Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Eστω 250 ευρω για εναν μισθωτο του χιλιαρικου.
Ομως δεν ειναι μονο αυτα.Ο πατερας θα ξοδεψει και αλλα για το παιδι.
Ολο και καποιο δωρο θα του παρει,καποιο ρουχο ή παπουτσια,θα του δωσει χαρτζιλικι για το σχολειο,θα πληρωσει κανα φροντιστηριο κλπ κλπ.
Αυτα ομως δεν φαινονται πουθενα.
Οι περισοοτερες περιπτωσεις που ξερω αυτης της κατηγοριας,ο πατερας κυριολεκτικα φυτοζωεί για να βοηθησει τα παιδια και να μπορει να τα βλεπει.
Γι αυτο ζουν ολοι.Για την ημερα που θα δουν τα παιδια.
Οι περισσότερες περιπτώσεις που ξέρω'γω ο πατέρας ξεχνάει να στείλει ένα ευρώ και η άλλη δεν μπορεί να κάνει τίποτα από το να τον κυνηγάει δικαστικά, να χαλάει τα τριπλά και να παίρνει τα 3 της.
Το θέμα δεν είναι μόνο ποιος θα δίνει και πόσα αλλά και πόσο συμμετέχει ο καθένας κι εκεί η δικαιοσύνη είναι δυσανάλογα υπέρ της μητερας
Τι να συμμετεχει;
Εδω λεμε οτι για να παρει ο πατερας τα παιδια το ΣΚ που δικαιουται,γινεται πολεμος.
Χωρια που πολλες γεμιζουν με δηλητηριο τις ψυχες των παιδιων για τον πατερα και εκει ειναι που τρωει την μεγαλη ηττα ο πατερας.
Να του λεει το παιδι οτι δεν τον θελει γιατι ετσι το εχει δασκαλεψει η μανα του.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που στις περισσοτερες αυτων των περιπτωσεων,οταν τα παιδια μεγαλωνουν και παιρνουν χαμπαρι τι πραγματικα συμβαινει,κραζουν αγρια τις μανες τους για την συμπεριφορα τους.
ktisila έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:32
Ξέρω μητέρα που ζητούσε 100€ το μήνα επειδή πλένει και σιδερωνει τα ρούχα των παιδιών της (όχι για το ρεύμα και τα απορρυπαντικά, αυτά ήταν έξτρα)
Τελικά τί πήρε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:21
Ότι χωρίζει τόσο γρήγορα. Έκανε τη δουλειά της και φεύγει.
Πάντα υπάρχει η περίπτωση να έδειξε ο άλλος διαφορετικό πρόσωπο μετά τον γάμο, αλλά η συχνότητα που συμβαίνει αυτό, μάλλον δείχνει αυτό που λέω.
Πού ξέρεις ρε μάνα μου τί παίζει; Εδώ συζητάμε για έναν τύπο σε κακό γάμο που δεν χωρίζει και μία γυναίκα που θεωρείται ακατάλληλη επιμέλειας, επειδή το υποθέτετε.
Αν έχει πάει με όλο το χωριό, είναι κατάλληλη; Εμένα μου φαίνεται μητρομανής.
Ξέρω μητέρα που ζητούσε 100€ το μήνα επειδή πλένει και σιδερωνει τα ρούχα των παιδιών της (όχι για το ρεύμα και τα απορρυπαντικά, αυτά ήταν έξτρα)
Τελικά τί πήρε;
320€ και δεν φεύγει από το σπίτι του πρώην συζύγου παρόλο που έχει υπογράψει στο δικαστήριο και έπρεπε ήδη να έχει βγει πριν 2 χρόνια. Αναγκάζεται τώρα ο άντρας να κάνει νέο δικαστήριο για το σπίτι το οποίο του ανήκε πριν τον γάμο.
Juno έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:21
Ότι χωρίζει τόσο γρήγορα. Έκανε τη δουλειά της και φεύγει.
Πάντα υπάρχει η περίπτωση να έδειξε ο άλλος διαφορετικό πρόσωπο μετά τον γάμο, αλλά η συχνότητα που συμβαίνει αυτό, μάλλον δείχνει αυτό που λέω.
Πού ξέρεις ρε μάνα μου τί παίζει; Εδώ συζητάμε για έναν τύπο σε κακό γάμο που δεν χωρίζει και μία γυναίκα που θεωρείται ακατάλληλη επιμέλειας, επειδή το υποθέτετε.
Για εμένα πάλι δεν έχει καμία σχέση η σεξουαλική ζωή κάποιας/ου με το ρόλο του ως γονέα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:30
Ωραία, άρα η μάνα είναι κατάλληλη να μεγαλώνει παιδιά.
Οπότε, το δικαστήριο, βάσει νομοθεσίας, εφόσον είναι κατάλληλη, θα του δώσει τις ανάλογες ημέρες που ο πατέρας έχει τα παιδιά. Άρα κομπλέ, ας χωρίσει.
ναι ρε μανα μου, αλλα η νομοθεσια, η εστω ο τροπος που εφαρμοζεται, θεωρει "αναλογες ημερες" 2 κυριακες το μηνα η ξερογωποσο, παντως αδικα λιγοτερες απο τις μισες.
και μαζι με αυτο, πανε και τα παρελκομενα, δηλαδη αδικα λιγοτερο απο το μισο σπιτι, αδικα περισσοτερα χρηματα για τη διατροφη, κλπ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Για εμένα πάλι δεν έχει καμία σχέση η σεξουαλική ζωή κάποιας/ου με το ρόλο του ως γονέα.
Αυτό είναι σωστό αλλά θα έπρεπε ούτε το φύλο του γονέα να παίζει ρόλο. Τα παιδιάτρων χωρισμένων συνήθως αποξενώνονται από τον πατέρα και δυστυχώς η αιτία τις περισσότερες φορές είναι η μάνα.
Τελικά τί πήρε;
320€ και δεν φεύγει από το σπίτι του πρώην συζύγου παρόλο που έχει υπογράψει στο δικαστήριο και έπρεπε ήδη να έχει βγει πριν 2 χρόνια. Αναγκάζεται τώρα ο άντρας να κάνει νέο δικαστήριο για το σπίτι το οποίο του ανήκε πριν τον γάμο.
Ένα ένα μου τα βγάζεις και χάνομαι. Μιλάμε για περίπτωση που δεν τηρούνται οι όροι του δικαστηρίου λοιπόν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πολύ καλά κάνει ο άνθρωπος και την πάει δικαστικά.
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:26
Όχι συζητάμε συγκεκριμένο παράδειγμα ζευγαριού που ανέφερε ο ασέβαστος και τον χαρακτηρισμό gold digger τον έβαλε ο ασέβαστος στην εξισωση. Η τζούνο το πήρε σα δεδομένο, λόγω περιγραφής παραδείγματος.
Εσύ μπορεί να μιλάς συγκεκριμένα. Η Juno αντίθετα έχει βαρύ ιστορικό. Δεν ήρθε στο δάσος για κυνήγι
Cecily Anne μην εξηγείς στο αρρωστάκι γιατί όπως βλέπεις, του δίνεις την ευκαιρία να αναπαράγει τα αισχρά ψέματα που έγραψε προσπερνώντας την απάντηση που του έδωσα γιατί δεν τον συμφέρει να κάνει πως την διάβασε.
Nero, get a life. Βγες έξω να κάνεις φίλους και μίλα με κάποιον ειδικό για το πρόβλημα που σε κρατάει πίσω στη ζωή σου γιατί σίγουρα υπάρχει κάτι τέτοιο, φαίνεται ξεκάθαρα από το χολή που βγάζεις και τον ύπουλο τρόπο που το κάνεις. Πολύ πιθανόν αυτό το πρόβλημα να είναι μόνον στο μυαλό σου ή να είναι κάτι διαχειρίσιμο.
γιατι, εχω δωσει την εικονα του τελειου ανθρωπου, γονεα, συντροφου, κλπ; ολοι εχουμε ελαττωματα, ολοι κανουμε λαθη, ολοι εχουμε αδυναμιες.
Όχι επειδή συνήθως υπερασπιζεσαι διακαώς το δικαίωμα του ανθρώπου στο κέρατο, πράγμα που όπως λες βάζει σε 2η μοίρα τον ρόλο του γονέα.
δεν ζουμε σε τελειο κοσμο. οι ανθρωποι εχουν αντικρουομενα ενστικτα, οπως αυτο του ξενοπηδηματος και της φροντιδας των παιδιων. ας βρει καθενας τις ισορροπίες του, δεν μπορω εγω να αλλαξω τη φυση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:30
Ωραία, άρα η μάνα είναι κατάλληλη να μεγαλώνει παιδιά.
Οπότε, το δικαστήριο, βάσει νομοθεσίας, εφόσον είναι κατάλληλη, θα του δώσει τις ανάλογες ημέρες που ο πατέρας έχει τα παιδιά. Άρα κομπλέ, ας χωρίσει.
ναι ρε μανα μου, αλλα η νομοθεσια, η εστω ο τροπος που εφαρμοζεται, θεωρει "αναλογες ημερες" 2 κυριακες το μηνα η ξερογωποσο, παντως αδικα λιγοτερες απο τις μισες.
και μαζι με αυτο, πανε και τα παρελκομενα, δηλαδη αδικα λιγοτερο απο το μισο σπιτι, αδικα περισσοτερα χρηματα για τη διατροφη, κλπ.
Εδώ μπλέκεις το θέμα της συνεπιμέλειας, αν καταλαβαίνω καλά, το οποίο είναι άσχετο με το παρόν θέμα. Δεν είμαι κατά της συνεπιμέλειας, ίσα ίσα. Αυτό όμως είναι άσχετο με το ότι με την παρούσα νομοθεσία δεν παίρνει διαζύγιο, γιατί θέλει να είναι με τα παιδιά. Ας πάρει διαζύγιο, ας βλέπει τα παιδιά, όπως ορίσει το δικαστήριο μέχρι να πάνε κάπου 15 (δε θυμάμαι ακριβώς την ηλικία, που τα παιδιά επιλέγουν) και ας τον επιλέξουν τότε. Αυτό τί σημαίνει, ότι δε θα βοηθάει οικονομικά στο μεγάλωμα; Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι μπορούν, εφόσον θέλουν να χωρίσουν, να συνεννοηθούν και για τις ημέρες που θα περνάνε τα παιδιά μαζί του και για τα ποσά που θα δίνει.
Τελικά τί πήρε;
Δεν μπορεί να της κόψει ενοίκιο, άρα να σταματήσουν τα 320;