Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:14για μενα, προσωπικα, θα ελεγα οχι.ksk έγραψε: 17 Απρ 2021, 20:49
Άραγε κρύβεται ο άλλος 'η εμείς τον βλέπουμε κατα όπως θελουμε; Μήπως τα σημάδια κάν δεν τα ψάχνουμε γιατί οι πεποιθήσεις μας τα καταθιστουν μη παρατηρήσιμα;
ειμαι πολυ καχυποπτος, δινω πολυ δυσκολα εμπιστοσυνη, περναω τους παντες απο κοσκινο.
κι ομως παλι, κανω και λαθη. ειτε λογω περιορισμενης ικανοτητας μου να καταλαβω, ειτε λογω αυξημενης ικανοτητας αλλων να κρυβονται.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΑΛΛΟ
-
- Casper -
Re: ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΑΛΛΟ
Στα μπολνταρισμένα το λοιπόν.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 22:26Η πρώτη πρόταση μου περι γονέων παιδιών κλπ αναφερόταν στην επιλογή που ειπες οτι έχουμε...Σε αυτες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει επιλογή.
Η δεύτερη πρόταση μου ηταν ανεξάρτητη απο την πρώτη και απαντούσε στην τοξικότητα κάποιων ανθρώπων.
Εσυ απο την απάντηση σου φαίνεται οτι τις πήρες ως ενιαίες...
Υ.Γ Αληθεια υπαρχουν τοξικοί ανθρωποι;
Πάμε άλλη μια.
1. Σαφώς και υπάρχει επιλογή. Ότι σου γαμάει τη ζωή και δη με τον χειρότερο τρόπο (ξέχασες αυτή την πιθανότητα..), το πετάς. Κυριολεκτικά.
2. Υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι, οι οποίοι σε χειραγωγούν ενίοτε, δίχως να το αντιλαμβάνεσαι. Και περνούν τα χρόνια και αναρωτιέσαι. Δεν θες να μάθεις πως είναι το ξύπνημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξέρεις κάτι ρε συ Κάσπερ; Καμιά φορά οι άνθρωποι που τρωνε άπειρα σκατά στη μάπα, είτε βουλιάζουν στην κατάντια που χαιρέκακα αποζητούν κάποιοι, για να έχουν τον έλεγχο της ζωης τους, είτε ορθώνουν ανάστημα και τους στέλνουν στο διάολο.- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38
Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;
-
- Casper -
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυταΠασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:42Ξέρεις κάτι ρε συ Κάσπερ; Καμιά φορά οι άνθρωποι που τρωνε άπειρα σκατά στη μάπα, είτε βουλιάζουν στην κατάντια που χαιρέκακα αποζητούν κάποιοι, για να έχουν τον έλεγχο της ζωης τους, είτε ορθώνουν ανάστημα και τους στέλνουν στο διάολο.- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38
Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;
Κι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς 1ου και 2ου βαθμού;Πασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:42Ξέρεις κάτι ρε συ Κάσπερ; Καμιά φορά οι άνθρωποι που τρωνε άπειρα σκατά στη μάπα, είτε βουλιάζουν στην κατάντια που χαιρέκακα αποζητούν κάποιοι, για να έχουν τον έλεγχο της ζωης τους, είτε ορθώνουν ανάστημα και τους στέλνουν στο διάολο.- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Έχει μεγάλη σημασία για σενα, προφανώς. Για μένα όχι.vagabondo έγραψε: 19 Απρ 2021, 14:31Κι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς 1ου και 2ου βαθμού;Πασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:42Ξέρεις κάτι ρε συ Κάσπερ; Καμιά φορά οι άνθρωποι που τρωνε άπειρα σκατά στη μάπα, είτε βουλιάζουν στην κατάντια που χαιρέκακα αποζητούν κάποιοι, για να έχουν τον έλεγχο της ζωης τους, είτε ορθώνουν ανάστημα και τους στέλνουν στο διάολο.- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38
Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;![]()
-
- Casper -
Τα μεγαλύτερα σκατά στην μάπα τα τρως από συγγενείς σου. Συγχωρείς την πρώτη φορά. Άντε και την δεύτερη. Αν είσαι και ηλίθιος συγχωρείς και την τρίτη ενώ ταυτόχρονα γαμιέσαι ψυχολογικά. Και κάθε γαμημένη φορά βλέπεις καινούρια πρόσωπα και λες "δεν είναι δυνατόν να μπορούν να γίνουν ΤΟΟΟΣΟ σκατάνθρωποι". Ε την τέταρτη ρε φίλε, να πάνε όλοι στο διάολο. Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς. Ό,τι και να δεις/ακούσεις πλέον δεν θα σε εκπλήξει. Μόνοι τους θα συνεχίζουν να τρώγονται. Εσύ θα πρέπει να ηρεμήσεις. Το θέμα είναι όταν συνεχίζουν να επηρεάζουν άλλους ανθρώπους και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ξέρεις τι ειναι οι πεποιθήσεις; Πως συμπληρώνει το μυαλο την έλλειψη εικόνα ...ε κάπως ετσι και αυτες...Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:14για μενα, προσωπικα, θα ελεγα οχι.ksk έγραψε: 17 Απρ 2021, 20:49
Άραγε κρύβεται ο άλλος 'η εμείς τον βλέπουμε κατα όπως θελουμε; Μήπως τα σημάδια κάν δεν τα ψάχνουμε γιατί οι πεποιθήσεις μας τα καταθιστουν μη παρατηρήσιμα;
ειμαι πολυ καχυποπτος, δινω πολυ δυσκολα εμπιστοσυνη, περναω τους παντες απο κοσκινο.
κι ομως παλι, κανω και λαθη. ειτε λογω περιορισμενης ικανοτητας μου να καταλαβω, ειτε λογω αυξημενης ικανοτητας αλλων να κρυβονται.![]()
Επομένως δεν εννοώ αν τα ψάχνεις αλλα οτι δεν εχεις κάν αυτη την επιλογή.
Δεν ειναι θεμα ικανότητας...
Παρατηρητής...
- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 14:43 Τα μεγαλύτερα σκατά στην μάπα τα τρως από συγγενείς σου. Συγχωρείς την πρώτη φορά. Άντε και την δεύτερη. Αν είσαι και ηλίθιος συγχωρείς και την τρίτη ενώ ταυτόχρονα γαμιέσαι ψυχολογικά. Και κάθε γαμημένη φορά βλέπεις καινούρια πρόσωπα και λες "δεν είναι δυνατόν να μπορούν να γίνουν ΤΟΟΟΣΟ σκατάνθρωποι". Ε την τέταρτη ρε φίλε, να πάνε όλοι στο διάολο. Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς. Ό,τι και να δεις/ακούσεις πλέον δεν θα σε εκπλήξει. Μόνοι τους θα συνεχίζουν να τρώγονται. Εσύ θα πρέπει να ηρεμήσεις. Το θέμα είναι όταν συνεχίζουν να επηρεάζουν άλλους ανθρώπους και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
- ksk
Δεν ανήκω στην κατηγορία που θα πετάξω γονέα, αδέλφια κλπ με οποιοδήποτε κόστος...φυσικά και θα απομονωθώ συναισθηματικά αλλα μέχρι εκεί...εννοώ οτι δεν θα επιρρεαζομαι συναισθηματικά.Πασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38Στα μπολνταρισμένα το λοιπόν.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 22:26Η πρώτη πρόταση μου περι γονέων παιδιών κλπ αναφερόταν στην επιλογή που ειπες οτι έχουμε...Σε αυτες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει επιλογή.
Η δεύτερη πρόταση μου ηταν ανεξάρτητη απο την πρώτη και απαντούσε στην τοξικότητα κάποιων ανθρώπων.
Εσυ απο την απάντηση σου φαίνεται οτι τις πήρες ως ενιαίες...
Υ.Γ Αληθεια υπαρχουν τοξικοί ανθρωποι;
Πάμε άλλη μια.
1. Σαφώς και υπάρχει επιλογή. Ότι σου γαμάει τη ζωή και δη με τον χειρότερο τρόπο (ξέχασες αυτή την πιθανότητα..), το πετάς. Κυριολεκτικά.
2. Υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι, οι οποίοι σε χειραγωγούν ενίοτε, δίχως να το αντιλαμβάνεσαι. Και περνούν τα χρόνια και αναρωτιέσαι. Δεν θες να μάθεις πως είναι το ξύπνημα.
Στο αν υπαρχουν τοξικοί ανθρωποι που και αυτη η ταμπέλα δεν μου αρεσει, προτιμώ το ανθρωποι που μπορούν να μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, θα ξαναπώ οτι ολα ειναι θεμα οπτικής...
Σε κάποιον άλλον μπορει να ειναι μια χαρά απλά επειδή λείπει το αντικείμενο της "τοξικότητας" τους...δλδ εμείς!
Παρατηρητής...
- ksk
Τι εχεις μαζί μου;- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:14για μενα, προσωπικα, θα ελεγα οχι.ksk έγραψε: 17 Απρ 2021, 20:49
Παρατηρητής...
-
- Casper -
Δεν αναφέρθηκα κάπου προσωπικά σε σένα. Εντάξει ίσως ήμουν υπερβολική με το "κανείς". Υπάρχουν και κάποιοι που παραδέχονται τα λάθη τους και που γενικά δεν είναι τόσο "κριτικοί" με τους ανθρώπους. Και πάλι ξεκαθαρίζω πως μιλάω γενικά με όλα όσα βλέπω.ksk έγραψε: 19 Απρ 2021, 15:13Τι εχεις μαζί μου;- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:14
για μενα, προσωπικα, θα ελεγα οχι.
-
the comet the course the tail
επ.... τι έχουμε εδώ;;; αμφιβολίες και ερωτήματα;;; χιχι...ksk έγραψε: 19 Απρ 2021, 15:13Τι εχεις μαζί μου;- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38Στο φόρουμ κανείς δεν κάνει λάθη. Είναι όλοι εξαίρετοι ψυχολόγοι ανθρώπων και φίλων. Δεν το ήξερες;Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:14
για μενα, προσωπικα, θα ελεγα οχι.
Θεωρεις πως δεν αντιστοιχει η παρατηρηση σου στην περσονα της ksk; (Εννοω απο τον υφος και τον τροπο που γραφει)- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 15:29Δεν αναφέρθηκα κάπου προσωπικά σε σένα. Εντάξει ίσως ήμουν υπερβολική με το "κανείς". Υπάρχουν και κάποιοι που παραδέχονται τα λάθη τους και που γενικά δεν είναι τόσο "κριτικοί" με τους ανθρώπους. Και πάλι ξεκαθαρίζω πως μιλάω γενικά με όλα όσα βλέπω.ksk έγραψε: 19 Απρ 2021, 15:13Τι εχεις μαζί μου;- Casper - έγραψε: 19 Απρ 2021, 13:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
the comet the course the tail
αμφιβολίες και ερώτηματα για το κασπερίνι που είναι τόσο καλό;;;
ksk </3 - Casper -
ksk </3 - Casper -
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-