Ανοίξανε επίτηδες, και παράνομα παράθυρα με θέα στον αυλόγυρο του Αγίου Μηνά για να πετάνε σκουπίδια και να γιουχάρουν τους χριστιανούς την ώρα της λειτουργείας

το ενδιαφέρον είναι ότι οι περιούσιοι εκτός που ανοίξανε οι πρώτοι τα παράθυρα για να κάνουν heckling, πήγαν και πρώτοι στο δικαστήριο να διαμαρτυρηθούν γιατί χριστιανοί έχτισαν τον τοίχο που τους χάλαγε τη θέα- στην πραγματικότητα επειδή προφανώς ο τοίχος τους χάλαγε την κυριακάτικη διασκέδασηYochanan έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:49 οι τζουζ τωρα πανε να τη βγουνε στο ρηλ εστεητ σε μοναχους ελ.
δε τους χαλασε τους εκλεχτους
μετά τους έμεινε απωθημένο με τους τοίχους.Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:49 οι τζουζ τωρα πανε να τη βγουνε στο ρηλ εστεητ σε μοναχους ελ.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:52μετά τους έμεινε απωθημένο με τους τοίχους.Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:49 οι τζουζ τωρα πανε να τη βγουνε στο ρηλ εστεητ σε μοναχους ελ.
χτίσανε έναν για να μαντρώσουν τους Φιλισταίους και πάνε και κλαίνε σε έναν άλλο.
Μπρο εγω δεν πιστεύω τιπτ. Οι μοναχοι βγάλανε το στόρυ για να το βουλωσουνε οι εβραιοι. σιγά τωρα μην ειχανε θεμα να τους πετανε ζαρζαβατικα στο προαυλιο και θα χτιζανε ξερω γω τοιχο για να το λυσουνε, αντι πχ να βγαλουνε ενα μομπ με τσουγκρανες και δαυλουςΣενέκας έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:55το ενδιαφέρον είναι ότι οι περιούσιοι εκτός που ανοίξανε οι πρώτοι τα παράθυρα για να κάνουν heckling, πήγαν και πρώτοι στο δικαστήριο να διαμαρτυρηθούν γιατί χριστιανοί έχτισαν τον τοίχο που τους χάλαγε τη θέα- στην πραγματικότητα επειδή προφανώς ο τοίχος τους χάλαγε την κυριακάτικη διασκέδασηYochanan έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:49 οι τζουζ τωρα πανε να τη βγουνε στο ρηλ εστεητ σε μοναχους ελ.
δε τους χαλασε τους εκλεχτους![]()
Ποιος είσαι 'συ κύρι που δε μ'αφήνεις να γιουχάρω με την ησυχία μου;
![]()
Δεν τους έπαιρνε. Για τη Θεσσαλονίκη μιλάμε. Οι χριστιανοί ήτανε λιγότεροι...και λιγότερο ισχυροί, αν και ο καδής ξηγήθηκε υπερ των χρι, που υποδεικνύει ότι είχανε κάποιο swayYochanan έγραψε: 06 Απρ 2021, 21:17Μπρο εγω δεν πιστεύω τιπτ. Οι μοναχοι βγάλανε το στόρυ για να το βουλωσουνε οι εβραιοι. σιγά τωρα μην ειχανε θεμα να τους πετανε ζαρζαβατικα στο προαυλιο και θα χτιζανε ξερω γω τοιχο για να το λυσουνε, αντι πχ να βγαλουνε ενα μομπ με τσουγκρανες και δαυλουςΣενέκας έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:55το ενδιαφέρον είναι ότι οι περιούσιοι εκτός που ανοίξανε οι πρώτοι τα παράθυρα για να κάνουν heckling, πήγαν και πρώτοι στο δικαστήριο να διαμαρτυρηθούν γιατί χριστιανοί έχτισαν τον τοίχο που τους χάλαγε τη θέα- στην πραγματικότητα επειδή προφανώς ο τοίχος τους χάλαγε την κυριακάτικη διασκέδασηYochanan έγραψε: 06 Απρ 2021, 18:49 οι τζουζ τωρα πανε να τη βγουνε στο ρηλ εστεητ σε μοναχους ελ.
δε τους χαλασε τους εκλεχτους![]()
Ποιος είσαι 'συ κύρι που δε μ'αφήνεις να γιουχάρω με την ησυχία μου;
![]()