Gewponos90 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 23:11 Είπε η τελμπεχανου εθνικιστρια που δέχεται να πληρώνεται από όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις
Πώς προέκυψε το "τεμπελχανού"; Το είδες σε όραμα όταν πήρες παραισθησιογόνα;
Εσύ πώς ζεις; Με 0,60 το tweet;
Gewponos90 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 23:11 Είπε η τελμπεχανου εθνικιστρια που δέχεται να πληρώνεται από όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εσύ πού την είδες τη χαλαρή θέση γραφείου;Αρχέλαος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 23:24Α μιλάμε για δημόσιο υπάλληλο σε καμία θέση χαλαρή γραφείου...κατά τα άλλα τις φταίνε οι κυβερνήσεις που δεν την ενόχλησαν.Gewponos90 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 23:11
Είπε η τελμπεχανου εθνικιστρια που δέχεται να πληρώνεται από όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
4300 κρούσματα και παίζουμε τις ζωές μας κορώνα,-γραμματα με κλειστή οικονομία για να πίνουν το ποτάκι τους κάποιοι ανέμελοι και να κάνουν αντιπολίτευση οι αριστεριστές. Καραντίνα είναι δουλειά-σουπερ μάρκετ-φαρμακειο-σπιτι και αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Πρώτα-πρώτα δεν υπήρξε πρόσκαιρη παράλογη αύξηση.ST48410 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 22:40Νομίζω θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και αυτή την περίπτωση και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ίσως πρόκειται για μία πρόσκαιρη αύξηση. Αν όμως η τάση συνεχίσει τις επόμενες μέρες, παρόλο που αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, θα μου φαινόταν λογικό να θεωρήσω πως οι συγκεντρώσεις εκεί έπαιξαν κάποιο σοβαρό ρόλο.
https://www.facebook.com/18232103927210 ... 93/?type=3
Εγώ είπα πως θα πρέπει να παρακολουθήσουμε τι συνέβη στην περιοχή και καλό είναι να το δούμε σε βάθος μερικών εβδομάδων ακόμα. Επίσης αν αληθεύει ότι συγκεντρώθηκαν οπαδοί από διάφορες ομάδες, προφανώς δεν μιλάμε για αμιγώς κατοίκους της περιοχής αλλά και άλλων περιοχών του λεκανοπεδίου. Αν κάποιος ξέρει καλύτερα τα οπαδικά και μπορεί να πει ποιοι και από που θα είχε ενδιαφέρον.

Αν έχεις διαβάσει αναλυτικά την έρευνα η πρώτη κατηγορία Gatherings limited to 1000 people or less σε ποιους και τι αναφέρεται;