οχι πολυ ψηλα ομως για να χωρας να περασειςGeorge_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18Γιατι δε θα χεις γινει τσιμπουκι με το κερατο σε ολη τη κοινωνια ηδη?Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 12:53Αντίθετα τα λες. Άμα πάρεις το καπελάκι σου και φύγεις είσαι κερατάς μεν, αξιοπρεπής δε. Άμα τον πλακώσεις στο ξύλο είσαι και κερατάς, είσαι και πληγωμένος, και έχεις γίνει και τσιμπούκι σε όλη την τοπική κοινωνία που θα γελάει μαζί σου. Συν οτι μπορεί να πας και κανα δικαστήριο όπου θα παρακαλάς για την παραδοσιακή εύνοια της δικαιοσύνης προς τους κερατάδες. Και με βούλα δηλαδήGeorge_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 12:50 Ειτε τον σπασεις στο ξυλο, ειτε παρεις το καπελακι σου και φυγεις παλι κερατας εισαι. Αλλα στην πρωτη περιπτωση διατηρεις μια καποια αξιοπρέπεια.
Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν το κατάλαβα ποτέ
Re: Δεν το κατάλαβα ποτέ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Καραμελίτσα
Αυτό είναι άλλο. Εγώ άμα φάω κέρατο με τον σύντροφό μου θα έχω θυμό, η άγνωστη θα μου ναι εντελώς αδιάφορη.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:03Δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα να δείρεις τη γυναίκα, διότι θα τη χρυσοπληρώσεις στο δικαστήριο ρε συ. Άσε που θα πάρουν όλοι το μέρος της και θα αρχίσουν οι πίπες για ενδοοικογενειακή βία κλπ.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:01 Δηλαδή εσείς εδώ στο κέρατο θα σκεφτείτε να δείρετε τον άντρα και όχι τη γυναίκα σας που σας τα φόρεσε; Τί κατάλοιπο πατριαρχίας είναι αυτό; Η γυναίκα αντικείμενο, δεν έχει προσωπική ευθύνη, ο άλλος είναι κλεφτης;
Z
- Dwarven Blacksmith
Η μιλλενιαλ αντιμετώπιση είναι τη χωριζεις με ένα gif που λέει begone thot.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και αμα ηταν αυτη που τον παρέσυρε? Εχει μεριδιο ευθυνης. Η σκυλα αμα δεν κουνησει την ουρα της δεν παει ο σκυλος.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:05Αυτό είναι άλλο. Εγώ άμα φάω κέρατο με τον σύντροφό μου θα έχω θυμό, η άγνωστη θα μου ναι εντελώς αδιάφορη.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:03Δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα να δείρεις τη γυναίκα, διότι θα τη χρυσοπληρώσεις στο δικαστήριο ρε συ. Άσε που θα πάρουν όλοι το μέρος της και θα αρχίσουν οι πίπες για ενδοοικογενειακή βία κλπ.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:01 Δηλαδή εσείς εδώ στο κέρατο θα σκεφτείτε να δείρετε τον άντρα και όχι τη γυναίκα σας που σας τα φόρεσε; Τί κατάλοιπο πατριαρχίας είναι αυτό; Η γυναίκα αντικείμενο, δεν έχει προσωπική ευθύνη, ο άλλος είναι κλεφτης;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αλλοι πληρώνουνε αδρά για τέτοιο σερβις ομως
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υδράργυρος
Αυτά τα λένε και χωρίς να σε κερατώνειGeorge_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57
Πρωτα ακους να γελάνε πισω απο τη πλατη σου και σκεφτεσαι "μα γιατι γελανε ρε πουστη μου"?
Και μετα καποιος θα στο σκάσει οτι εχεις γινει ρόμπα με τη γυναικα σου γιατι νταξει σε λυπαται που εχεις μεσανυχτα και ξεκιναει το παρτυ.
Αυτούς δεν τους πιστεύει κανένας. Αυτοί στα λόγια έχουν γαμήσει τη μισή περιφέρεια (εκτός από τη χούφτα τους)Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:58
Γιεπ. Άσε που στην περίπτωση του μικρού, συνήθως ξεκινάει από μπράγκιν στην παρέα τύπου "ωωω γαμάω τη τάδε παντρεμένη"... Το κάθε σαχλό το λέει για κουτσομπολιό στους γονείς και έτσι καταλήγει την ίδια μέρα στο καφενείο.
did you just assume its gender??Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:05 Αυτό είναι άλλο. Εγώ άμα φάω κέρατο με τον σύντροφό μου θα έχω θυμό, η άγνωστη θα μου ναι εντελώς αδιάφορη.
- Cecily Anne
Εσύ και να τον δείρεις, μικρή ζημιά. Αν ο άντρας σου σε δείρει θα σε χρυσοπληρώσει ρε συ. Έχει διαφορά και ως προς το μέγεθος της σωματικής βλάβης που μπορεί πιθανά να προκαλέσει ο ένας στον άλλο και ως προς το πώς μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμη η βλάβη. Αν εσύ τον δείρεις, θα σε υποστηρίξουν. Αν αυτός σε δείρει, κανείς δε θα πάρει το μέρος του.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:05Αυτό είναι άλλο. Εγώ άμα φάω κέρατο με τον σύντροφό μου θα έχω θυμό, η άγνωστη θα μου ναι εντελώς αδιάφορη.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:03Δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα να δείρεις τη γυναίκα, διότι θα τη χρυσοπληρώσεις στο δικαστήριο ρε συ. Άσε που θα πάρουν όλοι το μέρος της και θα αρχίσουν οι πίπες για ενδοοικογενειακή βία κλπ.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:01 Δηλαδή εσείς εδώ στο κέρατο θα σκεφτείτε να δείρετε τον άντρα και όχι τη γυναίκα σας που σας τα φόρεσε; Τί κατάλοιπο πατριαρχίας είναι αυτό; Η γυναίκα αντικείμενο, δεν έχει προσωπική ευθύνη, ο άλλος είναι κλεφτης;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Καραμελίτσα
Δεν παιζει τέτοια περίπτωση, να παρασυρθεί, γιατί δεν πάω με ανήλικα. Μόνο εκεί ταιριάζει τέτοια δικαιολογία.George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:07Και αμα ηταν αυτη που τον παρέσυρε? Εχει μεριδιο ευθυνης. Η σκυλα αμα δεν κουνησει την ουρα της δεν παει ο σκυλος.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:05Αυτό είναι άλλο. Εγώ άμα φάω κέρατο με τον σύντροφό μου θα έχω θυμό, η άγνωστη θα μου ναι εντελώς αδιάφορη.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:03
Δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα να δείρεις τη γυναίκα, διότι θα τη χρυσοπληρώσεις στο δικαστήριο ρε συ. Άσε που θα πάρουν όλοι το μέρος της και θα αρχίσουν οι πίπες για ενδοοικογενειακή βία κλπ.
Z
- Υδράργυρος
Αυτή είνια δεδομένο οτι θα φάει ξύλο. Αν θα ανοίξει ο κύκλος των δαρμένων ειναι η ερώτησηΚαραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:01 Δηλαδή εσείς εδώ στο κέρατο θα σκεφτείτε να δείρετε τον άντρα και όχι τη γυναίκα σας που σας τα φόρεσε; Τί κατάλοιπο πατριαρχίας είναι αυτό; Η γυναίκα αντικείμενο, δεν έχει προσωπική ευθύνη, ο άλλος είναι κλεφτης;
- Cecily Anne
Γι'αυτό σου λέω ότι δεν έχεις ιδέα από επαρχία. Κανείς δεν κοιτάζει το κρεντιμπίλιτι της πηγής. Αρκεί να υπάρχει σούσουρο.Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:07
Αυτούς δεν τους πιστεύει κανένας. Αυτοί στα λόγια έχουν γαμήσει τη μισή περιφέρεια (εκτός από τη χούφτα τους)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
+1Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:08 Εσύ και να τον δείρεις, μικρή ζημιά. Αν ο άντρας σου σε δείρει θα σε χρυσοπληρώσει ρε συ. Έχει διαφορά και ως προς το μέγεθος της σωματικής βλάβης που μπορεί πιθανά να προκαλέσει ο ένας στον άλλο και ως προς το πώς μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμη η βλάβη. Αν εσύ τον δείρεις, θα σε υποστηρίξουν. Αν αυτός σε δείρει, κανείς δε θα πάρει το μέρος του.
Επίσης...
Eθνικοκοινωνιστης
&
-
Look whos talking
Οντως ο μοναδικος υπευθυνος ειναι η γυναικα στην συγκεκριμενη περιπτωση.Ο αλλος μπορει να ηταν και ανηξερος ,να του χε πει ψεματα κτλ.Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι την πληρωνει ο τριτος και οχι αυτος που απατα.Δεν συμφωνω με τον ξυλοδαρμο.Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να παρει το μαθημα της.Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:01 Δηλαδή εσείς εδώ στο κέρατο θα σκεφτείτε να δείρετε τον άντρα και όχι τη γυναίκα σας που σας τα φόρεσε; Τί κατάλοιπο πατριαρχίας είναι αυτό; Η γυναίκα αντικείμενο, δεν έχει προσωπική ευθύνη, ο άλλος είναι κλεφτης;
Γνωστος μου οταν εμαθε τον απατα η γυναικα του δεν την ενημερωσε ποτε οτι το γνωριζε.Της ζητησε να χωρισουν γιατι δεν ταιριαζουν κτλ.Την εδιωξε απο το σπιτι και μετα αυτη για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αυτη τον παρακαλουσε να τα ξαναβρουνε κτλ.Πονεσε γιατι την αγαπουσε αλλα δεν εκανε πισω.Ηξερε οτι ποτε δεν θα της ειχε εμπιστοσυνη.Το ξεπερασε και τωρα ειναι ευτυχισμενος με καποια που καθε φορα που τους βλεπω μαζι λαμπει το προσωπο τους και των δυο που ειναι μαζι.
Το Δημοκρατικο φερε,το νημα αρχισε να θυμιζει εντονα Ινδια,Πακισταν κλπYochanan έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:10+1Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:08 Εσύ και να τον δείρεις, μικρή ζημιά. Αν ο άντρας σου σε δείρει θα σε χρυσοπληρώσει ρε συ. Έχει διαφορά και ως προς το μέγεθος της σωματικής βλάβης που μπορεί πιθανά να προκαλέσει ο ένας στον άλλο και ως προς το πώς μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμη η βλάβη. Αν εσύ τον δείρεις, θα σε υποστηρίξουν. Αν αυτός σε δείρει, κανείς δε θα πάρει το μέρος του.
Επίσης...
Eθνικοκοινωνιστης
&
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
It's not sexism if they never find the body.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon