Αρχίδια, οι Ιρανές είναι πολύ πιο μουνάρες.Scrambler έγραψε: 20 Απρ 2021, 15:29 Οπως και να είναι, όποιος θέλει να δει τι εστί ανοσια αγέλης μπορεί να δει την Σουηδία. Sverige 4 lyfe
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέτυχε η Τσεχία την ανοσία αγέλης;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέτυχε η Τσεχία την ανοσία αγέλης;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Συγνώμη, με τις περιορισμένες γνώσεις που έχω στα μαθηματικά, νόμιζα ότι το 0,25% βρίσκεται μέσα στο διάστημα 0,2-0,3% και μάλιστα σχετικά κοντά στο μέσον του.hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 15:51Ψευδές. Προσωπικά έχω επικαλεστεί τις εκτιμήσεις του CDC, που πριν μερικούς μήνες έδειχναν περίπου 0,2-0,3%, και έλεγα ότι τα στοιχεία από τον CDC και διάφορες άλλες εκτιμήσεις δείχνουν 0,2-0,5%. Τώρα οι εκτιμήσεις του CDC είναι 0,37%-0,5%.
Στα σοβαρά τώρα, να αλλάξουμε την εκτίμηση; Να πούμε 0,44%; Δεν έχω πρόβλημα, αλλάζω και λέω ότι από τους 25.532 νεκρούς, προκύπτουν 6.484.546 κρούσματα, άρα 60,5% του πληθυσμού. Αυτά είναι 4 φορές περισσότερα από τα καταγεγραμμένα και όχι 6.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Παντως, στην Ιταλια τα πραγματικα κρουσματα, συμφωνα με ειδικους, ειναι απο μιση εως μια φορα περισσοτερα απο τα καταγεγραμμενα.Leporello έγραψε: 20 Απρ 2021, 11:50 Η Τσεχία είναι από τα κράτη που έχουν χτυπηθεί χειρότερα από την πανδημία. Εχει την τρίτη θέση ως προς τα κρούσματα ανά εκατομμύριο με το 14,94% του πληθυσμού να έχει ήδη ασθενήσει και την δεύτερη ως προς τους νεκρούς ανά εκατομμύριο, με νεκρούς το 0,27% του πληθυσμού. Αν δεχθούμε τα λεγόμενα ότι τα πραγματικά κρούσματα είναι 6 φορές περισσότερα από τα καταγεγραμμένα, τότε το 89,64% του πληθυσμού της έχει ήδη προσβληθεί. Αν πάρουμε βάση τους νεκρούς και δεχθούμε θνησιμότητα 0,25% τότε οι 28.532 νεκροί που έχει αντιστοιχούν σε ... 11.412.800 κρούσματα, περισσότερα δηλαδή από τον πληθυσμό τής χώρας.
Από τις αρχές Μαρτίου όμως έχει κορυφώσει και έκτοτε έχει πέσει σε επίπεδα που ήταν στις αρχές Οκτωβρίου, τόσο ως προς τα κρούσματα όσο και ως προς τους νεκρούς.
https://www.worldometers.info/coronavir ... -republic/
Η πορεία της ως προς τους εμβολιασμούς δεν είναι αξιοζήλευτη. Αρα, μήπως η Τσεχία έχει φθάσει σε ανοσία αγέλης;
Θα ρωτήσει κανείς, μα τόσο καυγά έχω κάνει με τον hellegennes γιά το πόσο άτοπο είναι να συγκρίνει κάποιος χονδροειδή διαγράμματα, τώρα αναπτύσσω ολόκληρη επιχειρηματολογία με βάση μόνο το διάγραμμα τής Τσεχίας; Ασφαλώς. Οταν δεν έχει κανείς στην διάθεσή του πιό λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, μπορεί να κάνει διάφορους συλλογισμούς με βάση αυτά που έχει στα χέρια του. Οταν έχει πιό αξιόπιστα στοιχεία, οι συλλογισμοί μπορεί να επιβεβαιωθούν, ή να βρεθούν λάθος.
Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και το Μαυροβούνιο, το οποίο όμως είναι πολύ μικρό σε πληθυσμό.
Αυτο σημαινει οτι ενω τα επισημα κρουσματα ειναι σχεδον 4 εκατ., τα πραγματικά ειναι απο 6 εως 8.
Ξερω οτι ειναι άλλη η βαση της συζητησης που ξεκινας, απλως καταθετω αυτο το στατιστικο στοιχειο που ειναι σημαντικο.
Winter is coming
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εξηγείται από το γεγονός ότι μπήκε στο παιχνίδι το πολύ πιο θανατηφόρο αγγλικό στέλεχος. Δεν είναι ότι ήταν λάθος οι αρχικές εκτιμήσεις αλλά ότι άλλαξαν τα δεδομένα. Υπολόγισε 60% μεγαλύτερο IFR και θα δεις ότι τα νούμερα ταυτίζονται.hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 15:51Ψευδές. Προσωπικά έχω επικαλεστεί τις εκτιμήσεις του CDC, που πριν μερικούς μήνες έδειχναν περίπου 0,2-0,3%, και έλεγα ότι τα στοιχεία από τον CDC και διάφορες άλλες εκτιμήσεις δείχνουν 0,2-0,5%. Τώρα οι εκτιμήσεις του CDC είναι 0,37%-0,5%.
- hellegennes
4,6, για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον CDC. Θα θυμάσαι ότι όταν έλεγα 0,2-0,5 (ποτέ δεν κατέβηκα από το 0,5 μέγιστο), ο CDC έλεγε ότι αντιστοιχούν 7-8 περισσότερα κρούσματα.Leporello έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:09Συγνώμη, με τις περιορισμένες γνώσεις που έχω στα μαθηματικά, νόμιζα ότι το 0,25% βρίσκεται μέσα στο διάστημα 0,2-0,3% και μάλιστα σχετικά κοντά στο μέσον του.hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 15:51Ψευδές. Προσωπικά έχω επικαλεστεί τις εκτιμήσεις του CDC, που πριν μερικούς μήνες έδειχναν περίπου 0,2-0,3%, και έλεγα ότι τα στοιχεία από τον CDC και διάφορες άλλες εκτιμήσεις δείχνουν 0,2-0,5%. Τώρα οι εκτιμήσεις του CDC είναι 0,37%-0,5%.
Στα σοβαρά τώρα, να αλλάξουμε την εκτίμηση; Να πούμε 0,44%; Δεν έχω πρόβλημα, αλλάζω και λέω ότι από τους 25.532 νεκρούς, προκύπτουν 6.484.546 κρούσματα, άρα 60,5% του πληθυσμού. Αυτά είναι 4 φορές περισσότερα από τα καταγεγραμμένα και όχι 6.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι νόημα έχει η συζήτηση περί ανοσίας αγέλης από την στιγμή που μπορεί να εμφανιστεί ένα νέο στέλεχος και να μολύνει και αυτούς που ήδη πέρασαν covid;
Έχει θεωρηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο σχετικά σπάνιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 20 Απρ 2021, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ανοσια της αγελης δεν ειχε νοημα εξαρχης, για αυτο και η πλειοψηφια των κρατων πηρε μετρα.ST48410 έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:17 Τι νόημα έχει η συζήτηση περί ανοσίας αγέλης από την στιγμή που μπορεί να εμφανιστεί ένα νέο στέλεχος και να μολύνει και αυτούς που ήδη πέρασαν covid?
Δεν ειναι μονο τα μεταλλαγμενα στελεχη, ειναι οτι αυτο το 70% των κρουσματων επι του συνολικου πληθυσμου μεσα σε μικρο σχετικα διαστημα θα ειχε τρομακτικο αντικτυπο στα συστηματα υγειας. Φαντασου δηλαδη να προσπαθουσες να φτασεις μεσα σε 4 μηνες τα 7 εκατ. κρουσματα κορωνοιου στην Ελλαδα, τι εικονα θα ειχαν τα νοσοκομεια!
Winter is coming
- hellegennes
Οι Ιταλοί καταφανώς λένε μαλακίες. Αυτό θα σήμαινε ότι ο ιός έχει θνητότητα 1,5-2%, που είναι τραγικά μεγαλύτερο ποσοστό από τις άλλες εκτιμήσεις και κυριολεκτικά δεν προκύπτει από πουθενά απολύτως.Lestat έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:09 Παντως, στην Ιταλια τα πραγματικα κρουσματα, συμφωνα με ειδικους, ειναι απο μιση εως μια φορα περισσοτερα απο τα καταγεγραμμενα.
Αυτο σημαινει οτι ενω τα επισημα κρουσματα ειναι σχεδον 4 εκατ., τα πραγματικά ειναι απο 6 εως 8.
Ξερω οτι ειναι άλλη η βαση της συζητησης που ξεκινας, απλως καταθετω αυτο το στατιστικο στοιχειο που ειναι σημαντικο.
Π.χ., η Δανία έχει επίσημα καταγεγραμμένα 244.000 κρούσματα και 2463 νεκρούς, που, ακόμη κι αν δεν τους ξέφυγε ούτε ένα κρούσμα, είναι 1% θνητότητα. Και πριν προλάβεις να πεις ότι υποκαταγράφηκαν οι νεκροί, το σύνολο των νεκρών του 2020 ήταν μόλις 1000 άτομα πάνω από τον μέσο όρο της προηγούμενης 5ετίας, δηλαδή πολύ λιγότερο από τους καταγεγραμμένους νεκρούς της covid.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, το συγκεκριμένο οφείλεται στο ότι ο CDC κατέβασε την εκτίμησή του για την υποκαταγραφή κρουσμάτων. Τουλάχιστον για τις ΗΠΑ.Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:12Εξηγείται από το γεγονός ότι μπήκε στο παιχνίδι το πολύ πιο θανατηφόρο αγγλικό στέλεχος. Δεν είναι ότι ήταν λάθος οι αρχικές εκτιμήσεις αλλά ότι άλλαξαν τα δεδομένα. Υπολόγισε 60% μεγαλύτερο IFR και θα δεις ότι τα νούμερα ταυτίζονται.hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 15:51Ψευδές. Προσωπικά έχω επικαλεστεί τις εκτιμήσεις του CDC, που πριν μερικούς μήνες έδειχναν περίπου 0,2-0,3%, και έλεγα ότι τα στοιχεία από τον CDC και διάφορες άλλες εκτιμήσεις δείχνουν 0,2-0,5%. Τώρα οι εκτιμήσεις του CDC είναι 0,37%-0,5%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και γιατι συγκρινεις την Ιταλια που εγινε χαμος και χτυπηθηκαν οι ηλικιωμενοι οσο πουθενα αλλού, με τη Δανια;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:30Οι Ιταλοί καταφανώς λένε μαλακίες. Αυτό θα σήμαινε ότι ο ιός έχει θνητότητα 1,5-2%, που είναι τραγικά μεγαλύτερο ποσοστό από τις άλλες εκτιμήσεις και κυριολεκτικά δεν προκύπτει από πουθενά απολύτως.Lestat έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:09 Παντως, στην Ιταλια τα πραγματικα κρουσματα, συμφωνα με ειδικους, ειναι απο μιση εως μια φορα περισσοτερα απο τα καταγεγραμμενα.
Π.χ., η Δανία έχει επίσημα καταγεγραμμένα 244.000 κρούσματα και 2463 νεκρούς, που, ακόμη κι αν δεν τους ξέφυγε ούτε ένα κρούσμα, είναι 1% θνητότητα. Και πριν προλάβεις να πεις ότι υποκαταγράφηκαν οι νεκροί, το σύνολο των νεκρών του 2020 ήταν μόλις 1000 άτομα πάνω από τον μέσο όρο της προηγούμενης 5ετίας, δηλαδή πολύ λιγότερο από τους καταγεγραμμένους νεκρούς της covid.
Τα 8 εκατ. κρουσματα ειναι απολυτως λογικος αριθμος. Αντιστοιχει στο 13% του πληθυσμου. Απο την αρχη εχουν επιδοθει σε ενα κυνηγι του ιου με τεστ και με εξεταση αντισωματων. Επισης, στην Ιταλια, εχουμε υποκαταμετρηση θυματων, οπως ειπα σε άλλο νημα.
Η συγκριση που κάνεις ειναι αστοχη.
Winter is coming
- hellegennes
Χτυπήθηκαν περισσότερο οι ηλικιωμένοι, οκέι, αλλά εδώ μιλάς για θνητότητα μισή τάξη μεγέθους πάνω από την εκτιμώμενη από τον CDC, σε μια χώρα που αντιμετώπισε την κρίση πολύ πιο χαλαρά και δεν πιστεύω να θεωρείς ότι υπήρξε καλύτερη συνολική περίθαλψη, ειδικά για τους ηλικιωμένους.
Όσο για το κυνήγι των τεστ, σιγά τα αβγά. 25% παραπάνω από εμάς και συνολικά στην 41η θέση στον κόσμο. Στις ΗΠΑ, με 40% παραπάνω τεστ από τους Ιταλούς, ο CDC εκτιμά ότι έχουν καταγράψει 1/4,6.
Ξανά άρα: οι Ιταλοί λένε μαλακίες.
Όσο για το κυνήγι των τεστ, σιγά τα αβγά. 25% παραπάνω από εμάς και συνολικά στην 41η θέση στον κόσμο. Στις ΗΠΑ, με 40% παραπάνω τεστ από τους Ιταλούς, ο CDC εκτιμά ότι έχουν καταγράψει 1/4,6.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προσπαθησε να καταλαβεις οτι στην Ιταλια εχουμε 100 χιλιαδες νεκρους over 80 και μεσο ορο ηλικιας θυματων τα 83 ετη και το στοιχειο αυτο ανεβαζει κατακορυφα τη θνητοτητα του ιου σε σχεση με τις χωρες και τις εκτιμησεις που αναφερεις. Δεν ειναι καθολου περιεργο που εφτασε στο 1,5% η θνητοτητα.hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 16:45 Χτυπήθηκαν περισσότερο οι ηλικιωμένοι, οκέι, αλλά εδώ μιλάς για θνητότητα μισή τάξη μεγέθους πάνω από την εκτιμώμενη από τον CDC, σε μια χώρα που αντιμετώπισε την κρίση πολύ πιο χαλαρά και δεν πιστεύω να θεωρείς ότι υπήρξε καλύτερη συνολική περίθαλψη, ειδικά για τους ηλικιωμένους.
Τα εχουμε ξαναπει, η θνητοτητα ειναι διαφορετικη απο χωρα σε χωρα, ακομη και απο περιοχη σε περιοχη μεσα στην ιδια τη χωρα και εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Τρανο παραδειγμα η συγκριση μεταξυ Λομβαρδιας και Νοτιας Ιταλιας, ειδικα στο πρωτο κυμα οπου στον βορρά εγινε μακελειο στα γηροκομεια, την ιδια ωρα που στον νότο ειχαν εικονα (περιπου) Ελλαδας. Φροντισαν να προστατευσουν τους ηλικιωμενους , παρθηκαν ειδικα μετρα, απαγορευσαν την προσβαση στα γηροκομεια και σωθηκε πολυς κοσμος στον νότο.
Μη μου βαζεις μεσα τις Δανιες και τις συγκρινεις με την β. Ιταλια επειδη δεν σου βγαινουν (για ακομη μια φορα) τα μαθηματικά.
Winter is coming
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Χελη και Σκραμπλερ ειναι γερές μεταγραφές, βγάζουν τα 90 λεπτά μονοι τους, κάτι σαν το δίδυμο Ορτέγκα-Μπατιστουτα ενα πράμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Οργισμένος
14000 νεκροι
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Bill Hicks
ε, πέστο ρε χριστιανέ στους ανθρώπους να μην παιδεύονται τζάμπα!hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2021, 15:38
Φυσικά. Οφείλεται σε κάτι που είχα επισημάνει μήνες πριν, ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαθηματική αναλογία πληθυσμού και ρυθμού μετάδοσης για να προβλέψεις τους κύκλους αυτούς, χρειάζεσαι μοντέλα πληθυσμιακών αλληλεπιδράσεων.
https://scholar.google.com/scholar?hl=e ... ling&btnG=
μάλλον δεν ήτανε στο συνέδριο όπου το είχες επισημάνει.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 39 Απαντήσεις