!!! DEVELOPMENT MODE !!!
χρονια ειχα να δω τετοιο αφασιακο βιντεο.
Re: χρονια ειχα να δω τετοιο αφασιακο βιντεο.
Και εγώ είχα badass προγόνους! Ο ένας ήταν αστός, ταξίδεψε πολύ για τα δεδομένα της εποχής, είδε τη Γερμανία του χίτλερ πριν γίνει αυτό που έγινε, μετά εκείνος ασχολήθηκε λίγο με την κυβέρνηση του βουνού, έχω μια φωτό του σε Ευρωπαϊκή χώρα, σε εποχές προπολεμικές, παραδεισένιες, με μια γκόμενα που δείχνει πολύ πολύ ευχαριστημένη και εκείνος δείχνει πολύ ευχαριστημένος που κρατάει τη γκόμενα γελαστή. Αντίστοιχα badass ήταν και ο παππούς μου από το χωριό, δεν σταμάτησε να δουλεύει μέχρι τα 90 του, πανέξυπνος... Και οι δύο παντρεύτηκαν καλά κορίτσια και αποτραβήχτηκαν σε μια συμβατική ζωή ενώ ο πρώτος έκανε πραγματικά άσχημο γάμο και παρόλα αυτά έμειναν μαζί να χαλάει ο ένας τη ζωή του άλλου, γιατί δεν είχαν άλλες επιλογές εκείνη την εποχή καθώς φαίνεται. Βλέπω τώρα τη φωτό με τη γκόμενα που την ανακάλυψα χρόνια αφού είχαν φύγει όλοι από τη ζωή και την έχω ως οδηγό, τι να μην κάνεις για να ξοδέψεις τη ζωή σου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Moυ έπεσε το σαγόνι όταν είδα το γραφικό χαρακτήρα του παππού μου, μιλάμε 100 χρόνια πριν και επαρχία.
Επίσης μίλαγε 3 γλώσσες, φόραγε πάντα κοστούμι και έκανε χορούς στο σπίτι του με ορχήστρα. Αν με γνώριζε σήμερα πιστεύω θα πρότεινε στους γονείς μου ευθανασία ως μόνη λύση για το πόσο απολίτιστος είμαι
Τώρα που θα πάω Ελλάδα θα κοιτάξω να βγάλω καμμιά φωτό κάτι γράμματα που έγραφε.
Επίσης μίλαγε 3 γλώσσες, φόραγε πάντα κοστούμι και έκανε χορούς στο σπίτι του με ορχήστρα. Αν με γνώριζε σήμερα πιστεύω θα πρότεινε στους γονείς μου ευθανασία ως μόνη λύση για το πόσο απολίτιστος είμαι
Τώρα που θα πάω Ελλάδα θα κοιτάξω να βγάλω καμμιά φωτό κάτι γράμματα που έγραφε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
τον ενα παππου μου δεν τον γνωρισα. δεν εχω και φωτο, παρα μονο το σπαθι του πανω απο το τζακι. απο τον αλλο παππου, ανακαλυψα φωτο του, ασπρομαυρη, να ζμπρωχνει μια κοπελια, με τσιγαρο στο στομα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μόνο τους λευκους φωτογράφιζαν τότε;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
φαντάζομαι τέτοιο σπρώξιμο θα εννοείς:Ασέβαστος έγραψε: 07 Αύγ 2018, 09:09 τον ενα παππου μου δεν τον γνωρισα. δεν εχω και φωτο, παρα μονο το σπαθι του πανω απο το τζακι. απο τον αλλο παππου, ανακαλυψα φωτο του, ασπρομαυρη, να ζμπρωχνει μια κοπελια, με τσιγαρο στο στομα.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
stergiosbik
Μονο και μονο οτι οι παππουδες μου γνωρισαν πολεμο και κατοχη με κανει απλα να νιωθω μικρος.
Τα υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες.
Τα υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 317 Απαντήσεις
- 7782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser