δεκαετία να σιτέψουν, και σε κάποια φάση λέω "πόσο δύσκολο μπορεί να είναι"
famous last words
3 λεπτά εκπαίδευση στο youtube αργότερα, μπαίνω στην αποθήκη, ανοίγω φιάλη με αργκόν, μυρίζω, ξανακλείνω.
Παίρνω αυτό το μακρύ τσουτσούνι που είναι σαν καρβουνιασμένο, το βάζω στο άλλο τσουτσούνι εκεί το χάλκινο, πατάω κάτι κουμπιά, το ακουμπάω σε ένα σίδερο, κάνει ντζτ-ντζτ. Κολλάω λίγο, το κλείνω, και αρχίζω να ψάχνω για μάσκα
famous last words
3 λεπτά εκπαίδευση στο youtube αργότερα, μπαίνω στην αποθήκη, ανοίγω φιάλη με αργκόν, μυρίζω, ξανακλείνω.
Παίρνω αυτό το μακρύ τσουτσούνι που είναι σαν καρβουνιασμένο, το βάζω στο άλλο τσουτσούνι εκεί το χάλκινο, πατάω κάτι κουμπιά, το ακουμπάω σε ένα σίδερο, κάνει ντζτ-ντζτ. Κολλάω λίγο, το κλείνω, και αρχίζω να ψάχνω για μάσκα
-
stergiosbik
O συγχωρεμενος ο πεθερος μου ηταν μηχανικος στην ΠΑ.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Αύγ 2018, 10:09 Ένας συγχωρεμένος συγγενής της γυναίκας μου ήταν σιδεράς και για μετά από διάφορες διαδρομές πολλά απ'τα εργαλεία του κατέληξαν στην αποθήκη μας. Ε τα άφησα εκεί καμμιά δεκαετία να σιτέψουν, και σε κάποια φάση λέω "πόσο δύσκολο μπορεί να είναι"![]()
famous last words![]()
Παίρνω αυτό το μακρύ τσουτσούνι που είναι σαν καρβουνιασμένο, το βάζω στο άλλο τσουτσούνι εκεί το χάλκινο, πατάω κάτι κουμπιά, το ακουμπάω σε ένα σίδερο, κάνει ντζτ-ντζτ. Κολλάω λίγο, το κλείνω, και αρχίζω να ψάχνω για μάσκα![]()
Εχουμε κατι εργαλεια που δεν εχω ιδεα τι ειναι.
Καποια στιγμη προσπαθησα να βγαλω ακρη αλλα τα παρατησα γιατι δεν ειχα ορεξη να σπασω το κεφαλι μου.
Τα ειχε φερει ορισμενα απο Αμερικη (Τεξας)οπου ειχε παει καποιο διαστημα για εκπαιδευση.
Τωρα τα εχει ο κουνιαδος μου στο σπιτι.
- Chilloutbuddy
Λοιπόν ήρθε η ώρα να φτιάξω έναν πάγκο εργασίας για μικρούς χώρους. Συγκεκριμένα το δικό μου μικρό χώρο
Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μπετοφόρμ πάλι γιατί μ'αρέσει που δεν κολλάει τίποτα πάνω του και είναι φτηνό. Και έβαλα δύο φύλλα ώστε όταν καταστρέψω το πανω να μπορώ να το αντικαταστήσω εύκολα.
Για μηχανισμό να ανοίγει, αποφάσισα να φτιάξω κάτι σαν σύρτη από κάτω
Στο ένα φύλλο μπετοφόρμ οι μεντεσέδες χωνευτοί

Και στο δεύτερο ο σύρτης, ο οποίος θα είναι κάτω απ'τον πάγκο

Έτοιμος

Στρογγύλεψα και τις γωνίες γιατί υποπτεύομαι ότι θα μου χώνεται στο νεφρό κάθε φορά που θα περνάω
Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μπετοφόρμ πάλι γιατί μ'αρέσει που δεν κολλάει τίποτα πάνω του και είναι φτηνό. Και έβαλα δύο φύλλα ώστε όταν καταστρέψω το πανω να μπορώ να το αντικαταστήσω εύκολα.
Για μηχανισμό να ανοίγει, αποφάσισα να φτιάξω κάτι σαν σύρτη από κάτω
Στο ένα φύλλο μπετοφόρμ οι μεντεσέδες χωνευτοί

Και στο δεύτερο ο σύρτης, ο οποίος θα είναι κάτω απ'τον πάγκο

Έτοιμος

Στρογγύλεψα και τις γωνίες γιατί υποπτεύομαι ότι θα μου χώνεται στο νεφρό κάθε φορά που θα περνάω
- Chilloutbuddy
Τον έδεσα και στα δοκάρια του τοίχου, δεν πάει πουθενά. Και έφαγα και δυό ώρες να τον φέρω ίσιο

Είναι το μοναδικό πράγμα σ'ολόκληρο το εργαστήριο που είναι ίσιο.
Προσωρινά μάλλον

Είναι το μοναδικό πράγμα σ'ολόκληρο το εργαστήριο που είναι ίσιο.
Προσωρινά μάλλον
-
Von Mackensen
Καλη φαση οι στρογγυλεμενες γωνιες.Ειδικα εαν εχεις πιτσιρικια που χωνουν τα μουτρα τους παντου.
Ένα "σπαστό" ποδαράκι για στήριξη της προέκτασης ίσως;
Ή κάτι για υποστήριξη τέλος πάντων.Είτε είναι μέρος της κατασκευής ή "ξένο".Όσο και να έχεις στο μυαλό σου ότι "εκεί δεν θα ασκήσω πιέσεις",το ξέρεις ότι όλο το κάρμα των κατασκευών σου αυτή η προέκταση θα το φάει!
Σούπερ κατά τα λοιπά!
Ή κάτι για υποστήριξη τέλος πάντων.Είτε είναι μέρος της κατασκευής ή "ξένο".Όσο και να έχεις στο μυαλό σου ότι "εκεί δεν θα ασκήσω πιέσεις",το ξέρεις ότι όλο το κάρμα των κατασκευών σου αυτή η προέκταση θα το φάει!
Σούπερ κατά τα λοιπά!
- Chilloutbuddy
Eννοείται!waldorf έγραψε: 06 Αύγ 2018, 18:44 Ένα "σπαστό" ποδαράκι για στήριξη της προέκτασης ίσως;
Σούπερ κατά τα λοιπά!
Ο πρακτικός σκοπός αυτής της προέκτασης είναι ότι συχνά κόβω μακριά κομμάτια πχ κόντρα πλακέ και μόλις το κόψω πέφτει στο πάτωμα και παλεύω να το κοντρολάρω στον αέρα με το πόδι. Αυτό είναι όλο, μια γρήγορη λύση γι'αυτό το σκοπό, κάνεις μια έτσι με το χέρι και ανοίγει. Εννοείται ότι αν τύχει να θέλω κάτι βαρύ επάνω θα βάλω από κάτω κάτι σταθερό.
Επίσης, είναι μαυροπίνακας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
1.ρε αθλιο υποκειμενο αυτο ειναι το αλφαδι που εχεις ?
2.ο αντρας ξεχωριζει απο το πουλι του και τους σφιγκτηρες του (εδω βλεπω 8 σφιγκτηρακια εχεις)
2.ο αντρας ξεχωριζει απο το πουλι του και τους σφιγκτηρες του (εδω βλεπω 8 σφιγκτηρακια εχεις)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
θελει χρημα δυστυχως.οταν βρω χρονο, θα παιξω λιγο με καρμπον
ελα ρε λες να κανει και για πλαινο σκεπης που το γαμαει η βροχη?εγω περασα μια στρωση μονο απο το resin,χωρις υφασμα (fiberglass) γιατι προσφυεται αριστα στο ξυλο και κανει πολυ σκληρη εξωτερικη επιφανεια.
- Chilloutbuddy
Άμα κάνει για θάλασσα θα κάνει σιγουρα και γι'αυτό. Απλά δεν είναι φτηνή λύση, αυτό το epoxy resin κάνει κανα 30άρι ευρώ το λίτρο μαζί με τον καταλύτη, και θα είναι σίγουρα κανα 10άρικο το μέτρο για fiberglass.perseus έγραψε: 07 Αύγ 2018, 04:57θελει χρημα δυστυχως.οταν βρω χρονο, θα παιξω λιγο με καρμπον
ελα ρε λες να κανει και για πλαινο σκεπης που το γαμαει η βροχη?εγω περασα μια στρωση μονο απο το resin,χωρις υφασμα (fiberglass) γιατι προσφυεται αριστα στο ξυλο και κανει πολυ σκληρη εξωτερικη επιφανεια.
- Chilloutbuddy
όχι, έχω XL από όλαperseus έγραψε: 07 Αύγ 2018, 04:54 1.ρε αθλιο υποκειμενο αυτο ειναι το αλφαδι που εχεις ?