!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λυγερός: Γελάνε και οι καμήλες με το ελληνικό φιάσκο στη Λιβύη. Χωρίς εντολές η διπλωματία μας
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Λυγερός: Γελάνε και οι καμήλες με το ελληνικό φιάσκο στη Λιβύη. Χωρίς εντολές η διπλωματία μας
Και καλός επιστήμονας να είναι κάποιος άμα βγαίνει συνεχώς στα ΜΜΕ καταντάει μαιντανός στο τέλος.
Re: Λυγερός: Γελάνε και οι καμήλες με το ελληνικό φιάσκο στη Λιβύη. Χωρίς εντολές η διπλωματία μας
Μπρο μου είχε βάλει ο ίδιος να ακούσω. Αυτό σου λέω μόνο. Και μετά μου έδειχνε κάτι "ποιήματα".sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:44Αυτό άμα το κάνεις πρέπει να γίνει σε λάηβ φάση πρώτον και φυσικά να με ειδοποιήσεις πρώτα.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:42Ε ναι ρε φίλε οκ, αλλά όχι να τον πάρουμε και στα σοβαρά τον μαλάκα. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του στείλω κάνα unsolicited dickpic απλά και μόνο για την εικόνα του Λυγερού να παθαίνει το seizure όταν θα έβλεπε την πούτσα. Το γράφω αυτό εδώ και γελάω.
Πάντως στα γεωπολιτικά θέματα τουλάχιστον δε νομίζω ότι λέει μαλακίες.
Πάντως άμα θες να φρίξεις πραγματικά, να γνωρίσεις τι πάει να πει ατόφια, ανόθευτη, οχτακάθαρη φρίκη, βάλε να ακούσεις ράντομλη οποιαδήποτε μουσική του σύνθεση (ναι, είναι και συνθέτης), δεν τολμώ να βάλω καν σε σπόηλερ, αν έχεις τα αρχίδια (θέλει πολλά κιλά) και το κάνεις όμως όντως και ακούσεις και παραπάνω από δέκα (10)σ να ξέρεις δεν αναλαμβάνω καμμιά απολύτως ευθύνη ούτε θέλω κλαπαρχιδίες μετά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Για εμένα προσωπικά υπάρχουν κάποια όρια.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:34Που να διαβάσει και τα ποιήματα του Έλληνα Ντα Βίντσι.sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:44Αυτό άμα το κάνεις πρέπει να γίνει σε λάηβ φάση πρώτον και φυσικά να με ειδοποιήσεις πρώτα.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:42
Ε ναι ρε φίλε οκ, αλλά όχι να τον πάρουμε και στα σοβαρά τον μαλάκα. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του στείλω κάνα unsolicited dickpic απλά και μόνο για την εικόνα του Λυγερού να παθαίνει το seizure όταν θα έβλεπε την πούτσα. Το γράφω αυτό εδώ και γελάω.
Πάντως άμα θες να φρίξεις πραγματικά, να γνωρίσεις τι πάει να πει ατόφια, ανόθευτη, οχτακάθαρη φρίκη, βάλε να ακούσεις ράντομλη οποιαδήποτε μουσική του σύνθεση (ναι, είναι και συνθέτης), δεν τολμώ να βάλω καν σε σπόηλερ, αν έχεις τα αρχίδια (θέλει πολλά κιλά) και το κάνεις όμως όντως και ακούσεις και παραπάνω από δέκα (10)σ να ξέρεις δεν αναλαμβάνω καμμιά απολύτως ευθύνη ούτε θέλω κλαπαρχιδίες μετά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γάμησε με ρε μλκ.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:15Μπρο μου είχε βάλει ο ίδιος να ακούσω. Αυτό σου λέω μόνο. Και μετά μου έδειχνε κάτι "ποιήματα".sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:44Αυτό άμα το κάνεις πρέπει να γίνει σε λάηβ φάση πρώτον και φυσικά να με ειδοποιήσεις πρώτα.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:42
Ε ναι ρε φίλε οκ, αλλά όχι να τον πάρουμε και στα σοβαρά τον μαλάκα. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του στείλω κάνα unsolicited dickpic απλά και μόνο για την εικόνα του Λυγερού να παθαίνει το seizure όταν θα έβλεπε την πούτσα. Το γράφω αυτό εδώ και γελάω.
Και πως;
Όχι όχι, δε θέλω να μάθω.
.
.
Έχω πάθει σοκ.

.
.
- hellegennes
Και ο Νίκος Λυγερός καμένος είναι.gassim έγραψε: 08 Απρ 2021, 16:17Ο Νίκος Λυγερός είναι επιστήμονας με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης που έχει διατελέσει γεωστρατηγικός σύμβουλος.
Τον Λυγερό του βίντεο δεν τον ξέρω αλλά στο κανάλι Youtube που τον ανέβασε βλέπω μαζεμένες καμμενιές οπότε δεν ασχολούμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:51Γάμησε με ρε μλκ.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:15Μπρο μου είχε βάλει ο ίδιος να ακούσω. Αυτό σου λέω μόνο. Και μετά μου έδειχνε κάτι "ποιήματα".sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:44
Αυτό άμα το κάνεις πρέπει να γίνει σε λάηβ φάση πρώτον και φυσικά να με ειδοποιήσεις πρώτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πως;
Όχι όχι, δε θέλω να μάθω.
Μου τον είχε γνωρίσει μια φίλη μου φυσικός. Kακές παρέες με λίγα λόγια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Δε ξέρω, μετά από αυτό αρχίζω να σε φοβάμαι και να σε συμπονώ ταυτόχρονα, αυτό ήθελε τεράστια ψυχικά αποθέματα που έκανες και δε ξέρω, ίσως να σου άφησε και κανένα τεράστιο τραύμα, εγώ προσπαθώ ακόμη να κάνω undo αυτά τα 10σ που σου έλεγα αλλά πίπες, δύσκολα.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:54
Μου τον είχε γνωρίσει μια φίλη μου φυσικός. Kακές παρέες με λίγα λόγια.
.
.
συνεχίστε λίγο ακόμα και θα με πείσετε να το ψάξω
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Έχω ζήσει και άλλα καλτ σκηνικά, δεν τα θυμάμαι επακριβώς, έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε. Αυτό που ακόμα αναρωτιέμαι είναι αν η γκόμενα τον πήδαγε. Θέλω να πιστεύω πώς όχι. Πάντως το σκηνικό με την εξίσωση στην χαρτοπετσέτα μου έχει μείνει.sys3x έγραψε: 08 Απρ 2021, 23:03Δε ξέρω, μετά από αυτό αρχίζω να σε φοβάμαι και να σε συμπονώ ταυτόχρονα, αυτό ήθελε τεράστια ψυχικά αποθέματα που έκανες και δε ξέρω, ίσως να σου άφησε και κανένα τεράστιο τραύμα, εγώ προσπαθώ ακόμη να κάνω undo αυτά τα 10σ που σου έλεγα αλλά πίπες, δύσκολα.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
εσένα σε πάω υπερβολικά για να κουβαλάω τέτοιο βάρος μετά!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΟΥ!
.
.
Ναι τώρα που τον ξανακοιτάω την εχει κι αυτός την δόση του.hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2021, 22:53Και ο Νίκος Λυγερός καμένος είναι.gassim έγραψε: 08 Απρ 2021, 16:17Ο Νίκος Λυγερός είναι επιστήμονας με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης που έχει διατελέσει γεωστρατηγικός σύμβουλος.
Τον Λυγερό του βίντεο δεν τον ξέρω αλλά στο κανάλι Youtube που τον ανέβασε βλέπω μαζεμένες καμμενιές οπότε δεν ασχολούμαι.
Όποιος δεν είναι υπέρ του ΕΛΙΑ ΜΕ Πούτσα να δίνει νησιά και ΑΟΖ στην Τουρκία, είναι ψεκ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Δεν είπα ότι είναι ψεκ, που με εκνευρίζει αυτή η ηλίθια λέξη που πλέον πετάγεται παντού, σαν παγκόσμια προσβολή. Αλλά ο Λυγερός (ο Νίκος) είναι καμένος, φαντασμένος και μάλλον όχι τόσο ευφυής όσο τον παρουσιάζουν τα μήντια, αν αναλογιστεί κανείς διάφορα πράγματα σχετικά μ' αυτόν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 10 Απαντήσεις