!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιό εμβόλιο θα επιλέγατε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- wooded glade
Re: ποιό εμβόλιο θα επιλέγατε?
Έχει μία βάση ότι όσο πιό καινούριο είναι ένα εμβόλιο τόσο καλύτερο και πιό ασφαλές είναι.
Το παλιό για την πολυομυελίτιδα π.χ. που έκαναν στα παιδιά πριν το 1965 αντικαταστάθηκε από το πιό αποτελεσματικό Sabin.
Το παλιό για την πολυομυελίτιδα π.χ. που έκαναν στα παιδιά πριν το 1965 αντικαταστάθηκε από το πιό αποτελεσματικό Sabin.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Eθνικοκοινωνιστης
το κινεζικο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
jj για να μην παω 2 φορες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θες να πείς ότι εκτός του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν θα μπορείς καν να διαλέξεις ποιό ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Pfizer
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτο που θα επελεξουν οι περισσοτερες ΜΟΥΝΑΡΕΣ για να ειμαι μαζι τους στο εξεταστικο κεντρο και να θεσω βασεις για περαιτερω μελλοντικη συνεργασια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είπε ο Μπίστης, που έγινε γιατρός, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 08 Απρ 2021, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daje έγραψε: 08 Απρ 2021, 13:45 Αυτο που θα επελεξουν οι περισσοτερες ΜΟΥΝΑΡΕΣ για να ειμαι μαζι τους στο εξεταστικο κεντρο και να θεσω βασεις για περαιτερω μελλοντικη συνεργασια.
επειδη τα εμβολια ειναι του διαολου. και οσοι δεν ομολογουνε χριστον η κατι τετοιο, ειναι ζωα.μαρκαλισμενα.
και κατι τετοιοι, ψηφιζουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Και που να παρακολουθούσα και Ευαγγελάτο !
Να ήταν μία δόση μπαμ κ κάτω;
Αν ήτανε παόκι δεν θα είχαμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια με διπλές δόσεις και - 70οC.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ούτε εγώ παρακολουθώ Εισαγγελάτο, αλλά δεν έλαβα χρίσμα ιατρού με τον όρκο του Ιπποκράτους, σαν την Σούλα απ'τα Μέθανα και τον Μπίστη του πχόρουμ.
Το σωστό κόμπο διαχρονικά ήτανε τα 3π.
Πόντιος, Π. Α. Ο. Κ ΚΑΙ ΠΑ. ΣΟ. Κ!
Πόντιος, Π. Α. Ο. Κ ΚΑΙ ΠΑ. ΣΟ. Κ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα