!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Σε ποια χώρα θα αγοράζατε σπιτι?
στο Μόντερευ κάουντυ, στο Carmel-by-the-sea
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πάντως μία από τις μεγαλύτερες αισχροκερδειες παίζει στην αγορά κατοικίας. Τρελή κλεψιά.the comet the course the tail έγραψε: 05 Απρ 2021, 22:36 σιγά μην χάλαγα τα λεφτά για σπίτι. τι είμαι; μπούμερ; που τσιμέντωσαν όλο το συμπαν αντιπαροχή;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν έχω πάει.
Γι' αυτό όμως που θα ήθελα, είναι το ιδανικό. Ναι είναι για ειδικά γούστα, το δέχομαι αυτό.
Για επένδυση μόνο σε επιλεγμένες περιοχές της Ασίας και από δυτικό κόσμο αυστηρά στη Φλόριντα/Καλιφόρνια.
Για διαμονή, εξαρτάται από τη χρονική στιγμή και την οικογενειακή κατάσταση.
Για διαμονή, εξαρτάται από τη χρονική στιγμή και την οικογενειακή κατάσταση.
Η Ελλάδα είναι πιο όμορφη, αλλά η Ισπανία πιο καθαρή και οργανωμένη. Και μάλλον πιο ασφαλής. Ύστερα η Μάλαγα είναι μεγάλη πόλη. Δεν μπορείς να τη συγκρίνεις πχ με τη Ρόδο ή την Κέρκυρα. Μπορείς να τη συγκρίνεις με τη Θεσσαλονίκη, εκεί η Μάλαγα κερδίζει σε όλα τα σημεία.
Επειδή έχω κάτσει εκεί σχεδόν ένα μήνα και το έχω γυρίσει όλο οδικώς, τι είναι αυτό που θα ήθελες ακριβώς;Maspoli έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:11
Δεν έχω πάει.
Γι' αυτό όμως που θα ήθελα, είναι το ιδανικό. Ναι είναι για ειδικά γούστα, το δέχομαι αυτό.
- Δημοκρατικός
Εύφορο αγρόκτημα με μικρό σπίτι και αρκετά βοηθητικά κτήρια, οπουδήποτε με εύκρατο (temperate) κλίμα και πόλη με τα βασικά σε απόσταση μικρότερη 1 ώρας. Για ζωή αλλά και επένδυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 05 Απρ 2021, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Ενα μικρό σπίτι και μια μεγάλη φάρμα που το χορτάρι για τα ζώα να είναι πράσινο όσο περισσότερους μήνες το χρόνο γίνεται.
Μαθήματα δίνει ο heir.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Για καβλαντα Μονακό
Για επένδυση είναι πολλές οι επιλογές
Για επένδυση είναι πολλές οι επιλογές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Διαφωνώ, η Μάλαγα είναι συμπαθητική πόλη αλλά ως εκεί.mao mao έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:14
Η Ελλάδα είναι πιο όμορφη, αλλά η Ισπανία πιο καθαρή και οργανωμένη. Και μάλλον πιο ασφαλής. Ύστερα η Μάλαγα είναι μεγάλη πόλη. Δεν μπορείς να τη συγκρίνεις πχ με τη Ρόδο ή την Κέρκυρα. Μπορείς να τη συγκρίνεις με τη Θεσσαλονίκη, εκεί η Μάλαγα κερδίζει σε όλα τα σημεία.
Γενικά οι ισπανικές πόλεις είναι κλάσεις πιο πάνω από τις ελληνικές (αυτό δεν είναι κατόρθωμα!), αλλά υπάρχουν περιοχές στην Ισπανία που είναι πολύ πιο αξιόλογες και ενδιαφέρουσες από την κόστα ντελ σολ. Ακόμα και αν περιοριστούμε στην Ανδαλουσία, υπάρχουν καλύτερες επιλογές, εκεί όλο το παραλιακό μέτωπο είναι τραγικό από κάθε άποψη.
Η Θεσσαλονίκη υπερτερεί γιατί έχει κοντά πολύ καλύτερες θάλασσες και γενικά η ευρύτερη περιοχή είναι πιο ενδιαφέρουσα και με καλύτερη ποικιλία. Βέβαια, ούτε η μια επιλογή ούτε η άλλη είναι πραγματικά αξιόλογες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα για να μείνεις μόνιμα.
Τότε τα έχεις κάπως μπερδέψει, στο βόρειο νησί πρέπει να πας, το νότιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.Maspoli έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:17
Ενα μικρό σπίτι και μια μεγάλη φάρμα που το χορτάρι για τα ζώα να είναι πράσινο όσο περισσότερους μήνες το χρόνο γίνεται.
Έχει πιο πολύ ζέστη απ όσο θέλω εκεί και λιγότερα βουνά. Θέλω να βλέπω και ψηλά βουνά στον ορίζοντα. Στο βόρειο ας πάει ο ΓΓ που τον ενδιαφέρουν τα ακτινίδια.
Έλεοc, στον 21 αιώνα ζούμε, μόνο Ρώσοι και ασιάτες τουρίστες ψήνονται πλέον.
Γάλλοι και Ευρωπαίοι λεφτάδες ψάχνονται εδώ και χρόνια να μοσχοπουλήσουν σπίτια από τη Μenton μέχρι την Antibes και να γίνουν Λούηδες. Αλλά, όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν αγοραστές.
Οι φάρμες, τα ζώα και τα γρασίδια που αναφέρεις είναι σήμα κατατεθέν του βόρειου νησιού.Maspoli έγραψε: 05 Απρ 2021, 23:24
Έχει πιο πολύ ζέστη απ όσο θέλω εκεί και λιγότερα βουνά. Θέλω να βλέπω και ψηλά βουνά στον ορίζοντα. Στο βόρειο ας πάει ο ΓΓ που τον ενδιαφέρουν τα ακτινίδια.
Το νότιο δεν έχει πολλά τέτοια, είναι κατά κανόνα άγονο με 10 κορυφές άνω των 2500 μέτρων, κρύο κλίμα 8/12 μήνες και πάρα πολλή βροχή. Συν τη μεγάλη σεισμικότητα. Ξανασκέψου το, το νότιο νησί είναι για τους φαν των extreme sports. Βγάζει καλό κρασί βέβαια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 11 Απαντήσεις