Εννοώ ότι όντως υπάρχουν γυναίκες με διαφορετικό μέγεθος στα στήθη ακόμη και πριν την εγκυμοσύνη. Ε, σ' αυτές ακόμη και μια μικρή διαφορά θα γίνει μεγαλύτερη και πιο ορατή την περίοδο του θηλασμού. Στις ισορροπημένες φάσεις και όταν υπάρχει εναλλαγή σε κάθε θηλασμό, το φαινόμενο δεν είναι σύνηθες αλλά σπάνιο.Naida έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:35Εννοείς αν το βάζουν συνέχεια από το δεξί "ατροφει" σε γάλα το αριστερό και κάνει μεγαλύτερη παραγωγή το δεξί;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:29Δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά κάτι πολύ πιο απλό. Όσες γυναίκες βάζουν πάντα το μωρό από τη μία πλευρά όταν ξεκινά ο θηλασμός, ο συγκεκριμένος μαστός παράγει περισσότερο γάλα γιατί το μωρό είναι πιο πεινασμένο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνθρωποι συντροφιάς
Re: Άνθρωποι συντροφιάς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια και το έθιξες, σε μένα πρώτα μούδιαζε το στήθος και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακουγόταν η σειρήνα.Niki έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:37Αυτό πάντως είναι για μένα ένα ενδιαφέρον θέμα.Naida έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:35Εννοείς αν το βάζουν συνέχεια από το δεξί "ατροφει" σε γάλα το αριστερό και κάνει μεγαλύτερη παραγωγή το δεξί;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:29
Δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά κάτι πολύ πιο απλό. Όσες γυναίκες βάζουν πάντα το μωρό από τη μία πλευρά όταν ξεκινά ο θηλασμός, ο συγκεκριμένος μαστός παράγει περισσότερο γάλα γιατί το μωρό είναι πιο πεινασμένο.
Πάω γιατί βαράει η σειρήνα.![]()
Κάτι σαν φυσική μαγεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Διάβασα τον τίτλο του νήματος και περίμενα να διαβάσω για call girls, βίζιτες, suger girls and boys, και ζιγκολό. Απογοητεύτηκα...
Ουδέν κακόν αμιγές καλού.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:46 Διάβασα τον τίτλο του νήματος και περίμενα να διαβάσω για call girls, βίζιτες, suger girls and boys, και ζιγκολό. Απογοητεύτηκα...
Οι πελάτες των εν λόγω, είναι ανθρωπολάτρες. Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Tις πρώτες μέρες είχα το μπούκωμα όμως δεν τα αφήνει να μπουκώσουν καθόλου είναι φαγανός θα με φάει και μένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:45Μια και το έθιξες, σε μένα πρώτα μούδιαζε το στήθος και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακουγόταν η σειρήνα.
Κάτι σαν φυσική μαγεία.![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Paris έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:20 Εχω '' λιστα '' διαμορφωμενη με τα χρονια κ δεν με απασχολει να ψειρισω αν γουσταρουν κ σε τι βαθμο ειναι φιλοζωοι
οσοι νοιαζονται - οπως δειχνουν τους συνανθρωπους τους - κατα την αποψη μου δεν γινεται να εχουν βαρβαροτητα απεναντι στα ζωα
πακετο ειναι
Δεν είναι απλώς άποψή σου. Είναι δεδομένο.
Με την προϋπόθεση ότι νοιάζονται πραγματικά και όχι σε στυλ φιλανθρωπίας βορείων προαστείων...
Όσοι ενδιαφέρονται μόνον για τα δικά τους οικόσιτα, αδιαφορώντας ή θεωρώντας μιάσματα τα υπόλοιπα (αδέσποτα ή μη) παίζουν στην ίδια κατηγορία με τους αντι-τέτοιους.Λοξίας έγραψε: 10 Απρ 2021, 17:16Paris έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:20 Εχω '' λιστα '' διαμορφωμενη με τα χρονια κ δεν με απασχολει να ψειρισω αν γουσταρουν κ σε τι βαθμο ειναι φιλοζωοι
οσοι νοιαζονται - οπως δειχνουν τους συνανθρωπους τους - κατα την αποψη μου δεν γινεται να εχουν βαρβαροτητα απεναντι στα ζωα
πακετο ειναι![]()
Με την προϋπόθεση ότι νοιάζονται πραγματικά και όχι σε στυλ φιλανθρωπίας βορείων προαστείων...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχεις καμιά δουλειά με το κουλούρι Θεσσαλονίκης,Paris έγραψε: 10 Απρ 2021, 15:58ανεταΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2021, 15:09 Με αφορμή τους βαθιούς και πλέριους προβληματισμούς για τον χαμένο ανθρωπιζμό της εποχής μας, που ματαξανατέθηκαν στο θέμα
viewtopic.php?f=46&t=30449
προτείνω να αναφέρετε κάποιους φορουμίτες που θα γουστάρατε για ανθρωπολατρικού τύπου μόνιμη συντροφιά.![]()
Έτσι, ως κόλαφο στους ζωολάτρες.
θα γουσταρα (αλφαβητικα )
Ασεβαστο - Ερμη (+ ολους τους εχοντες - εχουσες Λακωνικο αιμα ) - Μενιο - Χαοτικο
Εσθηρω - Κουλουρω Σαλλλονικης - Σουβλιτσα (+ οσες εχουν Αρκαδικο αίμα )
Περιορίσου εκεί, στην χαβούζα των Αθηνών.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κατά κανόνα όσοι έχω γνωρίσει που δεν αγαπάνε τα ζώα τείνουν να είναι τα μεγαλύτερα παρτακιστικά καθάρματα και σε σχέση με τους ανθρώπους γύρω τους. Βέβαια συνήθως ανήκουν και στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ οπότε παίζει πάντα το ενδεχόμενο να φταίει ο εφαρμοσμένος μπουμερισμός και για τα δύο.Λοξίας έγραψε: 10 Απρ 2021, 17:16Paris έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:20 Εχω '' λιστα '' διαμορφωμενη με τα χρονια κ δεν με απασχολει να ψειρισω αν γουσταρουν κ σε τι βαθμο ειναι φιλοζωοι
πακετο ειναι![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δυστυχώς, υπάρχουν και αυτοί...ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2021, 17:33Όσοι ενδιαφέρονται μόνον για τα δικά τους οικόσιτα, αδιαφορώντας ή θεωρώντας μιάσματα τα υπόλοιπα (αδέσποτα ή μη) παίζουν στην ίδια κατηγορία με τους αντι-τέτοιους.Λοξίας έγραψε: 10 Απρ 2021, 17:16Paris έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:20 Εχω '' λιστα '' διαμορφωμενη με τα χρονια κ δεν με απασχολει να ψειρισω αν γουσταρουν κ σε τι βαθμο ειναι φιλοζωοι
πακετο ειναι![]()
Συνήθως ναι. Έτσι συμπεριφέρονται.Awesomatic έγραψε: 10 Απρ 2021, 17:46Κατά κανόνα όσοι έχω γνωρίσει που δεν αγαπάνε τα ζώα τείνουν να είναι τα μεγαλύτερα παρτακιστικά καθάρματα και σε σχέση με τους ανθρώπους γύρω τους. Βέβαια συνήθως ανήκουν και στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ οπότε παίζει πάντα το ενδεχόμενο να φταίει ο εφαρμοσμένος μπουμερισμός και για τα δύο.Λοξίας έγραψε: 10 Απρ 2021, 17:16Paris έγραψε: 10 Απρ 2021, 16:20 Εχω '' λιστα '' διαμορφωμενη με τα χρονια κ δεν με απασχολει να ψειρισω αν γουσταρουν κ σε τι βαθμο ειναι φιλοζωοι
πακετο ειναι![]()
Αλλά στην εξήγηση υπεισέρχονται πολλές παράμετροι και δεν είναι εύκολη.
-
Γιάννης
Μου αρέσει που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο άνθρωποι που με νιώθουν και με καταλαβαίνουν.
Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον λαίμαι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 2564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 0 Απαντήσεις