!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Δημοκρατικός έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:50
Ο πιο τελευταίος αγρότης της Αυστραλίας έχει πολύ ανώτερο επίπεδο γενικά απο τον μέσο προς και προς τα πάνω Έλληνα, λοιπό Βαλκάνιο, Νοτιοευρωπαίο.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Daje έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:42
stergiosbik έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:39 Η κολλητή της κυράς μένει και εργάζεται πολλά χρόνια τώρα στην Σιένα.
Ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο μέρος στην Ιταλία.
Θα'χει ωραια πιτσα φαινεται εκει
Όλα είναι πιθανά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Feindflug έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:41
nyxtovios έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:39
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:28

Για πιτσαιόλο Ναπολιτάνο.
Για πουτσαγιόλο ρώτα τον φαιντφλούφλη, μοιάζει πιο έμπειρος.
btw έχω κοντραριστεί με Ιταλό στο φτιάξιμο πίτσας όταν δούλευα εξωτερικό, την φτιάχνω πολύ καλύτερα. (Δεν λέω ψέματα)
Είσαι πιτσαράς, τύπε;
:smt005:
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Απρ 2021, 06:26 Χονγκ Κονγκ ήταν καλή παγίδα πριν τα γαμήσουνε οι Κινέζοι. Φοβερή φύση, ζωντανή πόλη, ηλιοφάνεια, κουλτούρα, φοβερή φωτογραφία και χόμπι, νύχτα/ψώνια/μαγαζιά/σχολεία/εστιατόρια/μετακινήσεις/γιατροί μια χαρά, ΜΟΥΝΑΡΕΣ, μιλάνε αγγλικά, καλή βάση για ταξίδια, καλές δουλειές, μεγάλο μειονέκτημα το μέγεθος των σπιτιών και γενικά ο προσωπικός χώρος και το στριμωξίδι. Toν πίνεις στα νοίκια και δίδακτρα αλλά βγάζεις και παραπάνω, γενικά έρχεται μία η άλλη. Επίσης πρέπει να μάθεις και βασικά Καντονέζικα κάποια στιγμή το οποίο θέλει χρόνια. Αλλά έτσι κι αλλιώς το ΧΚ γαμήθηκε, οπότε όχι.
Με εξαίρεση το χειμώνα, το κλίμα είναι υποτροπικό με υγρασία στα ύψη και συχνούς κυκλώνες. Αν ξεχάσεις το διαβατήριο το βράδυ εκτός τσάντας, το πρωί έχει γίνει σα κωλόχαρτο από την υγρασία.
Δεν ξέρω ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θέλει να ζήσει μόνιμα σε τέτοιες συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:58
Ξέρω τα πάντα σχεδόν για τις πολιτείες των ΗΠΑ,γιατί είναι ουσιαστικά η χώρα που θέλω να επισκεφτώ,αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω μόνο μία.Βλέπω άπειρα βίντεο και διαβάζω άπειρο υλικό σχετικά με τις ΗΠΑ.
Εικόνα
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Ιαπωνία, υποθετω. Δεν νομίζω και να υποβαθμιστεί παρακμάσει εκεί που δεν το περιμένεις από την μία δεκαετία στην άλλη.
Εικόνα
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

The Age of Aquarius έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:56
Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:58
Ξέρω τα πάντα σχεδόν για τις πολιτείες των ΗΠΑ,γιατί είναι ουσιαστικά η χώρα που θέλω να επισκεφτώ,αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω μόνο μία.Βλέπω άπειρα βίντεο και διαβάζω άπειρο υλικό σχετικά με τις ΗΠΑ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

The Age of Aquarius έγραψε: 06 Απρ 2021, 20:51
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Απρ 2021, 06:26 Χονγκ Κονγκ ήταν καλή παγίδα πριν τα γαμήσουνε οι Κινέζοι. Φοβερή φύση, ζωντανή πόλη, ηλιοφάνεια, κουλτούρα, φοβερή φωτογραφία και χόμπι, νύχτα/ψώνια/μαγαζιά/σχολεία/εστιατόρια/μετακινήσεις/γιατροί μια χαρά, ΜΟΥΝΑΡΕΣ, μιλάνε αγγλικά, καλή βάση για ταξίδια, καλές δουλειές, μεγάλο μειονέκτημα το μέγεθος των σπιτιών και γενικά ο προσωπικός χώρος και το στριμωξίδι. Toν πίνεις στα νοίκια και δίδακτρα αλλά βγάζεις και παραπάνω, γενικά έρχεται μία η άλλη. Επίσης πρέπει να μάθεις και βασικά Καντονέζικα κάποια στιγμή το οποίο θέλει χρόνια. Αλλά έτσι κι αλλιώς το ΧΚ γαμήθηκε, οπότε όχι.
Με εξαίρεση το χειμώνα, το κλίμα είναι υποτροπικό με υγρασία στα ύψη και συχνούς κυκλώνες. Αν ξεχάσεις το διαβατήριο το βράδυ εκτός τσάντας, το πρωί έχει γίνει σα κωλόχαρτο από την υγρασία.
Δεν ξέρω ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θέλει να ζήσει μόνιμα σε τέτοιες συνθήκες.
τα παλεύω αυτά δε με πειράζει, τα σκοτάδια μου χαλάνε τη διάθεση.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

HΠΑ(Νέα Υόρκη) και Γερμανία(Ντόρτμουντ) για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δική μου ζωή. Κατά τα άλλα, όλα αυτά που διαβάζω για παραλίες,φαγητάκαι τα λοιπά αποτελούν τουριστικά επιχειρήματα. Για τον μόνιμο κάτοικο μιάς περιοχής υπάρχει πάντοτε σε αυτή κάτι που τον ενοχλει.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Απρ 2021, 02:59 HΠΑ(Νέα Υόρκη) και Γερμανία(Ντόρτμουντ) για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δική μου ζωή. Κατά τα άλλα, όλα αυτά που διαβάζω για παραλίες,φαγητάκαι τα λοιπά αποτελούν τουριστικά επιχειρήματα. Για τον μόνιμο κάτοικο μιάς περιοχής υπάρχει πάντοτε σε αυτή κάτι που τον ενοχλει.
ΝΥ ειναι σχέτη απογοήτευση. Ειχα πάει για λίγες ημέρες μετα την Πρωτοχρονιά

Βρωμιά, ακρίβεια, Βρωμιά, ακρίβεια, Βρωμιά, ακρίβεια,Βρωμιά και ακρίβεια και βρωμιά παντού. Παραδόξως λόγω κορονοΐού δεν ειχε την πολυκοσμία που πάντα έχει.

Αλλά ακόμη και εαν μένεις στα προάστια έξω απο την πόλη ή στο Κοννέκτικατ, και πάλι δεν ειναι τόσο καλά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Θα αγόραζα σπίτι στο αντίστοιχο Κολωνάκι του Λονδίνου, της Ρώμης και του Παρισιού.
3 σπίτια δηλαδή για την ακρίβεια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:47
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Απρ 2021, 06:26

Αυστραλία/ΝΖ είναι σούπερ πολιτισμένα και σούπερ βαρετά.
Ειμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με την Μελβούρνη και την Αυστραλία/ΝΖ απο πρόπερσι που είχαμε έρθει (κρίμα που δεν προλάβαμε να συναντηθούμε).

Σημερα κιολας Αγοράζω σπίτι στο Apollo Bay :hebit: :g094:

Ισως η ομορφότερη ατελείωτη επι μίλια παραλία που εχω δει ποτέ.
Το μονο θέμα ειναι οτι η ετσι δεν θέλει Αυστραλία επειδή ειναι μακρυά. Της αρέσει αλλά δεν θέλει να ταξιδεύει τόσες ωρες)

Θα ηταν πολύ εύκολο να μένουμε Μελβούρνη και να έχουμε σπίτι στην Ακτη Απόλλων.

Ειδα κάτι πολύ ωραία διαμερίσματα σε ουρανοξύστη στο Λιμάνι με καταπληκτική θέα αλλά και στο κέντρο της πόλης με περίπου μισο εκ Αυστραλιανά Δολλάρια, τα οποία ειναι πολύ φθηνά με την ισοτιμία σε $US.

Εικόνα

Γενικά οπου πήγαμε είδαμε θαυμάσια μέρη για να μείνει κάποια οικογενεια. Πολύ όμορφες πόλεις, πολύ καλοί και ευγενικοί ανθρωποι.
Τι εννοείς το αγοράζεις, το αγόρασες ήδη ή το σκέφτεσαι;

Τα διαμερίσματα στο λιμάνι είναι μάλλον στα Docklands, οι τιμές εκεί δεν έχουν ανέβει γιατί δεν είχε τη ζήτηση που περίμεναν, είναι ψιολοάδεια. Αγιάζι και ερημιά, ειδικά το βράδυ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Look whos talking έγραψε: 06 Απρ 2021, 16:07
Ασέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2021, 08:25 εφοσον δεν εχουμε θεμα οικονομικο, το σπιτι μου θα ειχε προπελα,και "εδρα" το isle of man η κανεναν αλλο φορολογικο παραδεισο.
Παντα θα εχεις θεμα οικονομικο οποτε προσγειωσου στην μιζερη πραγματικοτητα.
οκ.
πανια αντι για προπελλα, και εδρα εδω στην ελλαδα. ειναι το σχεδιο μου για οταν, και αν, παρω συνταξη. προσγειωμενο και βατο. μιζερο; δεν ξερω, ας ειναι :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Chilloutbuddy έγραψε: 07 Απρ 2021, 04:34
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:47
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Απρ 2021, 06:26

Αυστραλία/ΝΖ είναι σούπερ πολιτισμένα και σούπερ βαρετά.
Ειμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με την Μελβούρνη και την Αυστραλία/ΝΖ απο πρόπερσι που είχαμε έρθει (κρίμα που δεν προλάβαμε να συναντηθούμε).

Σημερα κιολας Αγοράζω σπίτι στο Apollo Bay :hebit: :g094:

Ισως η ομορφότερη ατελείωτη επι μίλια παραλία που εχω δει ποτέ.
Το μονο θέμα ειναι οτι η ετσι δεν θέλει Αυστραλία επειδή ειναι μακρυά. Της αρέσει αλλά δεν θέλει να ταξιδεύει τόσες ωρες)

Θα ηταν πολύ εύκολο να μένουμε Μελβούρνη και να έχουμε σπίτι στην Ακτη Απόλλων.

Ειδα κάτι πολύ ωραία διαμερίσματα σε ουρανοξύστη στο Λιμάνι με καταπληκτική θέα αλλά και στο κέντρο της πόλης με περίπου μισο εκ Αυστραλιανά Δολλάρια, τα οποία ειναι πολύ φθηνά με την ισοτιμία σε $US.

Εικόνα

Γενικά οπου πήγαμε είδαμε θαυμάσια μέρη για να μείνει κάποια οικογενεια. Πολύ όμορφες πόλεις, πολύ καλοί και ευγενικοί ανθρωποι.
Τι εννοείς το αγοράζεις, το αγόρασες ήδη ή το σκέφτεσαι;

Τα διαμερίσματα στο λιμάνι είναι μάλλον στα Docklands, οι τιμές εκεί δεν έχουν ανέβει γιατί δεν είχε τη ζήτηση που περίμεναν, είναι ψιολοάδεια. Αγιάζι και ερημιά, ειδικά το βράδυ.
Ισχύει οτι εκει κάτω τα περίεργα ζούδια κυκλοφορούν ακόμη και στα προάστια απο μεγάλες πόλεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Look whos talking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Look whos talking »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2021, 09:36
Look whos talking έγραψε: 06 Απρ 2021, 16:07
Ασέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2021, 08:25 εφοσον δεν εχουμε θεμα οικονομικο, το σπιτι μου θα ειχε προπελα,και "εδρα" το isle of man η κανεναν αλλο φορολογικο παραδεισο.
Παντα θα εχεις θεμα οικονομικο οποτε προσγειωσου στην μιζερη πραγματικοτητα.
οκ.
πανια αντι για προπελλα, και εδρα εδω στην ελλαδα. ειναι το σχεδιο μου για οταν, και αν, παρω συνταξη. προσγειωμενο και βατο. μιζερο; δεν ξερω, ας ειναι :102:
"Oταν και εαν παρεις συνταξη.."...επιτελους σιγα-σιγα προσγειωνεσαι στην πραγματικοτητα που εφτιαξες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”