Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Prepon έγραψε: 07 Απρ 2021, 22:43
Αν θες διάλογο, θα μου απαντήσεις πρώτα αυτό που σε ρώτησα εγώ
Α όντως κάποιος σε κλέβει ή σε αδικεί υπάρχουν και τα δικαστήρια.
Ξέρω, έχουν έξοδα και ταλαιπωρία αλλά αποτελούν την απλή και λογική λύση σε τέτοια θέματα.
Το να παίρνεις καραμπίνες και μαχαίρια με σκοπό να αφαιρέσεις ζωές ξεφεύγει πολύ από τα όρια του φυσιολογικού.
Δλδ εσύ προτείνεις σε έναν ηλικιωμένο , άπορο, αμόρφωτο να κόψει τον λαιμό του να βρει 170 ευρώ και μετά να βρει και το ποσό που χρειάζεται το παράβολο για να καταθέσει μήνυση και μετά το ποσό που απαιτείται για τους δικηγόρους ;
Εγώ λέω πως αυτό δεν είναι εφικτό,ουσιαστικά του προτείνεις να κάτσει να τον κλέβουν και να μη μιλάει.
Δηλαδή ρε δικέ μου, το να τους γράψει στις παπάρες του 70 χρονών άνθρωπος και να μην τα πληρώσει, δεδομένου ότι το λαμόγιο ιδιοκτήτης καταστήματος ή και ο Γερμανός ολόκληρος, τον κλέβουν, δεν υπάρχει; Σε 10-20 χρόνια θα πεθάνει. Τι θα του κάνουν; Μήπως θα μπορούσε να βάλει κάποιον νεότερο συγγενή του, να βγάλει άκρη; Μήπως να κάνει άλλου είδους τσαμπουκά ή να βάλει άλλους να ξηγηθούν για πάρτη του;
Από όλες τις πιθανές αντιδράσεις, η πιο φυσιολογική είναι να του την μπουμπουνίξει και να τον σκοτώσει;
Α όντως κάποιος σε κλέβει ή σε αδικεί υπάρχουν και τα δικαστήρια.
Ξέρω, έχουν έξοδα και ταλαιπωρία αλλά αποτελούν την απλή και λογική λύση σε τέτοια θέματα.
Το να παίρνεις καραμπίνες και μαχαίρια με σκοπό να αφαιρέσεις ζωές ξεφεύγει πολύ από τα όρια του φυσιολογικού.
Δλδ εσύ προτείνεις σε έναν ηλικιωμένο , άπορο, αμόρφωτο να κόψει τον λαιμό του να βρει 170 ευρώ και μετά να βρει και το ποσό που χρειάζεται το παράβολο για να καταθέσει μήνυση και μετά το ποσό που απαιτείται για τους δικηγόρους ;
Εγώ λέω πως αυτό δεν είναι εφικτό,ουσιαστικά του προτείνεις να κάτσει να τον κλέβουν και να μη μιλάει.
Δηλαδή ρε δικέ μου, το να τους γράψει στις παπάρες του 70 χρονών άνθρωπος και να μην τα πληρώσει, δεδομένου ότι το λαμόγιο ιδιοκτήτης καταστήματος ή και ο Γερμανός ολόκληρος, τον κλέβουν, δεν υπάρχει; Σε 10-20 χρόνια θα πεθάνει. Τι θα του κάνουν; Μήπως θα μπορούσε να βάλει κάποιον νεότερο συγγενή του, να βγάλει άκρη; Μήπως να κάνει άλλου είδους τσαμπουκά ή να βάλει άλλους να ξηγηθούν για πάρτη του;
Από όλες τις πιθανές αντιδράσεις, η πιο φυσιολογική είναι να του την μπουμπουνίξει και να τον σκοτώσει;
Δεν ξέρω αν είχε γιο να αναλάβει.
Δεν ξέρω καν αν ο γιος του είναι στην Ελλάδα ή μετανάστης.
Δεν ξέρω επίσης αν του ήταν εντελώς απαραιτητο το
κινητό και αυτοί θα του το έκοβαν.
Ξέρω πως αν ο πολίτης μπορούσε να βρει εύκολα και γρήγορα το δίκιο του θα γλυτωναμε πολλά τέτοια
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Ξέρω πως αν ο πολίτης μπορούσε να βρει εύκολα και γρήγορα το δίκιο του θα γλυτωναμε πολλά τέτοια
Το ότι αδικήθηκε ο γέρος και έπρεπε να σκοτώσει τον τύπο, το ήξερες, δικέ μου.
Λοιπόν, τύπε, μόνος σου το έθεσες το σενάριο: Κοροϊδέψαν τον γέρο τα λαμόγια του Γερμανού - τηλεπικοινωνιακού παρόχου και τον χρέωσαν 170 ευρώ. Υποστηρίζεις ότι καλά έκανε.
Γιάννης έγραψε: 07 Απρ 2021, 18:40 Μάλλον αλγερινός θα ήταν...
Κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας η Αρκαδιά(Κυπαρισσία),είχε προνομιούχο θέση ως εμπορικό κέντρο της περιοχής και το κάστρο της φυλασσόταν από φρουρά 300 Αλγερινών.
Prepon έγραψε: 07 Απρ 2021, 22:47
Τι τι;
Αυτό που ρώτησα,θα άλλαζε η κρίση σας για τα γεγονότα αν το θύμα τον είχε κλέψει 170 ευρώ;
Όχι. Ο πουστογερος πρέπει να παραδωθει στην οικογένεια του θύματος. Αφού το παίζει ότι παίρνει το νόμο στα χέρια για 170 ευρώ Θα κατανοήσει και την οικογένειά που θα αποδώσει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του ανθρώπου της. Τι; οχι;
Διαφωνώ.
Θα είχες την ίδια άποψη αν του έκλεβαν 5.700.000 ευρώ;
Ναι.
Να πάει να τα πάρει από τη βονταφον. Το λογαριασμό δε τον εκδίδει ο εκάστοτε εργαζόμενος της.
Είναι ο κλασσικός τύπος που θα πέρναγε με στοπ, θα σε χτύπαγε με το αμάξι και θα σου έβγαζε και καραμπίνα.
Και ξέρεις πολύ καλά ότι στηρίζω αυτοδικία. Αλλά η αυτοδικία δεν είναι επειδή μου έφαγαν τη θέση στο πάρκινγκ ή επειδή μου ψειρισαν 10 ευρώ. Αυτά τα κάνουν οι Αλβανοί. Δε περίμενα από εσένα να στηρίζεις αλβανικές τακτικές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Von Mackensen έγραψε: 07 Απρ 2021, 23:09
Στατιστικά τι είναι πιθανότερο; Να έκλεψε ο Γερμανός το γέρο, η ο γέρος να έκανε όντως το λογαριασμό χωρίς να κατάλαβε πως.
Στατιστικά τι είναι πιθανότερο;
Να του είχαν εξηγήσει αναλυτικά τις χρεώσεις ή να του έδωσαν να υπογράψει στο όρθιο 10 σελίδες σύμβαση;
Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2021, 22:53
Όχι. Ο πουστογερος πρέπει να παραδωθει στην οικογένεια του θύματος. Αφού το παίζει ότι παίρνει το νόμο στα χέρια για 170 ευρώ Θα κατανοήσει και την οικογένειά που θα αποδώσει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του ανθρώπου της. Τι; οχι;
Διαφωνώ.
Ναι.
Να πάει να τα πάρει από τη βονταφον. Το λογαριασμό δε τον εκδίδει ο εκάστοτε εργαζόμενος της.
Είναι ο κλασσικός τύπος που θα πέρναγε με στοπ, θα σε χτύπαγε με το αμάξι και θα σου έβγαζε και καραμπίνα.
Και ξέρεις πολύ καλά ότι στηρίζω αυτοδικία. Αλλά η αυτοδικία δεν είναι επειδή μου έφαγαν τη θέση στο πάρκινγκ ή επειδή μου ψειρισαν 10 ευρώ. Αυτά τα κάνουν οι Αλβανοί. Δε περίμενα από εσένα να στηρίζεις αλβανικές τακτικές.
Eίναι ο τυπικός Έλληνας, ο οποίος δεν διαφέρει ιδιαίτερα του Αλβανού.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Τι τι;
Αυτό που ρώτησα,θα άλλαζε η κρίση σας για τα γεγονότα αν το θύμα τον είχε κλέψει 170 ευρώ;
όχι
δεν υπάρχει δικαιολογία στο φόνο αν δεν μιλάμε για αυτοάμυνα
Θα δικαιολογούσα σε περίπτωση που του είχε κακοποιησει παιδι, που του είχε καθαρίσει μέλος της οικογένειας του. Τότε θα ήμουν μαζί του. Για φράγκα ποτέ. Αυτά τα κάνουν Αλβανοί, τσετσενοι, μουσλιμιδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το ότι αδικήθηκε ο γέρος και έπρεπε να σκοτώσει τον τύπο, το ήξερες, δικέ μου.
Λοιπόν, τύπε, μόνος σου το έθεσες το σενάριο: Κοροϊδέψαν τον γέρο τα λαμόγια του Γερμανού - τηλεπικοινωνιακού παρόχου και τον χρέωσαν 170 ευρώ. Υποστηρίζεις ότι καλά έκανε.
Τα δεν ξέρω και τα ρέστα, αλλού.
Είναι η δεύτερη φορά που την πατάω έτσι μαζί σου.
Άρα η ευθύνη δική μου.
Δεν θα υπάρξει τρίτη, να είσαι σίγουρος,γιατί κατά τη γνώμη μου είσαι κακοπροαίρετος.
Το ότι είσαι και εξαιρετικά αχωνευτος είναι άσχετο με το θέμα, αλλά εξηγεί και πολλά προσωπικά σε εμένα .
Στύγιος έγραψε: 07 Απρ 2021, 22:58
Όχι, να του κόψουν το κινητό , παρά να αφαιρέσει μια ανθρώπινη αναντικατάστατη ζωή. Και που βρήκε το όπλο; Ένα μέτριο πιστόλι στη "μαύρη" κοστίζει περίπου 300. Για πιστόλι είχε , για να πληρώσει ο ΕΛ δεν είχε.
Ναι.
Eίναι ο τυπικός Έλληνας, ο οποίος δεν διαφέρει ιδιαίτερα του Αλβανού.
Είπε ο μεταναστης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 07 Απρ 2021, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.