Εδώ συμφωνούμε. Αλλά μην ξεχνάς ότι η αυτονομία γεννά περισσότερες απαιτήσεις, πράγμα που θα προκαλούσε δομικό πρόβλημα στα υπόλοιπα υπουργεία.kameron έγραψε: 04 Αύγ 2018, 20:27Το εξαντλήσαμε αυτό, είπα ότι τούτο αφορά την επικοινωνιακά πτυχή της υπόθεσης και εξήγησα γιατί την πάτησαν οι συριζαίοι που βγήκαν επιθετικά γιατί μόνο έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2018, 20:15
Αλλά κανείς, ποτέ δεν αντιμετώπισε τα θύματα μιας καταστροφής τόσο επιθετικά, μίζερα και μικρόψυχα όσο οι εκπρόσωποι αυτής της κυβέρνησης. Κανείς δεν υπήρξε τόσο κουφός, τυφλός κι αναίσθητος σε μια τέτοια τραγωδία.
Κι αυτό ελάχιστοι θα το ξεχάσουν.
Προσωπικά, η εν λόγω πτυχή, η επικοινωνιακή, με ενδιαφέρει λίγο, ίσως για τους περισσότερους να μην ισχύει αυτό, αλλά μιλάω για τον εαυτό μου.
Για να το πω διαφορετικά, θα αποδεχόμουν έναν Υπουργό που θα έβριζε το λαό και θα αναδείκνυε τις πολλές δικές του ευθύνες (δηλαδή πράγματα που κατά καιρούς, λίγο ως πολύ, όλοι έχουμε γράψει και αναδείξει στο παρόν ίδρυμα που γράφουμε), αν την ίδια στιγμή καθιέρωνε μάθημα δυο ωρών την εβδομάδα σε όλες τις τάξεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το πώς προσφέρουμε της πρώτες βοήθειες, για το πώς αντιδρούμε σε σεισμούς, πλημμύρες, φωτιές, δυστυχήματα στο δρόμο, με συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας. Στο τέλος, θα πρέπει ο μέσος μαθητής να είναι σε θέση να λειτουργεί ως μικρός νοσοκόμος ή μικρός διασώστης. Μπορεί να μου το εξασφαλίσει αυτό; Αν ναι, χαλάλι του και η επιθετική αντιμετώπιση.
Κατά τα άλλα kameron, σου διαφεύγει κάτι σημαντικό. Το τι θα αποδεχόσουν εσύ, εγώ και ο οποιοσδήποτε είναι κενά σχήματα λόγου και ευχολόγια. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αποδεχόμαστε τελείως χαλαρά το ότι αποφασίζουν για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας κάποιοι απερίγραπτοι και ουσιαστικώς ανεύθυνοι τύποι.