Αλλάζουν ως προς τις αντιδράσεις τους σε εξωτερικά ερεθίσματα αλλα η ουσια τους μένει ανέπαφη...Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07 Επίσης πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κιόλας. Δεν ξέρεις που θα την φάει την πετρια ο καθένας και πότε και το τι του έχει συμβεί ενδιάμεσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΑΛΛΟ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΑΛΛΟ
Παρατηρητής...
Μανίτσα μου γλυκειά, τέτοια πράγματα, δεν λογιούνται πετριές, αλλά αρρωστημένες προσεγγίσεις. Καταστάσεις που προϋπήρχαν, βάσει σοβαρής ψυχολογικής διαταραχής.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07 Επίσης πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κιόλας. Δεν ξέρεις που θα την φάει την πετρια ο καθένας και πότε και το τι του έχει συμβεί ενδιάμεσα.
Πχ, εγώ μπορεί να έχω την πετριά μου να ανεβαίνω στην ταράτσα και να φωνάζω, βρίζοντας τον κοσμάκη.
Ο άλλος ασελγεί σε ανήλικα. Υπάρχει μεγίστη διαφορά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Εγώ πιστεύω ότι η ουσία μας επηρεάζεται από τις εμπειρίες άμεσα, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να δεις έναν άνθρωπο στα 40 του και να μην τον αναγνωρίζεις σαν χαρακτήρα. Άμα ειδικά έχει φάει πολλά σκατα και δεν τα έχει διαχειριστεί, μπορεί να δεις έναν άλλο άνθρωπο.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:15Αλλάζουν ως προς τις αντιδράσεις τους σε εξωτερικά ερεθίσματα αλλα η ουσια τους μένει ανέπαφη...Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07 Επίσης πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κιόλας. Δεν ξέρεις που θα την φάει την πετρια ο καθένας και πότε και το τι του έχει συμβεί ενδιάμεσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ksk
Υπαρχουν οι γονείς, τα αδέλφια, τα παιδια...Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:12Να με συγχωρείς, αλλά σαφώς και υπάρχει η επιλογή.. Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα, κάτι που σε πάει πίσω. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος ''φίλος'' είναι αρρωστάκι σε σημείο φυλάκας.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07Πολλές φορες δεν υπάρχει το κουμπάκι της επιλογής - διαλογής (συγνώμη για τον όρο) και να μην ξεχνάμε οτι το όμοιο με το όμοιο συμπορεύεται όσον αφορά τους φίλους*...Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:59
Είναι πολύ σημαντικό να διαλέγεις ανθρώπους στη ζήση σου.Με όσους εχεις να μοιραστείς κάτι αξιόλογο.. Όχι τοξικούς, που διαρκώς αδημονούν να σου γαμήσουν την ψυχολογία. Αυτό λέγεται επιλογή.
Αν είναι να έχω δίπλα μου, αρρωστημένους ,προτιμώ να κάνω μιαν επανεκκίνηση και να γκρεμίσω το παρελθόν, ανακαινίζοντας το παρόν μου.
* Εξυπακούεται οτι ο φίλος ο δικός σου μπορει για κάποιον άλλον να ειναι τοξικός- αρρωστημενος, αν με κατανοείς.
Επίσης, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει πως μπορεί να βλέπει κάποιος άλλος,αυτό που εμείς έχουμε απορρίψει.
Άλλο θέλω να πω για τους τοξικούς...Σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια ειναι τοξικοί για μας χωρίς αυτο να σημαίνει οτι ειναι όντως τοξικοί.
Παρατηρητής...
- ksk
Δεν μιλάω για χαρακτήρα αλλα για το υπόβαθρο πάνω στο οποίο χτίστηκε ο χαρακτήρας...Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:18Εγώ πιστεύω ότι η ουσία μας επηρεάζεται από τις εμπειρίες άμεσα, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να δεις έναν άνθρωπο στα 40 του και να μην τον αναγνωρίζεις σαν χαρακτήρα. Άμα ειδικά έχει φάει πολλά σκατα και δεν τα έχει διαχειριστεί, μπορεί να δεις έναν άλλο άνθρωπο.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:15Αλλάζουν ως προς τις αντιδράσεις τους σε εξωτερικά ερεθίσματα αλλα η ουσια τους μένει ανέπαφη...Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07 Επίσης πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κιόλας. Δεν ξέρεις που θα την φάει την πετρια ο καθένας και πότε και το τι του έχει συμβεί ενδιάμεσα.
Θα κατάλαβες οτι διαφωνώ με τον Σωκράτη..,
Παρατηρητής...
- Cecily Anne
Αναφορικά με την παιδοφιλία λες έτσι; Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ, επειδή είναι το προφιλ της διαταραχής έτσι, δεν ξεκινάει μια μέρα στα 40, αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό στο σχόλιο μου συγκεκριμένα.Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:17Μανίτσα μου γλυκειά, τέτοια πράγματα, δεν λογιούνται πετριές, αλλά αρρωστημένες προσεγγίσεις. Καταστάσεις που προϋπήρχαν, βάσει σοβαρής ψυχολογικής διαταραχής.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07 Επίσης πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κιόλας. Δεν ξέρεις που θα την φάει την πετρια ο καθένας και πότε και το τι του έχει συμβεί ενδιάμεσα.
Πχ, εγώ μπορεί να έχω την πετριά μου να ανεβαίνω στην ταράτσα και να φωνάζω, βρίζοντας τον κοσμάκη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη πως δεν είναι όντως τοξικοί; Επειδή είναι δικοί σου άνθρωποι και κάμεις μια λογική ''υποχώρηση'' ;ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:18Υπαρχουν οι γονείς, τα αδέλφια, τα παιδια...Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:12Να με συγχωρείς, αλλά σαφώς και υπάρχει η επιλογή.. Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα, κάτι που σε πάει πίσω. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος ''φίλος'' είναι αρρωστάκι σε σημείο φυλάκας.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07
Πολλές φορες δεν υπάρχει το κουμπάκι της επιλογής - διαλογής (συγνώμη για τον όρο) και να μην ξεχνάμε οτι το όμοιο με το όμοιο συμπορεύεται όσον αφορά τους φίλους*...
* Εξυπακούεται οτι ο φίλος ο δικός σου μπορει για κάποιον άλλον να ειναι τοξικός- αρρωστημενος, αν με κατανοείς.
Επίσης, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει πως μπορεί να βλέπει κάποιος άλλος,αυτό που εμείς έχουμε απορρίψει.
Άλλο θέλω να πω για τους τοξικούς...Σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια ειναι τοξικοί για μας χωρίς αυτο να σημαίνει οτι ειναι όντως τοξικοί.
- ksk
Οι δυο προτάσεις μου απαντούν με την σειρά στις δυο δικές σου, δεν συνδέονται.Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:21Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη πως δεν είναι όντως τοξικοί; Επειδή είναι δικοί σου άνθρωποι και κάμεις μια λογική ''υποχώρηση'' ;ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:18Υπαρχουν οι γονείς, τα αδέλφια, τα παιδια...Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:12
Να με συγχωρείς, αλλά σαφώς και υπάρχει η επιλογή.. Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα, κάτι που σε πάει πίσω. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος ''φίλος'' είναι αρρωστάκι σε σημείο φυλάκας.
Παρατηρητής...
- Cecily Anne
Πάντως σε αυτό που λέει η Κάσπερ που αφορά ότι ξεγελιουνται ψυχιάτροι, συγκεκριμενα στο θέμα της παιδοφιλίας, άκουγα πριν λίγο καιρό μια συνέντευξη ενός ψυχιάτρου για το συγκεκριμένο θέμα και τους κατηγοριοποιουσε ανάλογα με την ηλικία του ανήλικου, στις 2 από τις 3 κατηγορίες που παρουσίασε, ο παιδόφιλος είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν ξεγελάει.
Ε; Μπορείς να μου το κάνεις λιανά; Δεν κατάλαβα χριστό.ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:23Οι δυο προτάσεις μου απαντούν με την σειρά στις δυο δικές σου, δεν συνδέονται.Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:21Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη πως δεν είναι όντως τοξικοί; Επειδή είναι δικοί σου άνθρωποι και κάμεις μια λογική ''υποχώρηση'' ;ksk έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:18
Υπαρχουν οι γονείς, τα αδέλφια, τα παιδια...
Άλλο θέλω να πω για τους τοξικούς...Σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια ειναι τοξικοί για μας χωρίς αυτο να σημαίνει οτι ειναι όντως τοξικοί.![]()
Ναι, ακριβώς.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:21Αναφορικά με την παιδοφιλία λες έτσι; Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ, επειδή είναι το προφιλ της διαταραχής έτσι, δεν ξεκινάει μια μέρα στα 40..Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:17Μανίτσα μου γλυκειά, τέτοια πράγματα, δεν λογιούνται πετριές, αλλά αρρωστημένες προσεγγίσεις. Καταστάσεις που προϋπήρχαν, βάσει σοβαρής ψυχολογικής διαταραχής.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:07 Επίσης πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κιόλας. Δεν ξέρεις που θα την φάει την πετρια ο καθένας και πότε και το τι του έχει συμβεί ενδιάμεσα.
- ksk
Η πρώτη πρόταση μου περι γονέων παιδιών κλπ αναφερόταν στην επιλογή που ειπες οτι έχουμε...Σε αυτες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει επιλογή.
Η δεύτερη πρόταση μου ηταν ανεξάρτητη απο την πρώτη και απαντούσε στην τοξικότητα κάποιων ανθρώπων.
Εσυ απο την απάντηση σου φαίνεται οτι τις πήρες ως ενιαίες...
Υ.Γ Αληθεια υπαρχουν τοξικοί ανθρωποι;
Παρατηρητής...
- ksk
Αυτός που μπορει να ξεγελάσει τον ψυχίατρο ειναι ο διπολικος...Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:25 Πάντως σε αυτό που λέει η Κάσπερ που αφορά ότι ξεγελιουνται ψυχιάτροι, συγκεκριμενα στο θέμα της παιδοφιλίας, άκουγα πριν λίγο καιρό μια συνέντευξη ενός ψυχιάτρου για το συγκεκριμένο θέμα και τους κατηγοριοποιουσε ανάλογα με την ηλικία του ανήλικου, στις 2 από τις 3 κατηγορίες που παρουσίασε, ο παιδόφιλος είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν ξεγελάει.
Παρατηρητής...
για μενα, προσωπικα, θα ελεγα οχι.ksk έγραψε: 17 Απρ 2021, 20:49
Άραγε κρύβεται ο άλλος 'η εμείς τον βλέπουμε κατα όπως θελουμε; Μήπως τα σημάδια κάν δεν τα ψάχνουμε γιατί οι πεποιθήσεις μας τα καταθιστουν μη παρατηρήσιμα;
ειμαι πολυ καχυποπτος, δινω πολυ δυσκολα εμπιστοσυνη, περναω τους παντες απο κοσκινο.
κι ομως παλι, κανω και λαθη. ειτε λογω περιορισμενης ικανοτητας μου να καταλαβω, ειτε λογω αυξημενης ικανοτητας αλλων να κρυβονται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
χαιρομαι που ακόμη βρίσκονται άτομα που τα παρατηρούν αυτάksk έγραψε: 17 Απρ 2021, 20:55Είπα να μην παρέμβω αλλα...Βλήμα έγραψε: 04 Απρ 2021, 06:01
Σήμερα βρεθήκαμε έξω από το σπίτι μου και του είπα πράγματα που δεν μπορεί να τα ξεχάσει άνθρωπος. Του είπα "σ' αγαπώ και σ' εκτιμώ, αλλά είσαι γαμημένος παιδεραστής κι όταν σου λέω να το βουλώσεις δεν το κάνεις, οπότε δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα γιατί με κάνεις ρεζίλι".
Όλη αυτη η παράγραφος ειναι μια παραλογια...Γεμάτη αντιφάσεις τόσο σε συναισθήματα όσο και σε λογική.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 3 Απαντήσεις