Πολλές βεβαιότητες έχεις για μένα, αν και εσύ ασφαλώς δεν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, ούτε τα βιβλία από τα εξώφυλλα.George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:31Εξ ιδιων τα αλλοτριαΝαύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:07Εξ ιδίων κρίνω ποιο πράγμα;George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:25
Α μπορεις να κρινεις αυτον απο το 5λεπτο που τον ειδες και επειδη ακουσες 1 ringtone αλλα εμενα δε μπορεις να με κρινεις που πιθανοτατα εχεις διαβασει ποστς μου και εχουμε συνομιλησει ουκ ολιγες φορές εδω μεσα. Ητοι γνωριζομαστε πολυ καλυτερα απο οτι γνωριζεις τον πιτσιρικα. Αλλα δεν με κρινεις και κρινεις αυτον.
Νομιζω οτι κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.
Είπαμε, αν ήταν τρολιά, ΟΚ. Αν δεν ήταν, το παιδί -για μένα- έχει πρόβλημα.
Κατά τα λοιπά, αν ακούσω κάποιον να έχει για ringtone το "μέσα στ' απρίλη τη γιορτή", λογικά θα υποθέσω ότι είναι χουντικός. Εσύ πάλι μπορεί να υποθέσεις ότι είναι ας πούμε μελισσούλα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Ειμαι σιγουρος οτι κι ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο του το κρινεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!
Μα εγω δεν σε ξέρω 5 λεπτα. Σε βλεπω καθε μερα εδω. Εχουμε ξαναμιλησει, σε διαβάζω. Και απο αυτα που βλέπω επι μηνες αυτη ειναι η κριση μου.Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:32Πολλές βεβαιότητες έχεις για μένα, αν και εσύ ασφαλώς δεν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, ούτε τα βιβλία από τα εξώφυλλα.George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:31Εξ ιδιων τα αλλοτριαΝαύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:07
Εξ ιδίων κρίνω ποιο πράγμα;
Είπαμε, αν ήταν τρολιά, ΟΚ. Αν δεν ήταν, το παιδί -για μένα- έχει πρόβλημα.
Κατά τα λοιπά, αν ακούσω κάποιον να έχει για ringtone το "μέσα στ' απρίλη τη γιορτή", λογικά θα υποθέσω ότι είναι χουντικός. Εσύ πάλι μπορεί να υποθέσεις ότι είναι ας πούμε μελισσούλα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Ειμαι σιγουρος οτι κι ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο του το κρινεις.
Καταλαβες που εγκειται η διαφορα?
Εσενα δεν σε εκρινα απο το εξώφυλλο. Διαβασα και μερικα κεφάλαια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κάποτε μοιραζα απλόχερα εγκεφαλικά με ringtone το Ερρικα.

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Καλά έκανες και μ' έκρινες. Δικαίωμά σου.George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:34Μα εγω δεν σε ξέρω 5 λεπτα. Σε βλεπω καθε μερα εδω. Εχουμε ξαναμιλησει, σε διαβάζω. Και απο αυτα που βλέπω επι μηνες αυτη ειναι η κριση μου.
Δικαίωμά μου κι εμένα να κρίνω ότι ένα παιδί που έχει για ringtone απολυτίκια, αν δεν το κάνει για πλάκα, έχει σοβαρά προβλήματα προσωπικότητας.
Ελπίζω ότι δεν διεκδικείς περισσότερα δικαιώματα απ' εμένα ή από οποιονδήποτε άλλον.
Το πρόβλημα με τα τρολς είναι πώς διεκδικούν αποκλειστικότητα.
μακρυά απο κουκυά
- George_V
Μονο αυτο που δεν μπορεις να διεκδικησεις εσυ.Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:37Καλά έκανες και μ' έκρινες. Δικαίωμά σου.George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:34Μα εγω δεν σε ξέρω 5 λεπτα. Σε βλεπω καθε μερα εδω. Εχουμε ξαναμιλησει, σε διαβάζω. Και απο αυτα που βλέπω επι μηνες αυτη ειναι η κριση μου.Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:32
Πολλές βεβαιότητες έχεις για μένα, αν και εσύ ασφαλώς δεν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, ούτε τα βιβλία από τα εξώφυλλα.
Δικαίωμά μου κι εμένα να κρίνω ότι ένα παιδί που έχει για ringtone απολυτίκια, αν δεν το κάνει για πλάκα, έχει σοβαρά προβλήματα προσωπικότητας.
Ελπίζω ότι δεν διεκδικείς περισσότερα δικαιώματα απ' εμένα ή από οποιονδήποτε άλλον.
Σεβαστη η γνωμη σου αλλα κανεις λογικο αλμα και κρινεις απο 1 και μονο στοιχειο.
Αν εισουν δικαστης αυτο θα ηταν παραβαση της δικονομιας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τι λες, σοβαρά;George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:43Μονο αυτο που δεν μπορεις να διεκδικησεις εσυ.Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:37Καλά έκανες και μ' έκρινες. Δικαίωμά σου.George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:34
Μα εγω δεν σε ξέρω 5 λεπτα. Σε βλεπω καθε μερα εδω. Εχουμε ξαναμιλησει, σε διαβάζω. Και απο αυτα που βλέπω επι μηνες αυτη ειναι η κριση μου.
Σεβαστη η γνωμη σου αλλα κανεις λογικο αλμα και κρινεις απο 1 και μονο στοιχειο.
Αν εισουν δικαστης αυτο θα ηταν παραβαση της δικονομιας.
Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω δημόσιες συμπεριφορές; Μάλλον κάπου έχεις λαθέψει.
Δεν χρειάζονται πολλά στοιχεία, το ξανάγραψα, για να φτάσει κάποιος στη λογική υπόθεση ότι ένας που έχει για ringtone το "μέσα στ' απρίλη τη γιορτή" είναι χουντικός. Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι δεν είναι μέλισσα.
Κατά τα λοιπά, δεν δίκασα κανέναν, λέω ότι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί 16-17 χρονών να έχει για ringtone απολυτίκια. Αν ήταν το δικό μου το παιδί θα ανησυχούσα σοβαρά.
Εσένα σού φαίνεται μια χαρά.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έκρινα εσένα, ούτε σε κατηγόρησα για κάτι, επειδή έχεις διαφορετική γνώμη απ' εμένα. Κι αν πήγαινες με την σειρά σου από τα εξώφυλλα στα περιεχόμενα, ίσως να καταλάβαινες τι ακριβώς σημαίνει αυτό τόσο για εμένα, όσο για σένα.
- George_V
Ωχ βαρεθηκα...
You cant teach an old dog new tricks...
You cant teach an old dog new tricks...
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Αν είναι όντως θρησκευόμενος ο μικρός και δεν το κανε αυτό για το θεαθήναι, μαγκιά του.
Πάει κόντρα σε μία αποστάτρια από το Θεό νεολαία. Όχι βέβαια ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τα πανε καλύτερα. Ο καθένας βέβαια όταν θα γίνει η σούμα , θα κοιμηθεί όπως έστρωσε.
Πάει κόντρα σε μία αποστάτρια από το Θεό νεολαία. Όχι βέβαια ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τα πανε καλύτερα. Ο καθένας βέβαια όταν θα γίνει η σούμα , θα κοιμηθεί όπως έστρωσε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- hellegennes
Καλά, τρολάρει στα μούτρα σας και το παίρνετε στα σοβαρά; Λέει ότι ο Θεός είναι η μόνη του ελπίδα για να ξανακλείσει το σχολείο. Δηλαδή τι άλλο θέλετε;George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:43Aν ειναι θρησκευομενος γιατι οχι?Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:39 Μπέσα τώρα: αν δεν είναι τρολιά για να κάνουν τα παιδιά πλάκα στο κανάλι, υπάρχει κάποιος που να θεωρεί φυσιολογικό ένα παιδί 16-17 χρονών να έχει απολυτίκια για ringtone στο κινητό του;
Αλλοι γιατι εχουν τον υμνο του Ολυμπιακου? Αλλοι γιατι εχουν το ιντρο απο την αγαπημενη τους εκπομπη? Αλλοι γιατι εχουν αστειους ηχους?
Ο καθένας οπως τη βρισκει και τον κανει χαρουμενο. Γιατι πρεπει να καταδικασουμε καποιον επειδη εχει ενα συγκεκριμένο τονο?
Εγω π.χ. εχω την άρια απο την Καρμεν "L'amour c'est un boheme" σε μερικους δεν αρέσει και μου χουν πει γιατι το χεις αυτο στο κινητο σου?
Αφου μου αρέσει? Δερβεναγα στο κινητο μου θα σας βάλω?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Αν τρολλαρει η οχι δεν θα τον κρινω μονο απο αυτο.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:06Καλά, τρολάρει στα μούτρα σας και το παίρνετε στα σοβαρά; Λέει ότι ο Θεός είναι η μόνη του ελπίδα για να ξανακλείσει το σχολείο. Δηλαδή τι άλλο θέλετε;George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:43Aν ειναι θρησκευομενος γιατι οχι?Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:39 Μπέσα τώρα: αν δεν είναι τρολιά για να κάνουν τα παιδιά πλάκα στο κανάλι, υπάρχει κάποιος που να θεωρεί φυσιολογικό ένα παιδί 16-17 χρονών να έχει απολυτίκια για ringtone στο κινητό του;
Αλλοι γιατι εχουν τον υμνο του Ολυμπιακου? Αλλοι γιατι εχουν το ιντρο απο την αγαπημενη τους εκπομπη? Αλλοι γιατι εχουν αστειους ηχους?
Ο καθένας οπως τη βρισκει και τον κανει χαρουμενο. Γιατι πρεπει να καταδικασουμε καποιον επειδη εχει ενα συγκεκριμένο τονο?
Εγω π.χ. εχω την άρια απο την Καρμεν "L'amour c'est un boheme" σε μερικους δεν αρέσει και μου χουν πει γιατι το χεις αυτο στο κινητο σου?
Αφου μου αρέσει? Δερβεναγα στο κινητο μου θα σας βάλω?![]()
Του δινω και ενα ποσοστο να ειναι θρησκευομενος.
- hellegennes
Και να κοροϊδεύει τα θεία κατ' αυτόν τον τρόπο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Αυτο ειναι δικο του προβλημα. Αν το κανει.
Δεν είναι έτσι. Ο παστιτσιος είχε φάει ποινή
μακρυά απο κουκυά
Τό 'γραψα κι εγώ πολλές φορές: αν τρολάρει, είναι μια χαρά, φίνος.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:06 Καλά, τρολάρει στα μούτρα σας και το παίρνετε στα σοβαρά; Λέει ότι ο Θεός είναι η μόνη του ελπίδα για να ξανακλείσει το σχολείο. Δηλαδή τι άλλο θέλετε;![]()
Αν όμως δεν τρολάρει, καλό θα είναι να τον πάνε οι γονείς του σε κάναν παιδοψυχολόγο, μην τον γυρεύουν οσονούπω σε κάνα μοναστήρι και τούς φωνάζει εκείνος από μέσα: "ουουου, εξεξεξ, ουουου"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 130 Απαντήσεις