It's magic. It's magic.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμα Μητσοτάκη: Μέσα Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα, μαζί με τον τουρισμό
Re: Σήμα Μητσοτάκη: Μέσα Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα, μαζί με τον τουρισμό
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και για να φτάσουν να αδειάσουν οι ΜΕΘ θα πούμε καλό Ιούλιο 
Gewponos90 έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:36 Εδώ θα πάμε χωριο ρε. Μαλακες είμαστε να περιμένουμε μέχρι τις 14 Μαϊου; Τόσο καιρό δεν πήγαινα για να μην πάρω κανεναν στον λαιμό μου. Αλλα αφού το ξεμπουρδελεψαμε που το ξεμπουρδελεψαμε, ήρθε ο καιρός.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μακάρι να χωρούσαν 20κ διασωληνωμενοι...Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:48Τα κρούσματα θα πάνε στα 1000, οι διασωληνωμένοι να φτάσουν 20 χιλιάδες.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Οι ΜΕΘ έχουν 100% πληρότητα σχεδόν και ο ψέκας πρωθυπουργός μιλά για ολικό άνοιγμα σε δύο βδομαδούλες.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Παιδιά μόνοι μας είμαστε , μην περιμένετε από κανένα κράτος.
Μακριά από παραλίες που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο , μάσκα όσο γίνεται και τέτοια.
Μακριά από παραλίες που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο , μάσκα όσο γίνεται και τέτοια.
The business man whose master plan controls the world each day,
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μισή ντροπή δική μου, μιάμιση δική τους. Δεν πάω μόνο για ψυχαγωγία. Έχω και δουλειές. Απλά της τρεναρα. Τώρα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να περιμένω σαν μαλάκας τις 14 του μηναenaon έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:49Gewponos90 έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:36 Εδώ θα πάμε χωριο ρε. Μαλακες είμαστε να περιμένουμε μέχρι τις 14 Μαϊου; Τόσο καιρό δεν πήγαινα για να μην πάρω κανεναν στον λαιμό μου. Αλλα αφού το ξεμπουρδελεψαμε που το ξεμπουρδελεψαμε, ήρθε ο καιρός.
![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:53 Παιδιά μόνοι μας είμαστε , μην περιμένετε από κανένα κράτος.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
Εμπεδοκλής
Ο ιός μεταδίδεται μέσα στον συνωστισμό, όχι με την αλλαγή περιφέρειας. Μην τρελαίνεσαι...Gewponos90 έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:53Μισή ντροπή δική μου, μιάμιση δική τους. Δεν πάω μόνο για ψυχαγωγία. Έχω και δουλειές. Απλά της τρεναρα. Τώρα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να περιμένω σαν μαλάκας τις 14 του μηναenaon έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:49Gewponos90 έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:36 Εδώ θα πάμε χωριο ρε. Μαλακες είμαστε να περιμένουμε μέχρι τις 14 Μαϊου; Τόσο καιρό δεν πήγαινα για να μην πάρω κανεναν στον λαιμό μου. Αλλα αφού το ξεμπουρδελεψαμε που το ξεμπουρδελεψαμε, ήρθε ο καιρός.
![]()
Άιντε κι από Νοέμβριο ξανά καραντίνα.
enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:53 Παιδιά μόνοι μας είμαστε , μην περιμένετε από κανένα κράτος.
Μακρια απο σπιτια που ο ενας κολλαει τον αλλο.
Εξω να ναι κι οπου να ναι.
.
Πάλι για τον καλό καιρό λέει το κούλι, για τα σελφ τεστ (λολ) και για τα εμβόλια που έχουμε εμβολιάσει πλήρως λιγότερο από 10% του πληθυσμού. Τα σελφ τεστ πολύ βοήθησαν φάνηκε και από την πρώτη εβδομάδα στα σχολεία που μέσα σε 3 μερες τριπλασιάστηκαν τα κλειστά σχολεία. Οσον αφορά τον καιρό το Κούλι κάνει το χαζό μάλλον καθώς ξέρει οτι ο καιρός από μόνος του δεν εξαφανίζει την πανδημία. Περυσι που δεν είχαμε κρούσματα για 2-3 μήνες μέχρι τα μέσα Ιουλίου ήταν επειδή κάναμε ένα πετυχημένο λοκ νταουν και είχαμε σχεδόν μηδενίσει. Μετά έφερε τους κορωνιασμένους τουρίστες και εγένετο χάος. Τώρα τους φέρνει με ο χαος ήδη να υπάρχει και υπεργεμάτες ΜΕΘ. Δεν ξέρω πραγματικά τι έχει στο μυαλό του γιατί μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο του Ισραήλ σε εμβολιασμούς θα περάσουν 4 μήνες στην καλύτερη. Οποιος περιμένει να υπάρχει από τα μέσα Μαιου ύφεση λόγω καιρού ενώ θα είναι όλα ανοιχτά και θα έρθουν και οι τουρίστες θα περιμένει πολύ. Στην καλύτερη θα μειωθεί λίγο η μεταδοτικότητα και δεν θα έχουμε πολύ εκθετική αύξηση. Αλλά κρούσματα και πολλά θα έχουμε και θανάτους και γεμάτες ΜΕΘ. Εχουμε όμως δυστυχώς συμβιβαστεί όλοι μας με αυτό.
Fluffy έγραψε: 18 Απρ 2021, 09:40 Συγγνώμη αλλά δεν πάει έτσι, εφόσον συμπεριφερονται στους πολίτες σαν παιδιά θα αντιδράσουν και σαν παιδιά. Κάτι τέτοιο την βολευει την κυβέρνηση όπως προείπα, ταϊζει εντέχνως τον ανορθολογισμό και τον σκοταδισμό, φτιάχνει μέτωπο ψεκασμού 'ωστε μετά να ρίξει τις ευθύνες εκεί. Αντίθετα οι γιατροί και τα εργατικά σωματεία που ζητούν προάσπιση της δημοσιας υγείας δέχονται την βαρβαρότητα της αστικής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση ξέρει καλά πως ο σκοταδισμός την αναζωογονεί και έτσι τον διογκώνει.
Πραγματικά, πρέπει να φυλαγόμαστε γιατί δεν υπάρχει συστημα υγείας.enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2021, 20:53 Παιδιά μόνοι μας είμαστε , μην περιμένετε από κανένα κράτος.
ποιο είνσαι το πρόβλημα καλή μου περσεφόνη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση