!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κουνελάκι άνοιξε το στόμα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το κουνελάκι άνοιξε το στόμα του
Οσοι πληρώνετε τα μάτια που αγαπάτε, μην ακούτε τους κακεντρεχείς. Αυτοί πάντα θα λένε τα δικά τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Με τον παρα μου (σαν ανδρας σεξιστης με πατριαρχικη κοινωνια ευκαταστατος οικονομικα ) γαμω και την κυρα μου (συν τις ανεργες φιλες της μαζι )AlienWay έγραψε: 16 Απρ 2021, 06:30 Οσοι πληρώνετε τα μάτια που αγαπάτε, μην ακούτε τους κακεντρεχείς. Αυτοί πάντα θα λένε τα δικά τους.
Και για να συνεχισουμε μια συζητηση που καναμε και στο αλλο νημα για την αιμομιξια , ενηλικοι συναινουντες δεν εχουν δικαιωμα να κανουν οτι θελουν στην ερωτικη τους ζωη ; Ακομη και σεξ με ανταλαγμα το χρημμα ;
Απο την στιγμη που μια γυναικα κανει σεξ επι χρημασι ενω εχει ολη την ανεση να μην το κανει , δεν μπορουμε να μιλαμε για εξαναγκασμο και καταπιεση
Απο την στιγμη που μια γυναικα κανει σεξ επι χρημασι ενω εχει ολη την ανεση να μην το κανει , δεν μπορουμε να μιλαμε για εξαναγκασμο και καταπιεση
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μαρ 2021, 10:52
Σε οποιαδήποτε κατάσταση αγοραίου έρωτα , εφόσον
Η γυναίκα έχει άλλες επιλογές
Δεν την κρατάει κανένας δεμένη με την βία
Μπορεί να αρνηθεί την προσφορά
Θεωρείται ότι το κάνει με την δική της συναίνεση
Τα περί σιχασιας είναι προσωπικά υποκειμενικα συναισθήματα ..(κάποιος άλλος σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους κλπ )
Α δεν ήξερα ο Χίου αγαπούσε τα κουνελάκια του. Συγνώμη παρανόησα.AlienWay έγραψε: 16 Απρ 2021, 06:30 Οσοι πληρώνετε τα μάτια που αγαπάτε, μην ακούτε τους κακεντρεχείς. Αυτοί πάντα θα λένε τα δικά τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πρώτον, δεν το ξέρουμε και δεύτερον, κανένα από τα κουνελάκια δεν θεώρησε ότι θα πάει στη συγκεκριμένη βίλα μόνο για απεριτίφ, πισίνα και σουίτες. Παίζει μάλιστα, να υπογράφανε και συμβόλαιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
the comet the course the tail
αα, τέτοιος είναι;Naida έγραψε: 16 Απρ 2021, 04:41Τι λοιπόν; εγώ ξέρω τον τρόπο που σκέφτεσαι. Στον κομετ δειχτα που νομίζει σσε έχω παρεξηγήσει.Βλήμα έγραψε: 15 Απρ 2021, 23:20Αυτά δεν είναι τίποτα. Έχω πει επίσηςNaida έγραψε: 15 Απρ 2021, 23:04 Με τις δηλώσεις του νεαρού μας;
viewtopic.php?f=55&t=29581&start=90#p1878524
Παρακάτω θα βρεις και τα υπόλοιπα.
... κι έχω δηλώσει κάπου που δεν το βρίσκω τώρα ότι αν είχα φράγκα θα είχα ένα σούγκαρ μπέιμπι, γιατί μου φαίνεται πολύ γοητευτική η απλότητα της συναλλαγής αν δεν υπάρχει καταναγκασμός (είτε τράφικινγκ είτε έλλειψη εναλλακτικών).Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:33 Νομίζω ότι βρήκα έναν καθόλου μισογύνικο τρόπο να πληρώσει ένας άντρας για να γαμήσει.
Μπαίνει στο tinder, βάζει την φωτογραφία του και το μόνο που γράφει είναι "δίνω τόσα για σεξ". Δεν προσβάλλει καμία, αφού δεν απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένα, απλά ενημερώνει. Όποιες τον δεχθούν πάει να πει ότι ψήνονται και διαλέγει ποια προτιμά από αυτές.
Τη βρήκα πάλι την λύση![]()
Λοιπόν;
Διάβασα τον τίτλο στην πρώτη σελίδα και ντρέπομαι να σάς πω τι περίμενα να δω μπαίνοντας στο νήμα 
η διαφορά με το "δίνω 200 ευρω το μήνα για να μαζεύεις φράουλες όλη μέρα και να κοιμάσαι σε ένα τενεκέ" ποια είναι σύντροφε?Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:33 Νομίζω ότι βρήκα έναν καθόλου μισογύνικο τρόπο να πληρώσει ένας άντρας για να γαμήσει.
Μπαίνει στο tinder, βάζει την φωτογραφία του και το μόνο που γράφει είναι "δίνω τόσα για σεξ". Δεν προσβάλλει καμία, αφού δεν απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένα, απλά ενημερώνει. Όποιες τον δεχθούν πάει να πει ότι ψήνονται και διαλέγει ποια προτιμά από αυτές.
αν νιωθεις καποια φαγουρα στην καραφλα, αγνοησε το, δεν ειναι τιποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Απρ 2021, 23:04Οχι , γιατι η γυναικα μου μετανιωμενη μου ζητησε συγνωμη που αμφισβητησε σαν αρχηγο της οικογενειας
Σε ανταλαγμα εγω της εδωσα το αυτοκινητο μου και την πιστωτικη μου καρτα να παει απο τα απατητα βουνα που βρισκεται το χωριο μου στην πρωτευουσα του νομου να ψωνισει (με ραντεβου στα μαγαζια της Λαμιας ) ..![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οση ειναι η διαφορα αυτου που λες με "δινω 5κ το μηνα, διαμονη αυτοκινητο κινητο και λοιπα εξοδα, απλως για να εισαι ομορφη"nowhere έγραψε: 16 Απρ 2021, 09:01η διαφορά με το "δίνω 200 ευρω το μήνα για να μαζεύεις φράουλες όλη μέρα και να κοιμάσαι σε ένα τενεκέ" ποια είναι σύντροφε?Βλήμα έγραψε: 21 Ιαν 2020, 15:33 Νομίζω ότι βρήκα έναν καθόλου μισογύνικο τρόπο να πληρώσει ένας άντρας για να γαμήσει.
εχει να κανει με την τιμη και τις παρεχομενες υπηρεσιες.
τον φραουλεργατη τον πατας στο λαιμο γιατι δεν εχει αλλη επιλογη. το χαζοπουτανο περναει ζωη χλιδα, πιθανον εκμεταλλευομενη τις καβλες του φραουλοπαραγωγου, οποτε απο σποντα παταει κι αυτη στο λαιμο τον φραουλεργατη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δεν δίνει 5κ για να είναι απλά όμορφη και το τι είναι επιλογή είναι κάτι σχετικό
Ή γυναίκα μου είναι συνομιλικη μουΑσέβαστος έγραψε: 16 Απρ 2021, 09:17αν νιωθεις καποια φαγουρα στην καραφλα, αγνοησε το, δεν ειναι τιποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Απρ 2021, 23:04Οχι , γιατι η γυναικα μου μετανιωμενη μου ζητησε συγνωμη που αμφισβητησε σαν αρχηγο της οικογενειας
Σε ανταλαγμα εγω της εδωσα το αυτοκινητο μου και την πιστωτικη μου καρτα να παει απο τα απατητα βουνα που βρισκεται το χωριο μου στην πρωτευουσα του νομου να ψωνισει (με ραντεβου στα μαγαζια της Λαμιας ) ..![]()
Και ενώ ο άνδρας στην ηλικία των εξήντα είναι παιδί πάνω στην ακμή του ή γυναίκα είναι γριά .
Και ο κακός ο λύκος αγαπάει τα αρνάκια
Είναι τόσο νόστιμα ως μεζέδες !!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Απρ 2021, 07:16ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μαρ 2021, 10:52
Σε οποιαδήποτε κατάσταση αγοραίου έρωτα , εφόσον
Η γυναίκα έχει άλλες επιλογές
Δεν την κρατάει κανένας δεμένη με την βία
Μπορεί να αρνηθεί την προσφορά
Θεωρείται ότι το κάνει με την δική της συναίνεση
Τα περί σιχασιας είναι προσωπικά υποκειμενικα συναισθήματα ..(κάποιος άλλος σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους κλπ )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 7 Απαντήσεις