Δεν είμαστε στο 2013 καλή μου. Άμα σε εφρράζει πολιτικά ο Δεβελέγκος με γεια σου με χαρά σουΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:56Ούτε τα προσφυγόπουλα μπορούν να παίρνουν διαταγές από γυναίκα αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, που δεν πολυπροβάλλεται, έτσι; Γιατί θα θεωρηθεί μισαλλοδοξία.Nero έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:50Μη σκοτίζεσαι,νομίζω κανένας δεν είχε απαίτηση απο τον "λαό να ταραχτεί με κάτι τέτοια"ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:44 Και λοιπόν; Εδώ οι άλλοι παίζουν με όπλα και δεν τρέχει τίποτα και θες να πάρω σοβαρά αυτούς που ψάχνουν για σουγιάδες για να καταπολεμήσουν το έγκλημα;
Βάσει ποιας λογικής περιμένετε ότι πρέπει να ταραζόμαστε όταν κάποιοι χρυσαυγίτες βρίζουν τη μάνα τους; Εδώ άλλοι δέρνουν στην ψύχρα τη μάνα τους για ναρκωτικά, άλλοι σκοτώνουν γέρους και δεν τρέχει τίποτα, οι ιντιμυτζάδες το έχουν τερματίσει, στο τουίτερ έχουν γραφτεί τα αίσχη για παιδιά, ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει γενικώς και είναι χρυσαυγίτικο ντάματζ κοντρόλ το ότι δεν βάζουμε τις φωνές από αγανάκτηση για κάτι που ανέβηκε ως ζαίικο ντάματζ κοντρόλ;
Πείτε το και προφιτερόλ, το ίδιο κάνει.![]()
τέλος πάντων,και αυτό έχει ενδιαφέρον: αφου φτιάχνονται με το ενδεχόμενο να πλακώσουν στο ξύλο γυναίκες και 15χρονα παίρνει άλλος τηλέφωνο να κάνει παράπονα την Ουρανία και λέει ότι έχει τη θέση που έχει λόγω ιδιότητας και βιολογικά έτι όπως είναι δεν θα ήταν πουθενά
και "δεν μπορεί να διατάζει γυναίκα εμένα,τον εθνικοσοσιαλιστή τον άντρα"![]()
Από τη στιγμή που κάποιοι ανέχονται τα προσφυγόπουλα, θα ανεχθούν και τα χρυσαυγιτόπουλα, διαφορετικά διαπράττουν το αδίκημα της ρατσιστικής αντιμετώπισης και της μισαλλλοδοξίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μανα Δεβελέκου για Χρυσή Αυγή
-
Nero
Re: Μανα Δεβελέκου για Χρυσή Αυγή
Δεν βάζει δύσκολα. Πρώτα αυτός θα τα ξεχάσει όταν περάσει η μπόρα.taliban έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:59Δύσκολα τους βάζεις...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:48 Αυτός είναι ο εθνολαϊκισμός κυρίες μου και κύριοι. Κακώς διαχωρίζετε χρυσαυγίτες, ζαίους, 17ν κλπ. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα
Μετά θα ξαναρχίσει να τσιρίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελα φαγωθηκατε...ο ανθρωπος τρολαρει τους ναζι γιαυτο εχει τη σημαια αναποδα.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Προτιμώ να ψηφίσω Τζήμερο, καλέ μου.Nero έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:59Δεν είμαστε στο 2013 καλή μου. Άμα σε εφρράζει πολιτικά ο Δεβελέγκος με γεια σου με χαρά σουΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:56Ούτε τα προσφυγόπουλα μπορούν να παίρνουν διαταγές από γυναίκα αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, που δεν πολυπροβάλλεται, έτσι; Γιατί θα θεωρηθεί μισαλλοδοξία.Nero έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:50
Μη σκοτίζεσαι,νομίζω κανένας δεν είχε απαίτηση απο τον "λαό να ταραχτεί με κάτι τέτοια"
τέλος πάντων,και αυτό έχει ενδιαφέρον: αφου φτιάχνονται με το ενδεχόμενο να πλακώσουν στο ξύλο γυναίκες και 15χρονα παίρνει άλλος τηλέφωνο να κάνει παράπονα την Ουρανία και λέει ότι έχει τη θέση που έχει λόγω ιδιότητας και βιολογικά έτι όπως είναι δεν θα ήταν πουθενά
και "δεν μπορεί να διατάζει γυναίκα εμένα,τον εθνικοσοσιαλιστή τον άντρα"![]()
Από τη στιγμή που κάποιοι ανέχονται τα προσφυγόπουλα, θα ανεχθούν και τα χρυσαυγιτόπουλα, διαφορετικά διαπράττουν το αδίκημα της ρατσιστικής αντιμετώπισης και της μισαλλλοδοξίας.
Βαρέθηκα τους δοκιμασμένους και τα προχώ ή απροχώρητα αφηγήματα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
Δεν είναι ανάποδα ρε,είναι η σημαία του Flash Gordon. Τα παιδιά είναι μεγάλοι φαν των comics(είναι και γεμάτα εικονίτσες και ελάχιστον κείμενο,μπορούν να τα διαβάσουν δηλαδή). Απλά θέλω να τονίζω το οξύμωρο του "εθνικοσοσιαλιστή άντρα" που τον αποκαλούν οι άλλοι εθνικοσοσιαλιστές Αιγύπτιο
Μην ξεχάσεις να τονίσεις και το οξύμωρο των ναζιστικών συμβόλων στα γκέιπράιντ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το Αιγυπτιος δεν το λενε υποτιμητικα.Nero έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:09 Απλά θέλω να τονίζω το οξύμωρο του "εθνικοσοσιαλιστή άντρα" που τον αποκαλούν οι άλλοι εθνικοσοσιαλιστές Αιγύπτιο![]()
https://el-gr.facebook.com/notes/%CE%BC ... 620570072/
-
Nero
Σωστά. Το Όσαμα Πάλι?Drexler έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:16Το Αιγυπτιος δεν το λενε υποτιμητικα.Nero έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:09 Απλά θέλω να τονίζω το οξύμωρο του "εθνικοσοσιαλιστή άντρα" που τον αποκαλούν οι άλλοι εθνικοσοσιαλιστές Αιγύπτιο![]()
https://el-gr.facebook.com/notes/%CE%BC ... 620570072/
Προσωπικά, στα παπάρια μου ποιος θα ταραχτεί, όπως είπε κι ο Νero δεν έχουμε 2013, δεν εκπλήσσομαι που συμπολίτες μου υποστηρίζουν συμμορίτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:44Και λοιπόν; Εδώ οι άλλοι παίζουν με όπλα και δεν τρέχει τίποτα και θες να πάρω σοβαρά αυτούς που ψάχνουν για σουγιάδες για να καταπολεμήσουν το έγκλημα;elchav έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:34 Τι σχέση έχουν τα αναρχοσκουπίδια με αυτό;
Ακούτε τους διαλόγους αυτών των σιχαμάτων; Απειλεί ο ένας τον πατέρα του Φύσσα αφού τον σκότωσαν, χέζει τους νεκρούς της οικογενείας του γιατί του έβαλε χέρι η μαμά του αφού έχει κανονίσει να κατηγορηθεί αυτή για την κατοχή σουγιάδων.
Το ότι η ηριάννα έπρεπε να κάτσει φυλακή και ο κουφοντίνας να εκτελεστεί από τη CIA μόλις βγει, δεν αθωώνει αυτές τις κουράδες.
Χρυσαυγίτικο νταματζ κοντρολ
Βάσει ποιας λογικής περιμένετε ότι πρέπει να ταραζόμαστε όταν κάποιοι χρυσαυγίτες βρίζουν τη μάνα τους; Εδώ άλλοι δέρνουν στην ψύχρα τη μάνα τους για ναρκωτικά, άλλοι σκοτώνουν γέρους και δεν τρέχει τίποτα, οι ιντιμυτζάδες το έχουν τερματίσει, στο τουίτερ έχουν γραφτεί τα αίσχη για παιδιά, ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει γενικώς και είναι χρυσαυγίτικο ντάματζ κοντρόλ το ότι δεν βάζουμε τις φωνές από αγανάκτηση για κάτι που ανέβηκε ως ζαίικο ντάματζ κοντρόλ;
Το ότι οι αναρχομπάχαλοι, ρουβικώνες και λοιποί δε σαπίζουν στη φυλάκη, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις σοβαρά μια άλλου είδους συμμορία. Οι τύποι είχαν δομή, οργάνωση, δικούς τους μπάτσους, κι ήταν αποφασισμένοι να το τερματίσουν αν έβρισκαν την κυβέρνηση μαλακή. Απλά, (για καλή μας τύχη) ήταν πολύ ηλίθιοι.
Αν δεις ποτέ τροχαίους να μαζεύουν μεθυσμένο οδηγό, σταματά και ρώτα τους γιατί δεν πιάνουν κι όσους έχουν πιει μπάφους ενώ οδηγούν. Τέτοια λογική
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αν σκεφτεις οτι η Βερμαχτ ειχε μεχρι και μαυρους ολα γινονται.Nero έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:19
Σωστά. Το Όσαμα Πάλι?Όπως και να χει,αυτό το άτομο θεωρεί τον εαυτό του "φυλετικά καθαρό" εθνικοσοσιαλιστή που θα εκκαθάριζε τον πλανήτη από "βιολογικά τίποτα" όπως η Ουρανία(επειδή είναι υπέρβαρη υποθέτω). Can't make this shit up....
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο εθνικός ύμνος του φλόρουμ, όπως αποτυπώνεται από το μοτίβο απαντήσεων:
Ναι αλλά και οι άλλοι,
τα ίδια κάναν και οι άλλοι,
Μα πριν 1000 χρόνια ήτανε όλα οκέη
και οι αρχαιοι ημών, ηταν και λίγο γκέη,
και σαν πρώτα, ανδριωμένε,
και σαν πρώτα, "ανδριωμένε"
χαιρε ω χαίρε ελληνιζμεΕ
χαίρε ω χαίρε "ελληνιζμεΕ"
Ναι αλλά και οι άλλοι,
χαιρε ω χαίρε ελληνιζμεΕ
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο ταιριαστό ζευγάρι πολιτικού/ψηφοφόρου!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Από πού προκύπτει το ότι τους παίρνω σοβαρά;elchav έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:20Προσωπικά, στα παπάρια μου ποιος θα ταραχτεί, όπως είπε κι ο Νero δεν έχουμε 2013, δεν εκπλήσσομαι που συμπολίτες μου υποστηρίζουν συμμορίτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:44Και λοιπόν; Εδώ οι άλλοι παίζουν με όπλα και δεν τρέχει τίποτα και θες να πάρω σοβαρά αυτούς που ψάχνουν για σουγιάδες για να καταπολεμήσουν το έγκλημα;elchav έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:34 Τι σχέση έχουν τα αναρχοσκουπίδια με αυτό;
Ακούτε τους διαλόγους αυτών των σιχαμάτων; Απειλεί ο ένας τον πατέρα του Φύσσα αφού τον σκότωσαν, χέζει τους νεκρούς της οικογενείας του γιατί του έβαλε χέρι η μαμά του αφού έχει κανονίσει να κατηγορηθεί αυτή για την κατοχή σουγιάδων.
Το ότι η ηριάννα έπρεπε να κάτσει φυλακή και ο κουφοντίνας να εκτελεστεί από τη CIA μόλις βγει, δεν αθωώνει αυτές τις κουράδες.
Χρυσαυγίτικο νταματζ κοντρολ
Το ότι οι αναρχομπάχαλοι, ρουβικώνες και λοιποί δε σαπίζουν στη φυλάκη, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις σοβαρά μια άλλου είδους συμμορία. Οι τύποι είχαν δομή, οργάνωση, δικούς τους μπάτσους, κι ήταν αποφασισμένοι να το τερματίσουν αν έβρισκαν την κυβέρνηση μαλακή. Απλά, (για καλή μας τύχη) ήταν πολύ ηλίθιοι.
Αν δεις ποτέ τροχαίους να μαζεύουν μεθυσμένο οδηγό, σταματά και ρώτα τους γιατί δεν πιάνουν κι όσους έχουν πιει μπάφους ενώ οδηγούν. Τέτοια λογική
Αλλά όπως ακριβώς γράφεις κι εσύ από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά και κάποιοι δεν σαπίζουν στη φυλακή δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει να με επηρεάζει περισσότερο το α και όχι το β. Πριν λίγους μήνες δεν αποθέωναν όλοι το χαζοχαρούμενο βουλού;
Με λίγα λόγια, η ίδια η πολιτεία έχει προκαλέσει την απάθεια μου. Και προφανώς δεν είμαι η μόνη.
Από εκεί και πέρα, όποιοι κωλώνουν να πουν κάτι αντίστοιχο για να μην τους χαρακτηρίσουν χρυσαυγίτες, είναι απλώς φοβικές κότες. Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευχαριστώ.μίστερ μαξ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:37Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο ταιριαστό ζευγάρι πολιτικού/ψηφοφόρου!![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς. Οι απαντήσεις στο νήμα φτάνουν να γίνονται πιο σιχαμερές κι από αυτά που ακούμε στο βίντεομίστερ μαξ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:35 Ο εθνικός ύμνος του φλόρουμ, όπως αποτυπώνεται από το μοτίβο απαντήσεων:
Ναι αλλά και οι άλλοι,
χαιρε ω χαίρε ελληνιζμεΕ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές