Maspoli έγραψε: 17 Απρ 2021, 14:32
Δεν νομίζω να έχει παιδιά και θεωρώ λάθος τον χαρακτηρισμό.
Το θέμα δεν είναι αν έχει ή δεν έχει παιδιά αλλά το ότι κάποιοι θεωρούν ότι αυτή που έπρεπε να υπολογίσει το παιδί ήταν η επαγγελματίας και όχι ο πραγματικός κηδεμόνας που είτε πλήρωσε είτε βολεύτηκε ως τζαμπατζής με το δρώμενο.
Γενικώς, πάντα είναι αστείο να παρακολουθείς τις τυπικές διαφορές και τις ουσιαστικές ομοιότητες μεταξύ των προχώ και αβάδιστων τύπων.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2021, 14:45
Έλεος με τους μπούμερς που εστίασαν στο αν τα κωλομέρια είναι κατάλληλο θέαμα για το παιδί.
Μα τι σε τι φούσκα ζουν;
Στην Κίνα, ο γονιός θα είχε ήδη απολυθεί ατιμωτικά και ο αρχηγός ίσως αντιμετώπιζε χειρότερες ποινές. Και φυσικά ορθότατα θα συνέβαινε αυτό.
Έλεος με τους μπούμερς που εστίασαν στο αν τα κωλομέρια είναι κατάλληλο θέαμα για το παιδί.
Μα τι σε τι φούσκα ζουν;
Στην Κίνα, ο γονιός θα είχε ήδη απολυθεί ατιμωτικά και ο αρχηγός ίσως αντιμετώπιζε χειρότερες ποινές. Και φυσικά ορθότατα θα συνέβαινε αυτό.
Ασχέτως με το παιδί.
Δεν είναι abuse ανηλίκου αυτό, μην τρελαθούμε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Μα τι σε τι φούσκα ζουν;
Ασχέτως με το παιδί.
Δεν είναι abuse ανηλίκου αυτό, μην τρελαθούμε.
Ε ναι, αν η χορεύτρια ήταν ντραγκ κουίν, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως πολιτικώς ορθό σεμινάριο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Το σωστό να λέγεται.
Μα τι σε τι φούσκα ζουν;
Στη "φούσκα" που δεν έδωσα άδεια , όταν κοριτσάκι Β' Γυμνασίου επικαλέστηκε περίοδο 2η φορά τον ίδιο μήνα και 3η φορά σε άλλη καθηγήτρια.
Πως κάνετε έτσι, αστεράκια μου; Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα αλήθειας δουλεύει διπλοβάρδιες για ντάματζ κοντρόλ.
(Χιντ: πυροσβεστική > φωτιά > Μάτι > να που φταίει πάλι ο Ποκοπίκος)