!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωπαϊκή σούπερ λίγκα, είσαστε υπέρ ή κατά ;
- wooded glade
Ευρωπαϊκή σούπερ λίγκα, είσαστε υπέρ ή κατά ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Ευρωπαϊκή σούπερ λίγκα, είσαστε υπέρ ή κατά ;
Η Τζούλια δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ποτέ βέβαια.
Μόνο το ΑΕΚ μετά το ναό, καβούρια επιτρέποντος.
Μόνο το ΑΕΚ μετά το ναό, καβούρια επιτρέποντος.
(σ)κατά (στα μούτρα τους)
- wooded glade
Σας αρέσουν τα τοπικά περισσότερο ; Πεζοπορικός - Γκυζιακός ;
Αλλά πιστεύω θα υπάρχει ένας μηχανισμός προβιβασμού-υποβιβασμού.
Η Τζούλια π.χ. θα έχει θεωρητικά τη δυνατότητα να μπει.
Αλλά πιστεύω θα υπάρχει ένας μηχανισμός προβιβασμού-υποβιβασμού.
nba θέλουνε ρε μπάρμπα, κλειστή λίγκα όπου ο ένας μεγάλος θα παίζει με τον άλλο, και θα βάζουν που και που κανένα μικρό για ξεκάρφωμα, και όταν λέμε μικρό εννοούμε καμια τότεναμ. Οι ομάδες τύπου γαύρου είναι ακριβώς αυτές που θέλουν να πετάξουν απ'έξω. Σου λέει δε με συμφέρει να μοιράζομαι το ευρωπαικό pool με τους διάφορους γαύρους και να έχω το Σαχτάρ-ολυμπιακός να μου παίρνει τηλεθεατές και χρόνοwooded glade έγραψε: 18 Απρ 2021, 19:52 Αλλά πιστεύω θα υπάρχει ένας μηχανισμός προβιβασμού-υποβιβασμού.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Είμαι υπέρ, γιατί να τσεπώνουν διάφορες ε.ο. τύπου γαβρου ένα σωρό εκατομμύρια μόνο και μόνο επειδή κερδίζουν ετσιθελικά τα τοπικά πρωτάθληματα;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- wooded glade
Εξαρτάται τη μορφή θα έχει.Σενέκας έγραψε: 18 Απρ 2021, 19:58nba θέλουνε ρε μπάρμπα, κλειστή λίγκα όπου ο ένας μεγάλος θα παίζει με τον άλλο, και θα βάζουν που και που κανένα μικρό για ξεκάρφωμα, και όταν λέμε μικρό εννοούμε καμια τότεναμ. Οι ομάδες τύπου γαύρου είναι ακριβώς αυτές που θέλουν να πετάξουν απ'έξω. Σου λέει δε με συμφέρει να μοιράζομαι το ευρωπαικό pool με τους διάφορους γαύρους και να έχω το Σαχτάρ-ολυμπιακός να μου παίρνει τηλεθεατές και χρόνοwooded glade έγραψε: 18 Απρ 2021, 19:52 Αλλά πιστεύω θα υπάρχει ένας μηχανισμός προβιβασμού-υποβιβασμού.
Εγώ είμαι υπέρ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - όπως θα ήμουνα υπέρ της σούπερ λίγκα και όχι υπέρ της Νίκης Ρέντη αν η συζήτηση αυτή γινόταν το 1959.
Η Τζούλια αν κερδίσει μερικές ομάδες ανώτερες από την Φλαμουρτάρι μπορεί να μπει.
Το ξεκοψε η ουεφα, όσοι συμμετέχετε αποβαλλεστε απ τα πρωταθληματα
Νόμιζαν σαν τις ψωμολυσσες του μπάσκετ τους μπερτομεους είναι το ποδοσφαιρο, να το τελειώσουν και αυτό
Νόμιζαν σαν τις ψωμολυσσες του μπάσκετ τους μπερτομεους είναι το ποδοσφαιρο, να το τελειώσουν και αυτό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση