Ο Τσακαλώτος ανήκει στους 53+, δηλαδή την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όμως απο τους λαφαζανικους.Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 13:39Ο Τσακαλώτος δεν δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς τους σκληρούς οχιτζήδες. Είναι η ευρωπαϊκή labor πλευρά του κόμματος, το πρόσωπο της πασοκοποίησης. Δε μου φαίνεται απολύτως απίθανο να μετακινηθεί κάποιος απο τον Τσακαλώτο στον ΚουληArisvilla έγραψε: 15 Απρ 2021, 13:36 Θεός ο Τσακαλώτος χαχαχαχαχα! Αυτά έλεγε τον Ιούλιο του 2015 η Πελώνη. Οχιτζού μάλλον. Εχει γεμίσει πράκτορες του Σύριζα οχιτζήδες η νδούλα χαχαχαχαχα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
#Πελώνη_σβήνε
- Highlander
Re: #Πελώνη_σβήνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 15 Απρ 2021, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντάξει είναι επαρκώς ηλίθια.Δεν "έσβησε" ούτε τις δημοσιεύσεις. Γω δεν έχω facebook , twitter κλπ δόξα τω Θεώ.
ΣΣ: Αν δείτε ότι έχω κάνει καμιά "πατάτα" , να μου την επισημάνετε ,να τη "σβήσω"
ΣΣ: Αν δείτε ότι έχω κάνει καμιά "πατάτα" , να μου την επισημάνετε ,να τη "σβήσω"
Αναρωτιέμαι τι εμπειρία έχει από οίκους ανοχής και τα ξέρει τόσο καλά.
Otto Weininger, τί λές για την κυβερνητική σου εκπρόσωπο?
Οι ζαίοι σε τί διαφέρουν από 'σας, είπαμε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μάλλον αυτή ήταν η τελευταία αδιόριστη με γκόμενο μέλος της οικογένειαςhades έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:04 Είναι για γλέντι το σκηνικό .
Καλά κανά δημοσιογράφο που δεν θα ταν τόσο προκλητικό προς την βάση του κόμματος δεν μπορούσε να διαλέξει ο Μητσοτάκης. Γιατί τις απόψεις της Πελώνης σίγουρα της ξέραν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Eθνικοκοινωνιστης
κλασσικη βλαχαρβανιτισσα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν στηριζω νδ,αλλα εψηφισα νδ και θα το ξανακανω για να μην βγουν οι μαδουροιKauldron έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:22
Οι ζαίοι σε τί διαφέρουν από 'σας, είπαμε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πολύ ύποπτο όμως το σχόλιο που αποθεώνει Τσακαλώτο τον Ιούλιο του 2015 (αν και ο Ευκλείδης είναι όαση μέσα στον στάβλο του Αυγεία). Σε τι αναφερόταν;Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:12 Μπορώ να πω ότι την εκτίμησα περισσότερο μετά απ'αυτά τα τουιτ. Δίκιο έχει στα περισσότερα![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
λες ο Νερο να το γυρισει στο αντιμνημονιο οπως ο Νανος απο φιλελε εγινε σοσιαλιστης δλδ πηδωντας απο το καραβι?Αίγαγρος έγραψε: 15 Απρ 2021, 19:12Πολύ ύποπτο όμως το σχόλιο που αποθεώνει Τσακαλώτο τον Ιούλιο του 2015 (αν και ο Ευκλείδης είναι όαση μέσα στον στάβλο του Αυγεία). Σε τι αναφερόταν;Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:12 Μπορώ να πω ότι την εκτίμησα περισσότερο μετά απ'αυτά τα τουιτ. Δίκιο έχει στα περισσότερα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 15 Απρ 2021, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν ήταν παρόν όμως όταν ο Τσίπρας ανακοίνωσε το δικό του οικονομικό πρόγραμμα τις προάλλες. Φαίνεται πως υπάρχει πολύ σοβαρό παρασκήνιο μεταξύ τους.Highlander έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:10Ο Τσακαλώτος ανήκει στους 53+, δηλαδή την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όμως απο τους λαφαζανικους.Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 13:39Ο Τσακαλώτος δεν δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς τους σκληρούς οχιτζήδες. Είναι η ευρωπαϊκή labor πλευρά του κόμματος, το πρόσωπο της πασοκοποίησης. Δε μου φαίνεται απολύτως απίθανο να μετακινηθεί κάποιος απο τον Τσακαλώτο στον ΚουληArisvilla έγραψε: 15 Απρ 2021, 13:36 Θεός ο Τσακαλώτος χαχαχαχαχα! Αυτά έλεγε τον Ιούλιο του 2015 η Πελώνη. Οχιτζού μάλλον. Εχει γεμίσει πράκτορες του Σύριζα οχιτζήδες η νδούλα χαχαχαχαχα.
- Eθνικοκοινωνιστης
επερχεται και η πασοκοποιηση του Νερουλη λοιπον,στον καλο αγωνα για τον σοσιαλισμο διπλα στον Νανο,συντομα και στο αριστερο αντιμνημονιο
υπαρχει και ο καλος συριζα

υπαρχει και ο καλος συριζα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δεν έχω ιδέα. Αυτό είναι όντως το πιο περίεργο. oh well, κανεις δεν είναι τέλειοςΑίγαγρος έγραψε: 15 Απρ 2021, 19:12Πολύ ύποπτο όμως το σχόλιο που αποθεώνει Τσακαλώτο τον Ιούλιο του 2015 (αν και ο Ευκλείδης είναι όαση μέσα στον στάβλο του Αυγεία). Σε τι αναφερόταν;Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:12 Μπορώ να πω ότι την εκτίμησα περισσότερο μετά απ'αυτά τα τουιτ. Δίκιο έχει στα περισσότερα![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τότε δεν ήταν που έγινε η διαπραγμάτευση των 17 ωρών και υπεγράφη το τσιπρομνημόνιο;ο Τσακαλώτος ήταν ο αντικαταστάτης του Βαρουφάκη.Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 19:18δεν έχω ιδέα. Αυτό είναι όντως το πιο περίεργο. oh well, κανεις δεν είναι τέλειοςΑίγαγρος έγραψε: 15 Απρ 2021, 19:12Πολύ ύποπτο όμως το σχόλιο που αποθεώνει Τσακαλώτο τον Ιούλιο του 2015 (αν και ο Ευκλείδης είναι όαση μέσα στον στάβλο του Αυγεία). Σε τι αναφερόταν;Σενέκας έγραψε: 15 Απρ 2021, 11:12 Μπορώ να πω ότι την εκτίμησα περισσότερο μετά απ'αυτά τα τουιτ. Δίκιο έχει στα περισσότερα![]()
![]()
Σημασία έχει ότι ετάχθη υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη.Από εκεί και πέρα ο δρόμος ήταν προδιαγεγραμμένος.Όφειλε να βγάλει πλεονάσματα.Το "αριστερό" σήμαινε ότι για τα πλεονάσματα θα ταράξει τον κόσμο στους φόρους για να μην κόψει δαπάνες και φυσικά οι φορολογούμενοι θα απαντούσαν στην ταξική του μεροληψία με την ψήφο τους όπως και έγινε.Highlander έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:10 Ο Τσακαλώτος ανήκει στους 53+, δηλαδή την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όμως απο τους λαφαζανικους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρίξε μια χατζηστεφανική
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτή η μουλαρομούρα από πού πήγε νουδού? Κανένα βοθροπόταμο?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Απρ 2021, 19:11δεν στηριζω νδ,αλλα εψηφισα νδ και θα το ξανακανω για να μην βγουν οι μαδουροιKauldron έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:22
Οι ζαίοι σε τί διαφέρουν από 'σας, είπαμε?![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.