!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο νέος "μέντζης του νεούκτη".
-
Look whos talking
Re: Ο νέος "μέντζης του νεούκτη".
ΟΟΟΟΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΟ,ΔΕ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ,ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αυτό το "αυτοέλεγχος του τενεκένα" γιατί μου θυμίζει φάρσα Φουσέκη στο πολεμικό ναυτικό;
- Otto Weininger
Μούφα είναι αυτό. Δεν ξέρω ποιος το έφτιαξε ή πως βγήκε, ένα σκασμό τεστ δώσαμε και όλα έβγαιναν κανονικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εσύ πρέπει να μπήκες στο πλυντήριο με το κόκκινο στρινγκάκι του Kauldron και έγινες ροζ-περιοδί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Η μεγαλοκαπιταλιστικη αστικοτσιφλικαδικη τάξη που εκπροσωπεί ο δικτατορίσκος Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε νέο κόλπο να απασχολεί τις μάζες καθώς περνάει τα αντιλαϊκά του νομοσχέδια. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό ψιθυρίζεις αυτιστικά στον εαυτό σου κάθε βράδυ για να σε πάρει ο ύπνος; Έχει πολύ ακόμηklg έγραψε: 08 Απρ 2021, 23:05
ΣΕ εντάξει μόνο και μόνο ότι σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις deny λέει πολλά. Τα παιδιά κάναν τον κύκλο, ώρα πάλι για κηφήνα της Ραφήνας μάλλον. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν ήταν τόσο νούμερα σαν κυβέρνηση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ωραια λοιπον θα δεχτουμε οτι ειναι φεηκ νιουζ.Ποιος νεοδημΟΡΚατης θα κανει νταματζ κοντρολ για αυτουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:20Αυτό ψιθυρίζεις αυτιστικά στον εαυτό σου κάθε βράδυ για να σε πάρει ο ύπνος; Έχει πολύ ακόμηklg έγραψε: 08 Απρ 2021, 23:05
ΣΕ εντάξει μόνο και μόνο ότι σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις deny λέει πολλά. Τα παιδιά κάναν τον κύκλο, ώρα πάλι για κηφήνα της Ραφήνας μάλλον. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν ήταν τόσο νούμερα σαν κυβέρνηση.
που εδωσαν τα σελφ τεστ στην εταιρια του ρωσοποντιου μαφιοζου που χρωσταει εκατομυρια στην εφορια;
viewtopic.php?f=13&t=30395
το τι είναι ο καθένας φαίνεται.το θέμα είναι για ποιο λόγο ήταν πετυχημένο τρολάρισμα,γιατί δεν έγραψες τίποτα όλη μέρα και αν θα έγραφες ποτέ κάτι αν ήταν αλήθεια.τράβα ρούφα τον εμετό του μπακογιάννη τώρα και πιο σεμνάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:11
εσύ πρέπει να μπήκες στο πλυντήριο με το κόκκινο στρινγκάκι του Kauldron και έγινες ροζ-περιοδί
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:11 Μούφα είναι αυτό. Δεν ξέρω ποιος το έφτιαξε ή πως βγήκε, ένα σκασμό τεστ δώσαμε και όλα έβγαιναν κανονικά.
![]()
Έχουμε ιδέα πότε θα αρχίσουν να διατίθενται και στον υπόλοιπο πληθυσμό;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ναι όταν βάζεις μετάφραση απο τα Ελληνικά στα Ελληνικά όλα πάνε ρολόι.nowhere έγραψε: 08 Απρ 2021, 23:05 θα το κάνουμε πολύ αυτό?
όλη η σελίδα
https://translate.google.com/translate? ... start%3D75
κείμενο
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Χτες καθομουν και επαιζα με τις μεταφράσεις. Ψοφησα στο γέλιο μεταφραζοντας σε διαφορες γλωσσες και τα απιστευτα γελοια αποτελεσματα.gassim έγραψε: 09 Απρ 2021, 13:09Ναι όταν βάζεις μετάφραση απο τα Ελληνικά στα Ελληνικά όλα πάνε ρολόι.nowhere έγραψε: 08 Απρ 2021, 23:05 θα το κάνουμε πολύ αυτό?
όλη η σελίδα
https://translate.google.com/translate? ... start%3D75
κείμενο
![]()
![]()
![]()
Ενα εξ αυτών το εκανα υπογραφη μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πριν το πάμε τόσο μακριά μήπως να πεις μια συγγνώμη που διακινείς fake news στο φόρουμ ;plouf έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:35Ωραια λοιπον θα δεχτουμε οτι ειναι φεηκ νιουζ.Ποιος νεοδημΟΡΚατης θα κανει νταματζ κοντρολ για αυτουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:20Αυτό ψιθυρίζεις αυτιστικά στον εαυτό σου κάθε βράδυ για να σε πάρει ο ύπνος; Έχει πολύ ακόμηklg έγραψε: 08 Απρ 2021, 23:05
που εδωσαν τα σελφ τεστ στην εταιρια του ρωσοποντιου μαφιοζου που χρωσταει εκατομυρια στην εφορια;
Μακ εχεις?Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:11 Μούφα είναι αυτό. Δεν ξέρω ποιος το έφτιαξε ή πως βγήκε, ένα σκασμό τεστ δώσαμε και όλα έβγαιναν κανονικά.
![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ειμαι εγω ο νηματοθετης.gassim έγραψε: 09 Απρ 2021, 13:13Πριν το πάμε τόσο μακριά μήπως να πεις μια συγγνώμη που διακινείς fake news στο φόρουμ ;plouf έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:35Ωραια λοιπον θα δεχτουμε οτι ειναι φεηκ νιουζ.Ποιος νεοδημΟΡΚατης θα κανει νταματζ κοντρολ για αυτουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:20
Αυτό ψιθυρίζεις αυτιστικά στον εαυτό σου κάθε βράδυ για να σε πάρει ο ύπνος; Έχει πολύ ακόμη
Πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά θα παραδεχτει συριζαίος οτι έκανε μαλακία.plouf έγραψε: 09 Απρ 2021, 13:17Δεν ειμαι εγω ο νηματοθετης.gassim έγραψε: 09 Απρ 2021, 13:13Πριν το πάμε τόσο μακριά μήπως να πεις μια συγγνώμη που διακινείς fake news στο φόρουμ ;plouf έγραψε: 09 Απρ 2021, 08:35
Ωραια λοιπον θα δεχτουμε οτι ειναι φεηκ νιουζ.Ποιος νεοδημΟΡΚατης θα κανει νταματζ κοντρολ για αυτους
viewtopic.php?f=13&t=30395![]()