δεν ειπαμε, και κατι μου λεει οτι δεν θελουμε να πουμε, δισταζω να το γκουγκλισω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cuckold σχεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Cuckold σχεση
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
εγώ δεν ξέρω τίποτα!!!
για τη ροή της συζήτησης τα κάνω όλα!
για τη ροή της συζήτησης τα κάνω όλα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι πως θα κυκλοφορουν στο δρομο μετα? Θα λενε ολοι να ο μαλακας κερατας με την πουτανα γυναικα.Σαρακατσανος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 11:26Πολλοί, περισσότεροι από όσους φαντάζεσαι.George_V έγραψε: 01 Αύγ 2018, 14:48 Υποθετικος διαλογος cuckold ζευγαριου
-Που πας αγαπη?
-Α εδω διπλα παω να γαμηθω με 5 ατομα απο τη δουλεια. Ερχεσαι για να βλεπεις?
-Αχ δεν μπορω τωρα πρεπει να παω το σκυλο βολτα. Αν δεν εχετε τελειωσει σε καμια ωρα θα περασω απο εκει. Ομπρελα να παρεις θα βρεξει. Μη βραχει το κυλοτακι σου.
-Εχω παρει. Α και δε φοραω κυλοτακι. Αμα δε προλαβεις θα σου στειλω βιντεο αγαπη. Θα το ανεβασουν και τα παιδια στο πορνχαμπ.
-Α ωραια αντε τωρα να μην αργησεις.
-Ναι φευγω τα λεμε αργοτερα. Να τους προλαβω πριν τους πεσουν. Τα λεμε αγαπη.
-Φιλακια μωρο μου να περασεις καλα.
Παντως απορω ποιος μαλακας γινεται κερατας με συναινεση.
zteo, ανιχνεύω μια υφέρπουσα sub διάθεση.
Έχει boucomοποιηθεί λίγο το φόρουμ ή είναι ιδέα μου;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στα @@ μας τι λένε οι κουτσομπόλες 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
θα κυκλοφορει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, εφοσον κανει αυτο που γουσταρει, και οι υπολοιποι, με τα απωθημενα, θα τον κακολογουν. προφανως στν πουτσο του.George_V έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:30
Kαι πως θα κυκλοφορουν στο δρομο μετα? Θα λενε ολοι να ο μαλακας κερατας με την πουτανα γυναικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Nameless Ghoul
Σαν μπούκοβο ακούγεται, με κάνει να σκέφτομαι πατσάδες.Ασέβαστος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:10δεν ειπαμε, και κατι μου λεει οτι δεν θελουμε να πουμε, δισταζω να το γκουγκλισω.
Και εγώ είμαι στη δουλειά δε θέλω να το γκουγκλάρω. Ας την γκουγκλίσει κάποιος να μας πει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Το διαβασα στα ιντερνετσ.Gherschaagk έγραψε: 02 Αύγ 2018, 10:53όταν λες πως μειώνεται η επιθυμία, μιλάς εκ πείρας; ξέρεις κάτι που αγνοώ; θα μου συμβεί σύντομα;Ορέστης 35 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 17:47 Παιδια μετα απο πολλα χρονια γαμου λογικα ειναι να μειωνεται η επιθυμια και να αυξανεται η οικειοτητα. Ειναι σαν φιλοι οι συζυγοι, δεν υπαρχει ζηλεια. Γιατι να μην κανουν διαφορα κολπα μαζι να γουσταρουν αντι να κερατωνουν χωριστα;
ν' ανησυχώ γιατρέ μου;
- Σαρακατσανος
Αυτό είναι το ζητούμενο για αυτούς, αισθάνονται υπερήφανοι (μην ψάχνεις γιατί, στα βίτσια δεν υπάρχει γιατί) που έχουν γυναίκα την οποία ορέγονται και χαίρονται άλλοι.George_V έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:30
Kαι πως θα κυκλοφορουν στο δρομο μετα? Θα λενε ολοι να ο μαλακας κερατας με την πουτανα γυναικα.
Boucom είναι η σύντμηση της ακόλουθης εμβληματικής ιστοσελίδας
Spoiler
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Mπα, το πιο πιθανό είναι να διαψεύδει αυτές τις φήμες λέγοντας ότι τον ζηλεύουν κ.τ.λ και γι' αυτό διαδίδουν τέτοιες ιστορίες εις βάρος του. Το ότι γουστάρει αυτό που κάνει και την καταβρίσκει δε σημαίνει κιόλας ότι βγαίνει όλο χαρά και καμάρι και το διαλαλεί στη γειτονιά, "ξέρετε, εγώ τη βρίσκω με το να παίρνω μάτι 3-4 νταγλαράδες να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου". Και οι ομοφυλόφιλοι σίγουρα τη βρίσκουν με αυτό που κάνουν αλλά αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να ομολογήσουν δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλοι είναι ένα μικρό ποσοστό μόνο του συνόλου.Ασέβαστος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:38θα κυκλοφορει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, εφοσον κανει αυτο που γουσταρει, και οι υπολοιποι, με τα απωθημενα, θα τον κακολογουν. προφανως στν πουτσο του.George_V έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:30
Kαι πως θα κυκλοφορουν στο δρομο μετα? Θα λενε ολοι να ο μαλακας κερατας με την πουτανα γυναικα.![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Ορέστης 35
Σκεψου να εινα καποιος και γκευ και κακολντ! :SΝταρνάκας έγραψε: 04 Αύγ 2018, 01:21Mπα, το πιο πιθανό είναι να διαψεύδει αυτές τις φήμες λέγοντας ότι τον ζηλεύουν κ.τ.λ και γι' αυτό διαδίδουν τέτοιες ιστορίες εις βάρος του. Το ότι γουστάρει αυτό που κάνει και την καταβρίσκει δε σημαίνει κιόλας ότι βγαίνει όλο χαρά και καμάρι και το διαλαλεί στη γειτονιά, "ξέρετε, εγώ τη βρίσκω με το να παίρνω μάτι 3-4 νταγλαράδες να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου". Και οι ομοφυλόφιλοι σίγουρα τη βρίσκουν με αυτό που κάνουν αλλά αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να ομολογήσουν δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλοι είναι ένα μικρό ποσοστό μόνο του συνόλου.Ασέβαστος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:38θα κυκλοφορει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, εφοσον κανει αυτο που γουσταρει, και οι υπολοιποι, με τα απωθημενα, θα τον κακολογουν. προφανως στν πουτσο του.George_V έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:30
Kαι πως θα κυκλοφορουν στο δρομο μετα? Θα λενε ολοι να ο μαλακας κερατας με την πουτανα γυναικα.![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Μαρξ έλεγε «ο τρόπος που παράγουμε, καθορίζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε». Αλλά ούτε αυτός φανταζόταν πως οι καπιτάλες θα κατάληγαν να κάνουν outsourcing μεχρι και το μο_νι της γυναίκας τους.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Και να κάνει και pegging.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2018, 02:31Σκεψου να εινα καποιος και γκευ και κακολντ! :SΝταρνάκας έγραψε: 04 Αύγ 2018, 01:21Mπα, το πιο πιθανό είναι να διαψεύδει αυτές τις φήμες λέγοντας ότι τον ζηλεύουν κ.τ.λ και γι' αυτό διαδίδουν τέτοιες ιστορίες εις βάρος του. Το ότι γουστάρει αυτό που κάνει και την καταβρίσκει δε σημαίνει κιόλας ότι βγαίνει όλο χαρά και καμάρι και το διαλαλεί στη γειτονιά, "ξέρετε, εγώ τη βρίσκω με το να παίρνω μάτι 3-4 νταγλαράδες να παρτουζώνουν τη γυναίκα μου". Και οι ομοφυλόφιλοι σίγουρα τη βρίσκουν με αυτό που κάνουν αλλά αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να ομολογήσουν δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλοι είναι ένα μικρό ποσοστό μόνο του συνόλου.Ασέβαστος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 12:38
θα κυκλοφορει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, εφοσον κανει αυτο που γουσταρει, και οι υπολοιποι, με τα απωθημενα, θα τον κακολογουν. προφανως στν πουτσο του.![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πάντως θα ηθελα να συγχαρώ τον zteo για το ενδιαφέρον αυτό λήμμα, παρόλο που απεθύνεται σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για σχέσεις υποταγής κτλ. Για όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει το swinging. Ίσως ζτεο να ανοικγες νέα θεματική ή να το αναπτύξουμε εδώ;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Θα ανοιξω και αλλα θεματα που αφορουν τον ενναλακτικο ερωτισμο.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Αύγ 2018, 13:59 Πάντως θα ηθελα να συγχαρώ τον zteo για το ενδιαφέρον αυτό λήμμα, παρόλο που απεθύνεται σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για σχέσεις υποταγής κτλ. Για όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει το swinging. Ίσως ζτεο να ανοικγες νέα θεματική ή να το αναπτύξουμε εδώ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-