!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι σεξιστικό και πατριαρχικό το άβαταρ της Νάιδας;
Re: Είναι σεξιστικό και πατριαρχικό το άβαταρ της Νάιδας;
Η κίνηση που κάνει πλένοντας είναι σαν να τον παίζει σε καποιον
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έτσι πλένονται τα μαχαίρια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
εσυ γιατι εχεις αβαταρ κερατα;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Συμπαθώ τους τρελλούς και τους καλλιτέχνες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Προωθείς την ετεροπεοπαιξία
Είναι το μαχαίρι φαλλικό σύμβολο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Πράγματι βομβαρδιζόμαστε με τέτοιες εικόνες.Ju-87 έγραψε: 11 Απρ 2021, 16:23Ναι διότι προπαγανδίζει και περνάει υποσυνείδητα το μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι μόνο βυζιά, κωλος και πλύσιμο πιάτων!ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 11 Απρ 2021, 16:04 Σεξιστική και πατριαρχική είναι όλη η κοινωνία μας. Το ααβατάρ μας πείραξε;![]()
Όταν προβάλλονται τέτοιες εικόνες με βυζιά προωθείται η κουλτούρα του βιασμου που θέλει η γυναίκα να είναι απλό κομμάτι κρέας προς τέρψη των διεστραμμένων ορεξεων του ανδρός![]()
Πάλι καλά που δεν δείχνει και καμιά γυναίκα να θηλάζει διότι αυτό θα προωθούσε την κουλτούρα ότι η γυναίκα οφείλει να τεκνοποιει και να κάνει παιδιά!![]()
Σκάι Ξεφτίλες.
Οι σέξι φεμινίστριες είναι κατά κύριο λόγο δευτεροκυματικό πρότυπο.
Σήμερα, άμα δεν έχεις περιττά κιλά, διπλοσάγονα, τριπλοσάγονα, χοντρά γυαλιά μυωπίας και τρίχα παντού, τότε το σώμα σου είναι σεξουαλικοποιημένο, άρα πατριαρχικό.
Τα μεγάλα βυζιά φέρουν τη στάμπα της πατριαρχίας.
Σήμερα, άμα δεν έχεις περιττά κιλά, διπλοσάγονα, τριπλοσάγονα, χοντρά γυαλιά μυωπίας και τρίχα παντού, τότε το σώμα σου είναι σεξουαλικοποιημένο, άρα πατριαρχικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να τα κόψουμε βρε αγόρι μου άμα είναι να αποτινάξουμε τον ζυγό της πατριαρχίας από πάνω μας.AlienWay έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:11 Οι σέξι φεμινίστριες είναι κατά κύριο λόγο δευτεροκυματικό πρότυπο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Δεν μου χεις δωσει καθολου και ποτε αυτη την εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης. Αντιθετα, πιστευω πως το εικονοφαντασιακο πεδιο αντανακλα σχεσεις ναρκισσιστικες και αλλοτριωτικες οπου τα σημαινοντα ειναι εκεινα που εκπροσωπουν μεν το υποκειμενο αλλα για ενα αλλο, μη διαφαινομενο σημαινον. Ετσι, ο εσωτερικος διχασμος του υποκειμενου στα μεσοδιαστηματα της σημαινουσας αλυσιδας γινεται εμφανης: το υποκειμενο, το οποιο εγγραφεται στο συμβολικο πεδιο, που περιλαμβανει την διασταση του λογου, του σημαινοντος ως τετοιου, της αρθρωσης των σημαινοντων μεταξυ τους σε σημαινουσα αλυσιδα, και του νομου εν γενει, διακρινεται σαφως απο και αντιπαρατιθεται στο εγω, το οποιο εμπιπτει στην εικονοφαντασιακη ταξη.Μπίστης έγραψε: 11 Απρ 2021, 16:58Συμπαθώ τους τρελλούς και τους καλλιτέχνες
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Cecily Anne
Ναι πιστεύω ότι αν κάνεις και μια οικονομοτεχνική μελέτη, θα την πάρεις τη δουλειά.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:23Δεν μου χεις δωσει καθολου και ποτε αυτη την εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης. Αντιθετα, πιστευω πως το εικονοφαντασιακο πεδιο αντανακλα σχεσεις ναρκισσιστικες και αλλοτριωτικες οπου τα σημαινοντα ειναι εκεινα που εκπροσωπουν μεν το υποκειμενο αλλα για ενα αλλο, μη διαφαινομενο σημαινον. Ετσι, ο εσωτερικος διχασμος του υποκειμενου στα μεσοδιαστηματα της σημαινουσας αλυσιδας γινεται εμφανης: το υποκειμενο, το οποιο εγγραφεται στο συμβολικο πεδιο, που περιλαμβανει την διασταση του λογου, του σημαινοντος ως τετοιου, της αρθρωσης των σημαινοντων μεταξυ τους σε σημαινουσα αλυσιδα, και του νομου εν γενει, διακρινεται σαφως απο και αντιπαρατιθεται στο εγω, το οποιο εμπιπτει στην εικονοφαντασιακη ταξη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- John Brown Gun Club
προσπερνω την ειρωνεια επειδη η οικονομοτεχνική μελέτη δεν ειναι το πεδιο μου, ωστοσο ημουνα σαφης και περιεκτικος στην τοποθετηση μου.Cecily Anne έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:27Ναι πιστεύω ότι αν κάνεις και μια οικονομοτεχνική μελέτη, θα την πάρεις τη δουλειά.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:23Δεν μου χεις δωσει καθολου και ποτε αυτη την εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης. Αντιθετα, πιστευω πως το εικονοφαντασιακο πεδιο αντανακλα σχεσεις ναρκισσιστικες και αλλοτριωτικες οπου τα σημαινοντα ειναι εκεινα που εκπροσωπουν μεν το υποκειμενο αλλα για ενα αλλο, μη διαφαινομενο σημαινον. Ετσι, ο εσωτερικος διχασμος του υποκειμενου στα μεσοδιαστηματα της σημαινουσας αλυσιδας γινεται εμφανης: το υποκειμενο, το οποιο εγγραφεται στο συμβολικο πεδιο, που περιλαμβανει την διασταση του λογου, του σημαινοντος ως τετοιου, της αρθρωσης των σημαινοντων μεταξυ τους σε σημαινουσα αλυσιδα, και του νομου εν γενει, διακρινεται σαφως απο και αντιπαρατιθεται στο εγω, το οποιο εμπιπτει στην εικονοφαντασιακη ταξη.
- Cecily Anne
Πλάκα κάνω, μην αρπάζεσαι.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:34
προσπερνω την ειρωνεια επειδη η οικονομοτεχνική μελέτη δεν ειναι το πεδιο μου, ωστοσο ημουνα σαφης και περιεκτικος στην τοποθετηση μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό ακριβώς.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:23Δεν μου χεις δωσει καθολου και ποτε αυτη την εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης. Αντιθετα, πιστευω πως το εικονοφαντασιακο πεδιο αντανακλα σχεσεις ναρκισσιστικες και αλλοτριωτικες οπου τα σημαινοντα ειναι εκεινα που εκπροσωπουν μεν το υποκειμενο αλλα για ενα αλλο, μη διαφαινομενο σημαινον. Ετσι, ο εσωτερικος διχασμος του υποκειμενου στα μεσοδιαστηματα της σημαινουσας αλυσιδας γινεται εμφανης: το υποκειμενο, το οποιο εγγραφεται στο συμβολικο πεδιο, που περιλαμβανει την διασταση του λογου, του σημαινοντος ως τετοιου, της αρθρωσης των σημαινοντων μεταξυ τους σε σημαινουσα αλυσιδα, και του νομου εν γενει, διακρινεται σαφως απο και αντιπαρατιθεται στο εγω, το οποιο εμπιπτει στην εικονοφαντασιακη ταξη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:38Αυτό ακριβώς.John Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2021, 17:23Δεν μου χεις δωσει καθολου και ποτε αυτη την εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης. Αντιθετα, πιστευω πως το εικονοφαντασιακο πεδιο αντανακλα σχεσεις ναρκισσιστικες και αλλοτριωτικες οπου τα σημαινοντα ειναι εκεινα που εκπροσωπουν μεν το υποκειμενο αλλα για ενα αλλο, μη διαφαινομενο σημαινον. Ετσι, ο εσωτερικος διχασμος του υποκειμενου στα μεσοδιαστηματα της σημαινουσας αλυσιδας γινεται εμφανης: το υποκειμενο, το οποιο εγγραφεται στο συμβολικο πεδιο, που περιλαμβανει την διασταση του λογου, του σημαινοντος ως τετοιου, της αρθρωσης των σημαινοντων μεταξυ τους σε σημαινουσα αλυσιδα, και του νομου εν γενει, διακρινεται σαφως απο και αντιπαρατιθεται στο εγω, το οποιο εμπιπτει στην εικονοφαντασιακη ταξη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση