Αν βρεις και χωρίς κατσαρίδες, give me a call mate.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 20:44Όχι φίλε μου. Θέλω μέρος να μην υπάρχουν έντομα και ερπετά, ούτε για δείγμα. Και ζωάκια μόνο τα οικεία. Υπάρχει τέτοιο μερος; νομίζω μόνο η Ισλανδία. Βλογημενη χώρα. Μόνο που έχει εκείνο τον 6μηνο χειμώνα που θες σκληρά ναρκωτικά να τον περάσεις.stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2021, 19:22Τραβα νοτια Αφρικη να φχαριστηθει η πσυχουλα σου ζωακια.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:19
Δεν ειναι το ίδιο εκεί υπάρχουν πράγματα που τα έχει σπείρει ο σατανάς στη γη
Καταραμενος τοπος.Κινδυνευεις απο αερα,ξηρα και θαλασσα.
Μιλαω για Γιοχανεσμπουργκ ε;και οχι κανα χωριο.
Επίσης καταραμένος τόπος, χεσμενος από τον ίδιο τον τριβολο είναι η Μαδαγασκαρη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
- Cecily Anne
Re: Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τύπε, στον ζωολογικό κήπο μένεις και μας πουλάς φίδια για διαμερίσματα, Αυστραλίες και Αμερικές;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 07 Απρ 2021, 19:38Ειδα κοπάδι καγκουρώ (μικρά και μεγάλα καμιά 40+) μέσα στο γηπεδο γκολφ.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 10:13
Ισχύει οτι εκει κάτω τα περίεργα ζούδια κυκλοφορούν ακόμη και στα προάστια απο μεγάλες πόλεις;![]()
![]()
Το ωραίο ειναι οτι έχει 2 μέτρα περίφραξη και τοίχο περιμετρικά στο γηπεδο αλλά (δεν ξέρω πως) αυτα ηταν μέσα στο πράσινο του γκόλφ.![]()
Μου είπαν οτι στην έρημο και σε χωριά μακριά απο την πόλη έχει δηλητηριώδη φιδια και επικίνδυνες αράχνες αλλά δεν πηγα προς την ερημο.
==============================================================================
Εκτός θέματος, εδω που μένω μονο αρκούδες δεν εχω δει.
Εχω δει στο οικόπεδο ή στο κήπο ή στον δρόμο: Αλεπούδες , Κογιώτ (λύκοι), αγριες γαλοπούλες, ελάφια (μια φορά έτρεχα τζογκιγινγκ και για μικρή απόσταση με ακολουθούσε ελάφι), φιδια, αγριόγατες (μικρά πούμα) κάτι περίεργα ζωάκια σαν τυφλοπόντικες
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πω μλκ μου άντε να μπεις να πάρεις ένα νερό και να δεις αυτό
Μακρυά από τις τροπικές σκατοτρυπες
Κοινώς θέλω να ζω εκεί που δε ζουν απομεινάρια της Ιουρασικης περιόδου
https://twitter.com/jesuisblock/status/ ... 24068?s=30
Μακρυά από τις τροπικές σκατοτρυπες
Κοινώς θέλω να ζω εκεί που δε ζουν απομεινάρια της Ιουρασικης περιόδου
https://twitter.com/jesuisblock/status/ ... 24068?s=30
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
1ο ξαδερφάκι έχει γυναίκα Ελληνίδα από Ν.Αφρικη.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 20:44Όχι φίλε μου. Θέλω μέρος να μην υπάρχουν έντομα και ερπετά, ούτε για δείγμα. Και ζωάκια μόνο τα οικεία. Υπάρχει τέτοιο μερος; νομίζω μόνο η Ισλανδία. Βλογημενη χώρα. Μόνο που έχει εκείνο τον 6μηνο χειμώνα που θες σκληρά ναρκωτικά να τον περάσεις.stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2021, 19:22Τραβα νοτια Αφρικη να φχαριστηθει η πσυχουλα σου ζωακια.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:19
Δεν ειναι το ίδιο εκεί υπάρχουν πράγματα που τα έχει σπείρει ο σατανάς στη γη
Να σου πει ιστορίες για το τι έχει πετύχει στον κήπο του σπιτιού του πεθερου και στην πόλη να παθεις ταρακουλο.
Χεσμεντέν λέμε στο φουλ!
Οπωσδήποτε σε χώρα της κεντρικής η βόρειας Ευρώπης.
Οι καύσωνες του καλοκαιριού, ο ήλιος, η υγρασία και η σκόνη της Αφρικής που τρώμε στη μούρη κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν αυτήν την χώρα ανυπόφορη δυστυχώς.
Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να αγόραζα σπίτι και να έφευγα.
Οι καύσωνες του καλοκαιριού, ο ήλιος, η υγρασία και η σκόνη της Αφρικής που τρώμε στη μούρη κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν αυτήν την χώρα ανυπόφορη δυστυχώς.
Είμαι χόμο σαπιενς και παιδί της πόλης του Δυτικού κοσμου. Δε θέλω καμία σχέση με υποοργανισμουςstergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:191ο ξαδερφάκι έχει γυναίκα Ελληνίδα από Ν.Αφρικη.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 20:44Όχι φίλε μου. Θέλω μέρος να μην υπάρχουν έντομα και ερπετά, ούτε για δείγμα. Και ζωάκια μόνο τα οικεία. Υπάρχει τέτοιο μερος; νομίζω μόνο η Ισλανδία. Βλογημενη χώρα. Μόνο που έχει εκείνο τον 6μηνο χειμώνα που θες σκληρά ναρκωτικά να τον περάσεις.stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2021, 19:22
Τραβα νοτια Αφρικη να φχαριστηθει η πσυχουλα σου ζωακια.
Να σου πει ιστορίες για το τι έχει πετύχει στον κήπο του σπιτιού του πεθερου και στην πόλη να παθεις ταρακουλο.
Χεσμεντέν λέμε στο φουλ!![]()
Παλιά είχα μια κοινωνική γνωριμία με τυπισσα που είχε πάει κάποιους μήνες σε βουδιστικο μοναστήρι στην Ταϋλάνδη. Ότι πήρε ο Νώε στην κιβωτό πρέπει να το είχε ξεφορτωθεί εκει μέσα. Συν ότι απαγορευόταν να σκοτώσεις οποιοδήποτε ζουδι. Αυτό το λέω μαζοχισμό. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, σιγουρευομαι κιόλας.
- NewModelArmy
Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει χωρα στην Ευρωπη που να μην τρωει στη μουρη καυσωνες το καλοκαιρι.runner έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:21 Οπωσδήποτε σε χώρα της κεντρικής η βόρειας Ευρώπης.
-
stergiosbik
Εμείς εδώ είμαστε παράδεισος λέμε.
Πιο πολύ κινδυνεύεις να κολλήσεις τυφο και λέπρα από κάναν ζαιο που θα σε δαγκώσει παρά από ζώο.
Πιο πολύ κινδυνεύεις να κολλήσεις τυφο και λέπρα από κάναν ζαιο που θα σε δαγκώσει παρά από ζώο.
Το ξέρω, εφιαλτικό σενάριο.NewModelArmy έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:30 Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει χωρα στην Ευρωπη που να μην τρωει στη μουρη καυσωνες το καλοκαιρι.![]()
Η βόρεια και κεντρική Ευρώπη κρατάει ακόμα, η νότια Ευρώπη χάλια όσο πάει και γίνεται χειρότερος ο καιρός.
Αν είναι να την πάρω ας την πάθω από διποδο και Όχι από ερπετό.
Τώρα μη μπει κανένας Αρίστος και πει ότι μας κυβερνούν ερπετομορφοι
Τώρα μη μπει κανένας Αρίστος και πει ότι μας κυβερνούν ερπετομορφοι
- NewModelArmy
Συμφωνω μαζι σου για το κλιμα παντως.Βερολινο, Ιουλιο πριν 15 χρονια,ζηλεψα το να μπορεις να κυκλοφορεις μεσημερι χωρις να ιδροκοπας απο πανω ως κατω.runner έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:33Το ξέρω, εφιαλτικό σενάριο.NewModelArmy έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:30 Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει χωρα στην Ευρωπη που να μην τρωει στη μουρη καυσωνες το καλοκαιρι.![]()
Η βόρεια και κεντρική Ευρώπη κρατάει ακόμα, η νότια Ευρώπη χάλια όσο πάει και γίνεται χειρότερος ο καιρός.
Στο Philip Island δεν πήγες; Είναι γεμάτο από καγκουρώ και wallaby, αλλά έχει και ένα ...κιόσκι με φίδια. H θέα και κυρίως οι περιγραφές στα κουτιά αρκούν για να παγώσει το αίμα σου. Τα περισσότερα με δηλητήριο που δεν έχει ακόμη διερευνηθεί, σε μισό λεπτό σε έχει στείλει.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 07 Απρ 2021, 19:38Ειδα κοπάδι καγκουρώ (μικρά και μεγάλα καμιά 40+) μέσα στο γηπεδο γκολφ.Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 10:13
Ισχύει οτι εκει κάτω τα περίεργα ζούδια κυκλοφορούν ακόμη και στα προάστια απο μεγάλες πόλεις;![]()
![]()
Το ωραίο ειναι οτι έχει 2 μέτρα περίφραξη και τοίχο περιμετρικά στο γηπεδο αλλά (δεν ξέρω πως) αυτα ηταν μέσα στο πράσινο του γκόλφ.![]()
Μου είπαν οτι στην έρημο και σε χωριά μακριά απο την πόλη έχει δηλητηριώδη φιδια και επικίνδυνες αράχνες αλλά δεν πηγα προς την ερημο.
==============================================================================
Εκτός θέματος, εδω που μένω μονο αρκούδες δεν εχω δει.
Εχω δει στο οικόπεδο ή στο κήπο ή στον δρόμο: Αλεπούδες , Κογιώτ (λύκοι), αγριες γαλοπούλες, ελάφια (μια φορά έτρεχα τζογκιγινγκ και για μικρή απόσταση με ακολουθούσε ελάφι), φιδια, αγριόγατες (μικρά πούμα) κάτι περίεργα ζωάκια σαν τυφλοπόντικες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 08 Απρ 2021, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ίδιο ακριβώς συναίσθημα είχα και εγώ όταν είχα πάει καλοκαίρι στην Αμερική σε περιοχή κοντά στα σύνορα με τον Καναδά.NewModelArmy έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:35 Συμφωνω μαζι σου για το κλιμα παντως.Βερολινο, Ιουλιο πριν 15 χρονια,ζηλεψα το να μπορεις να κυκλοφορεις μεσημερι χωρις να ιδροκοπας απο πανω ως κατω.
Ούτε καύσωνες ούτε ιδρώτες ούτε τίποτα.Κοιμόμουν το βράδυ σαν άνθρωπος.
Με το που γύρισα στην Αθήνα και βγήκα από το αεροπλάνο ήταν σαν να μπήκα σε καμίνι.
Χάλι μαύρο, πήγε να με πιάσει κατάθλιψη.
-
stergiosbik
Αυτό ακριβώς.NewModelArmy έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:35Συμφωνω μαζι σου για το κλιμα παντως.Βερολινο, Ιουλιο πριν 15 χρονια,ζηλεψα το να μπορεις να κυκλοφορεις μεσημερι χωρις να ιδροκοπας απο πανω ως κατω.runner έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:33Το ξέρω, εφιαλτικό σενάριο.NewModelArmy έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:30 Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει χωρα στην Ευρωπη που να μην τρωει στη μουρη καυσωνες το καλοκαιρι.![]()
Εδώ ρε πστ μου από Μάιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου σιχαινόμαστε τον εαυτό μας.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Βιέννη, Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις