Κρυο ρε.Πολυ κρυο γμτ μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
-
Look whos talking
Re: Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
Αγοράζουμε σπίτι μόνο οπου κυβερνάει ΠΑΣΟΚ.
Το αυθεντικό, το ορθόδοξο η έστω απομιμηση του.
Το αυθεντικό, το ορθόδοξο η έστω απομιμηση του.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
εφοσον δεν εχουμε θεμα οικονομικο, το σπιτι μου θα ειχε προπελα,και "εδρα" το isle of man η κανεναν αλλο φορολογικο παραδεισο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
stergiosbik
Πεταμένα λεφτά.
Έβλεπα προχθές σε ντοκιμαντέρ ότι μάξιμουμ σε 50 χρόνια αναμένεται σεισμός στην γύρω περιοχή ανω των 9 R.
Το Βανκούβερ έλεγε θα βουλιάξει κυριολεκτικά επειδή είναι χτισμένο πάνω σε ίζημα.
-
Μοντερνας Ζενεκος
Στο Mount Maunganui ζητανε τυπους που να πηγαινουν στα χωραφια με ποδηλατο η μετα ποδια και να παιρνουν δειγματα(ακτινιδια) και να τα φερνουν για αναλυση.Maspoli έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:17
Ενα μικρό σπίτι και μια μεγάλη φάρμα που το χορτάρι για τα ζώα να είναι πράσινο όσο περισσότερους μήνες το χρόνο γίνεται.
Εκει χουν και μια απο τις καλυτερες παραλιες του κοσμου αλλα που και που εμφανιζονται και κατι καρχαριες
Απο τα πιο ακριβα μερη στον πλανητη(κοστος κατοικιας)
Δε παίρνουμε μόνο σαν ενδεχόμενα αυτά που λες.kameron έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:24Έλεοc, στον 21 αιώνα ζούμε, μόνο Ρώσοι και ασιάτες τουρίστες ψήνονται πλέον.
Γάλλοι και Ευρωπαίοι λεφτάδες ψάχνονται εδώ και χρόνια να μοσχοπουλήσουν σπίτια από τη Μenton μέχρι την Antibes και να γίνουν Λούηδες. Αλλά, όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν αγοραστές.
Είναι Ευρώπη πράγμα που σημαίνει ότι δε θα αποκλειστώ λόγω μουσώνων, δε θα με πνίξει κανένα τσουνάμι, δε θα καώ απο κανένα ηφαίστειο, δε θα σκοτωθώ από σεισμό, δε θα γίνει καμιά δικτατορία που θα με κρατήσουν όμηρο περιμένοντας την πρεσβεία μου να ενεργήσει
Έχει καλό καιρό, έχει θάλασσα(αυτή που έχει τέλοσπάντων)
Έχει δίπλα Ιταλία, έχει Γαλλία, υπάρχει αεροδρόμιο στο μισάωρο.
φορολογία στο μηδέν σε περίπτωση που το χρειαστώ ως επαγγελματική έδρα.
Άριστη ποιότητα ζωής.
Υψηλή αξία μεταπώλησης σε περίπτωση που θέλω να την κάνω, ,μη ξεχνάς οτι σε λίγο καιρό στο Μονακό δε θα μπορείς να χτίσεις ούτε διαφημιστική πινακίδα.
Αστικό περιβάλλον αλλά το περπατάς κιόλας.
Να συνεχίσω ή είσαι οκ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Νότια Κορέα. Είμαι μεταξύ Itaewon και κάνα δυο ακόμα σημεια. Όχι όμως σπίτι, θα έκανα ευρυχωρα studios-διαμερισματακια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, αυτός είναι ο Ιερός Ομφαλός της Γης, αλλά το καλό νήμα αναφέρεται σε χώρες του εξωτερικού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Kαι αφθονες ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΕΣ (και για τον μπαμπα και για το 2χρονο οταν μεγαλωσει)Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2021, 09:43Δε παίρνουμε μόνο σαν ενδεχόμενα αυτά που λες.kameron έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:24Έλεοc, στον 21 αιώνα ζούμε, μόνο Ρώσοι και ασιάτες τουρίστες ψήνονται πλέον.
Γάλλοι και Ευρωπαίοι λεφτάδες ψάχνονται εδώ και χρόνια να μοσχοπουλήσουν σπίτια από τη Μenton μέχρι την Antibes και να γίνουν Λούηδες. Αλλά, όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν αγοραστές.
Είναι Ευρώπη πράγμα που σημαίνει ότι δε θα αποκλειστώ λόγω μουσώνων, δε θα με πνίξει κανένα τσουνάμι, δε θα καώ απο κανένα ηφαίστειο, δε θα σκοτωθώ από σεισμό, δε θα γίνει καμιά δικτατορία που θα με κρατήσουν όμηρο περιμένοντας την πρεσβεία μου να ενεργήσει
Έχει καλό καιρό, έχει θάλασσα(αυτή που έχει τέλοσπάντων)
Έχει δίπλα Ιταλία, έχει Γαλλία, υπάρχει αεροδρόμιο στο μισάωρο.
φορολογία στο μηδέν σε περίπτωση που το χρειαστώ ως επαγγελματική έδρα.
Άριστη ποιότητα ζωής.
Υψηλή αξία μεταπώλησης σε περίπτωση που θέλω να την κάνω, ,μη ξεχνάς οτι σε λίγο καιρό στο Μονακό δε θα μπορείς να χτίσεις ούτε διαφημιστική πινακίδα.
Αστικό περιβάλλον αλλά το περπατάς κιόλας.
Να συνεχίσω ή είσαι οκ;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Linz am Rhein και Starnberger See. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλού κακού να έχεις και μια μοτοσυκλέτα για τον ετήσιο αγώνα εκεί.Ασέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2021, 08:25 εφοσον δεν εχουμε θεμα οικονομικο, το σπιτι μου θα ειχε προπελα,και "εδρα" το isle of man η κανεναν αλλο φορολογικο παραδεισο.
By the way, δεν ξέρω αν διοργανώνεται ακόμη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΗΠΑ Los Angeles η Μiami.
Καλό κλίμα, ζωή και μεγάλες πόλεις.
Υπάρχουν και άλλα πολλά μέρη που θα μου άρεσε αν είχα την οικονομική άνεση να αγοράσω σπίτι και να ζήσω εκεί.
Από Ευρώπη, Ισπανία (Βαρκελώνη, Βαλένθια, Μάλαγα), Αυστραλία Sydney, Λατινική Αμερική Buenos Aires και Rio de Janeiro.
Και Αθήνα πάντως Νότια Προάστια καλά είναι.
Καλό κλίμα, ζωή και μεγάλες πόλεις.
Υπάρχουν και άλλα πολλά μέρη που θα μου άρεσε αν είχα την οικονομική άνεση να αγοράσω σπίτι και να ζήσω εκεί.
Από Ευρώπη, Ισπανία (Βαρκελώνη, Βαλένθια, Μάλαγα), Αυστραλία Sydney, Λατινική Αμερική Buenos Aires και Rio de Janeiro.
Και Αθήνα πάντως Νότια Προάστια καλά είναι.
Καταρχην να πω οτι δεν θα αγοραζα σπιτι εκτος Ελλαδας
Αν ντε και καλα ομως, μια φορα εχω παει εξωτερικο και αυτη οδικως. Γιουγκοσλαβια - Αυστρια - Γερμανια. Μου ειχαν κανει εντυπωση στην Αυστρια κατι χαωδεις πρασινες πανεμορφες εκτασεις, αν αγοραζα λοιπον και επρεπε να μεινω καπου θα ηταν εκει.
Αν ντε και καλα ομως, μια φορα εχω παει εξωτερικο και αυτη οδικως. Γιουγκοσλαβια - Αυστρια - Γερμανια. Μου ειχαν κανει εντυπωση στην Αυστρια κατι χαωδεις πρασινες πανεμορφες εκτασεις, αν αγοραζα λοιπον και επρεπε να μεινω καπου θα ηταν εκει.
Στην Ελλάδα φυσικά.
Αν είχα όσα φράγκα ήθελα, θα αγόραζα μια παραθαλάσσια (πάνω στο κύμα όμως) βίλα σε κάποιο (σχετικά μεγάλο) νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με κτήμα και ιδιωτική (κατά προτίμηση αμμώδη) παραλία. Το πιθανότερο είναι, μάλιστα, ότι δεν θα το ξανακουνούσα απ' εκεί.
Δεν υπάρχει άλλος τόπος πάνω στη Γη σαν την Ελλάδα, όταν είσαι (εξωφρενικά) πλούσιος.
Αν είχα όσα φράγκα ήθελα, θα αγόραζα μια παραθαλάσσια (πάνω στο κύμα όμως) βίλα σε κάποιο (σχετικά μεγάλο) νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με κτήμα και ιδιωτική (κατά προτίμηση αμμώδη) παραλία. Το πιθανότερο είναι, μάλιστα, ότι δεν θα το ξανακουνούσα απ' εκεί.
Δεν υπάρχει άλλος τόπος πάνω στη Γη σαν την Ελλάδα, όταν είσαι (εξωφρενικά) πλούσιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 11 Απαντήσεις