!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μανα Δεβελέκου για Χρυσή Αυγή
Re: Μανα Δεβελέκου για Χρυσή Αυγή
Όχι, η αποκάλυψη σε όλο της το μεγαλείο είναι απείρως συναρπαστικότερη
Και απολαυστικότερη
Και απολαυστικότερη
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγώ λειτουργώ με τη δική μου αισθητική, τη δική μου κρίση και όχι με σκονάκια.Beria έγραψε: 05 Αύγ 2018, 16:35 Ο Βλαστός θα σε διόρθωνε
Δεν υπάρχει 'ελληνικό ξανθό γένος'
Υπάρχει μόνο μπόλιασμα του εκφυλισμένου Σημιτάκου* από το λαγαρό Άριο αλβανικό αίμα
*ο νεοέλλην
Μέχρι στιγμής, δεν είχα πρόβλημα. Αντιθέτως.
Εύχομαι καλή τύχη και καλύτερο βόλι σε όσους λειτουργούν διαφορετικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επ' ευκαιρία, ο Πολύδωρος Δάκογλου που κατά την άποψη μου είναι ό,τι καλύτερο πέρασε από εθνικιστική ηγεσία, υπάρχει ακόμα ή εγκατέλειψε τα εγκόσμια (ουσιαστικώς ή θεωρητικώς) βρε παλληκάρια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, άτοπον, είναι σα να ρωτάς τα σημερινά μαξουλίνια ποιος ήταν ο Λεωνίδας Χρηστάκης.
Μέα κούλπα.
Μέα κούλπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχουν και Σαλ Αμπντούλ Αζίζ στο κόμμα;
Για τον ιδιο λογο που τα πιτ μπουλ κυνομαχισς δεν εχουν ιδια ονοματα με τα αλογα κουρσαςΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:47 Αλλά και αυτοί οι χρυσαυγίτες βρε παιδί μου, ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Καραμήτροι.
Γιατί δεν κυκλοφορούν με ονόματα Γιώργος Τσου, Σωτήρης Δου, που έχουν και κάτι το ποιητικόν και επαναστατικόν συγχρόνως;
Διαφορετικο σπορ - χειροτερες σκατοφατσες, τοσο μεσα οσο και γυρω.
Πες μου ότι παίζει άλογο με το όνομα ΗΡΙΑΝΝΑ ΒΟΥ-ΛΟΥ και θα πάω να παίξω ΤΩΡΑ.foscilis έγραψε: 05 Αύγ 2018, 17:19Για τον ιδιο λογο που τα πιτ μπουλ κυνομαχισς δεν εχουν ιδια ονοματα με τα αλογα κουρσαςΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:47 Αλλά και αυτοί οι χρυσαυγίτες βρε παιδί μου, ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Καραμήτροι.
Γιατί δεν κυκλοφορούν με ονόματα Γιώργος Τσου, Σωτήρης Δου, που έχουν και κάτι το ποιητικόν και επαναστατικόν συγχρόνως;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χα χα... να σαι καλά φίλε. Καλά το είπεςfoscilis έγραψε: 05 Αύγ 2018, 17:19Για τον ιδιο λογο που τα πιτ μπουλ κυνομαχισς δεν εχουν ιδια ονοματα με τα αλογα κουρσαςΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:47 Αλλά και αυτοί οι χρυσαυγίτες βρε παιδί μου, ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Καραμήτροι.
-
Γιωργης
Σερβοι, βουλγαροι, μακεδονες δεν ειναι. Φχαριστηθηκες?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 16:08οι Σλάβοι είναι Σλάβοι, οι Αλβανοί είναι Αλβανοί, αλλά οι Έλληνες δεν είναι Έλληνες
πες τα ρε γιωργη
Εντιτ.. τα βαλκανια ειστε ιδια φυλη απλ οι ελληνες εχουν το περισσοτερο ποσοστο αραβα και βορειο αφρικανων, για αυτο και ειναι και πολυ θαρραλέος και όμορφος λαος.
Μερικοί λευκοί Ευρωπαίοι:Γιωργης έγραψε: 05 Αύγ 2018, 15:01 Για ενα λεπτό, αποτι καταλαβα, ο τυπος οντως εχει αιγυπτιακή καταγωγή. Δηλαδη, το εθνικιστικο κόμμα της ελλαδας δεν μπορει να διακρινει μεταξυ ελλήνων και αιγυπτιων. Αραγε... οταν σας λεω απογονους αραβων γιατι τσινατε? Αφου δεν μπορεί κανεις να ξεχωρισει ελληνα απο αραβα. Ουτε μεταξυ σας οι ιδιοι. Παντως τεραστια ξεφτίλα αν ισχυει αυτο, επειδη οι χρυση αυγη κατηγορειται οτι χτυπησε αιγυπτιους ψαραδες αν δεν απατώμαι. Απο οπου και αν το πιασεις το θεμα ειναι κωμωδια. Θυμαμαι Πριν μπει στη βουλη η χα που ελςγαν στην ιστοσελιδα τους οτι νιωθουν φυλετικά συγγενείς με τον λευκο ευρωπαιοτον λευκο ευρωπαιο τον ρωτήσατε
αραβες με σημαιες σσ, εθνικιστες με τουρκοκαπελα και κομπολογια, βριζουν νεκρους, ακομη και συγγενεις τους οπως φαινεται. Τι εμετος, τι αποπατος. Οι έλληνες εχετε μεχρι και τους ναζι που σας αξιζει.
Γαλλία

Γερμανία

Αγγλία

Σουηδία
Όλοι είναι όμορφοι άνθρωποι. Αναμφισβήτητα.
Απλώς, σε κάποιους αρέσει ο νορδικός, σε κάποιους ο μεσογειακός και σε κάποιους ο αφρικανικός τύπος.
Θέμα γούστου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιωργης
Αυτο το μεσογειακοςπαντως τρομερο μπραντ νεημ. Πληρωνεις κεμπαμπ με τιμη αστακου.
Εγώ ψωνίζω από νορδικά μαγαζιά. Οι μεσογειακοί είναι πολυλογάδες.Γιωργης έγραψε: 05 Αύγ 2018, 17:48 Αυτο το μεσογειακοςπαντως τρομερο μπραντ νεημ. Πληρωνεις κεμπαμπ με τιμη αστακου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης