Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 03 Αύγ 2018, 13:04
Αν ξαναδώ ανθρωπο να ρωτάει αν οι άλλοι ήταν καλύτεροι, μπορεί να του δώσω και κάμια μπάτσα. Θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (να φάω κι εγώ καμία ή να φάω φυλακή με αναστολή) αλλά θα εχω κάνει ένα καλό στην κοινωνία.
Αρα δέχεσαι την αυτοδικία, άρα νομιμοποιείς τον κ. Κουφοντίνα Δημήτριο.
Όχι χαρά μου, δεν λειτουργεί έτσι. Αν αύριο ο χ φούφουτος κρίνει ότι ο κύριος κουφοντίνας δεν πρέπει να ζει, αυτός που θα έχει "νομιμοποιήσει" τον χ φούφουτο, θα είναι ο ίδιος ο κύριος κουφοντίνας.
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 03 Αύγ 2018, 13:04
Αν ξαναδώ ανθρωπο να ρωτάει αν οι άλλοι ήταν καλύτεροι, μπορεί να του δώσω και κάμια μπάτσα. Θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (να φάω κι εγώ καμία ή να φάω φυλακή με αναστολή) αλλά θα εχω κάνει ένα καλό στην κοινωνία.
Όχι χαρά μου, δεν λειτουργεί έτσι. Αν αύριο ο χ φούφουτος κρίνει ότι ο κύριος κουφοντίνας δεν πρέπει να ζει, αυτός που θα έχει "νομιμοποιήσει" τον χ φούφουτο, θα είναι ο ίδιος ο κύριος κουφοντίνας.
Αν.
Πάντως ο κύριος Κουφοντίνας δεν φαίνεται να κινδυνεύει από τον λαό. Από την CIA κινδυνεύει και τα εις ελλάδαν φλόκια της.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Αν.
Πάντως ο κύριος Κουφοντίνας δεν φαίνεται να κινδυνεύει από τον λαό. Από την CIA κινδυνεύει και τα εις ελλάδαν φλόκια της.
Γιατί ειναι κακό να δικάσουν οι αμερικανοί τον δολοφόνο των αμερικανών πολιτών;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Αν.
Κι ο Μάνσον δεν κινδύνευσε ποτέ από τον λαό. Μόνο από το καταραμένο σύστημα κινδύνευσε. Τους πούστηδοι. Το κλείσανε φυλακή το παλικάρι.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Αύγ 2018, 21:48
Ναι, δεν θα υπάρχει δίκαιη δίκη. Αλλά ας αρχίσουμε να δικάζουμε απο το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, να τους δικάσουμε ως συνένοχους της Χούντας, να τους φέρουν πρώτα αυτοι τους δικούς τους, μετά να πάμε στο 75, μετά να πάμε στο 76. Και να φτιάξουμε και μια συμφωνία πως όποτε κάποια χώρα θέλει να δικάσει ανάλογη περίπτωση, να υπάρχει θεσμοθετημένη διαδικασία.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Αύγ 2018, 21:52
Κι ο Μάνσον δεν κινδύνευσε ποτέ από τον λαό. Μόνο από το καταραμένο σύστημα κινδύνευσε. Τους πούστηδοι. Το κλείσανε φυλακή το παλικάρι.
Δεν ξέρω τον Μάνσος.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Αύγ 2018, 21:48
Ναι, δεν θα υπάρχει δίκαιη δίκη. Αλλά ας αρχίσουμε να δικάζουμε απο το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, να τους δικάσουμε ως συνένοχους της Χούντας, να τους φέρουν πρώτα αυτοι τους δικούς τους, μετά να πάμε στο 75, μετά να πάμε στο 76. Και να φτιάξουμε και μια συμφωνία πως όποτε κάποια χώρα θέλει να δικάσει ανάλογη περίπτωση, να υπάρχει θεσμοθετημένη διαδικασία.
Ας μην ασχοληθούμε με τις σαχλαμάρες που λες για το Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 για το οποίο επαναλαμβάνεις διάφορες ασύστατες και αναπόδεικτες παπαριές .
Ο Γκαίρινγκ και όλο το ναζιστικό καθεστώς είχε δίκαιη δίκη. Ο Σαντάμ Χουσσεϊν είχε δίκαιη δίκη όπως και όλοι στο καθεστως του.
Ποίος σου είπε οτι ο «λουκάς» δεν θα έχει δίκαιη δίκη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 05 Αύγ 2018, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Αύγ 2018, 21:52
Δεν ξέρω τον Μάνσος.
Ηταν ενα κακό παιδί.
πάντως γενικά αυτούς που συνήθως βάζουν φυλακή, δεν τους βάζουν για να τους προστατέψουν από τον λαό, αλλά μάλλον για να προστατέψουν τον λαό απ΄αυτούς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης