Το λιμοτάγαρο που τρώει από τις χλωρίνες για τις φυλακές; Δεν έχω καμιά αμφιβολία οτι τέτοια άτομα αρέσουν στους δεξιούςScouser έγραψε: 05 Απρ 2021, 10:49Ειδικά η Σιδηρά Κυρία και μελλοντική Υπουργός σας έχει κεράσει άφθονο πόνο:Αρίστος έγραψε: 05 Απρ 2021, 06:06 Φουρθιωτης, Λιγναδης, Νικολαου, το προσωπο της σημερινης ΝΔ.
Και αυτους τους μαθαμε, ποσοι ακομη υπαρχουν που δεν τους ξερουμε;
.
Να μην είναι στη θέση της κανένας Πάκης ή κανένας Αντώναρος να δείξει ευαισθησίες για τα δημοκρατικά δικαιώματα του Κουφοντίνα, ε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από την φύλαξη του Φουρθιωτη (που έλεγαν πως δεν είχε).
- Υδράργυρος
Re: Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από την φύλαξη του Φουρθιωτη (που έλεγαν πως δεν είχε).
- Υδράργυρος
Re: Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από την φύλαξη του Φουρθιωτη (που έλεγαν πως δεν είχε).
Κακοποίηση είναι κύκλωμα που έχει ένα άτομο στην κοκα και το εκδίδει και το βάζει να γυρίζει τσόντες. Είναι και παράνομο.Naida έγραψε: 05 Απρ 2021, 10:36Σε ποια κακοποίηση αναφέρεσαι;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 10:11 Αυτοί οι διάλογοι "σου χω ένα παρτουζάκι ανήλικο για πολύ ξύλο", ποιοι ήταν στον διαλογο; Ο Φουρθιώτης με κάποιον υπουργο του κούλη;
Γιατί δεν είναι μόνο οικονομικό το σκάνδαλο. Έχουμε Λιγνάδη Νο2
Ειδικά η υπόθεση με την κακοποίηση της Τζούλιας που είδαμε όλοι ονλάιν είναι αρκετή για να τον στείλει πολλά χρόνια μέσα
Βέβαια ΄τοτε το έθνος δεν είδε τίποτα. ΚΑι ο νταβατζής ράβει βουλευτικό κουστούμι. Θα τον ψηφίσουν δεν έχω αμφιβολία
O Φουρθιώτης ήδη ανεβοκατεβάζει υπουργούς της ΝΔ εκβιάζοντας. Δεν νομίζω να έχει φιλοδοξία να γίνει ένας απλός βουλευτάκος.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13 . ΚΑι ο νταβατζής ράβει βουλευτικό κουστούμι. Θα τον ψηφίσουν δεν έχω αμφιβολία
Άρα αναφέρεσαι στην ταινία. Νόμιζα είχε παίξει κάτι άλλο.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13Κακοποίηση είναι κύκλωμα που έχει ένα άτομο στην κοκα και το εκδίδει και το βάζει να γυρίζει τσόντες. Είναι και παράνομο.Naida έγραψε: 05 Απρ 2021, 10:36Σε ποια κακοποίηση αναφέρεσαι;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 10:11 Αυτοί οι διάλογοι "σου χω ένα παρτουζάκι ανήλικο για πολύ ξύλο", ποιοι ήταν στον διαλογο; Ο Φουρθιώτης με κάποιον υπουργο του κούλη;
Γιατί δεν είναι μόνο οικονομικό το σκάνδαλο. Έχουμε Λιγνάδη Νο2
Ειδικά η υπόθεση με την κακοποίηση της Τζούλιας που είδαμε όλοι ονλάιν είναι αρκετή για να τον στείλει πολλά χρόνια μέσα
Βέβαια ΄τοτε το έθνος δεν είδε τίποτα. ΚΑι ο νταβατζής ράβει βουλευτικό κουστούμι. Θα τον ψηφίσουν δεν έχω αμφιβολία
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν νομιζω ο Φουρθιώτης να έχει τέτοια δύναμη.mao mao έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:21O Φουρθιώτης ήδη ανεβοκατεβάζει υπουργούς της ΝΔ εκβιάζοντας. Δεν νομίζω να έχει φιλοδοξία να γίνει ένας απλός βουλευτάκος.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13 . ΚΑι ο νταβατζής ράβει βουλευτικό κουστούμι. Θα τον ψηφίσουν δεν έχω αμφιβολία
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Δεν είναι μόνο η τσόντα. Την εκδίδανε συστηματικά. Το είχε καταγγείλει ο πατέρας της.Naida έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:24Άρα αναφέρεσαι στην ταινία. Νόμιζα είχε παίξει κάτι άλλο.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13Κακοποίηση είναι κύκλωμα που έχει ένα άτομο στην κοκα και το εκδίδει και το βάζει να γυρίζει τσόντες. Είναι και παράνομο.
Ένας αξιοπρεπεής άνθρωπος θα έπρεπε να ξερνάει με όλο αυτό
Είχε ανεβάσει την Τζουλια εδώ πανω για ένα σόου με έναν μαυρο, τίγκα στην κόκα και την περιεφερε σαν το αρκουδι 300 ευρώ η πιπαNaida έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:24Άρα αναφέρεσαι στην ταινία. Νόμιζα είχε παίξει κάτι άλλο.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13Κακοποίηση είναι κύκλωμα που έχει ένα άτομο στην κοκα και το εκδίδει και το βάζει να γυρίζει τσόντες. Είναι και παράνομο.
Tον Βρούτση τον έφαγε πάντως.Naida έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:25Δεν νομιζω ο Φουρθιώτης να έχει τέτοια δύναμη.mao mao έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:21O Φουρθιώτης ήδη ανεβοκατεβάζει υπουργούς της ΝΔ εκβιάζοντας. Δεν νομίζω να έχει φιλοδοξία να γίνει ένας απλός βουλευτάκος.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13 . ΚΑι ο νταβατζής ράβει βουλευτικό κουστούμι. Θα τον ψηφίσουν δεν έχω αμφιβολία
ενήλικη ήταν. Δεν την εξέδιδαν σε καμιά υπόγα. Με τη θέλησή της το έκανε, και με τη θέλησή της έβγαινε στα κανάλια. Ο δε πατέρας της, ήταν περίπου όσο υπεύθυνοι ήταν ο Φουρθιώτης και ο Ρέβης για την κατάστασή της, γιατί δεν τη μεγάλωσε καλύτεραΥδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:45Δεν είναι μόνο η τσόντα. Την εκδίδανε συστηματικά. Το είχε καταγγείλει ο πατέρας της.Naida έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:24Άρα αναφέρεσαι στην ταινία. Νόμιζα είχε παίξει κάτι άλλο.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13
Κακοποίηση είναι κύκλωμα που έχει ένα άτομο στην κοκα και το εκδίδει και το βάζει να γυρίζει τσόντες. Είναι και παράνομο.
- Υδράργυρος
Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Και οι ενήλικες καμιά φορά χειραγωγούνται. Τεσπα αυτού του είδους εκμετάλλευση είναι παράνομη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Αν λέει σε κανέναν τίποτα η λέξη νομιμότηταΣενέκας έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:51
ενήλικη ήταν. Δεν την εξέδιδαν σε καμιά υπόγα. Με τη θέλησή της το έκανε, και με τη θέλησή της έβγαινε στα κανάλια. Ο δε πατέρας της, ήταν περίπου όσο υπεύθυνοι ήταν ο Φουρθιώτης και ο Ρέβης για την κατάστασή της, γιατί δεν τη μεγάλωσε καλύτερα
-
stergiosbik
Σαν τι να γίνει δηλαδή;
Πόσες πουτσες ακόμη να χωρέσει;
- Υδράργυρος
Είσαι ανώριμος
-
stergiosbik
Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:58Είσαι ανώριμος
Συγγνώμη έχεις δίκιο και διορθώνω.
Πόσα πέη ακόμη να χωρεσει;
Πλάκα κάνεις; αυτά γίνονται σε τέτοιου είδους κυκλώματα. Αυτά να τα βλέπουν όσοι κλωτσάνε στην ιδέα απαγόρευσης επαγγελματικου πορνό.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:45Δεν είναι μόνο η τσόντα. Την εκδίδανε συστηματικά. Το είχε καταγγείλει ο πατέρας της.Naida έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:24Άρα αναφέρεσαι στην ταινία. Νόμιζα είχε παίξει κάτι άλλο.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13
Κακοποίηση είναι κύκλωμα που έχει ένα άτομο στην κοκα και το εκδίδει και το βάζει να γυρίζει τσόντες. Είναι και παράνομο.
Νομιζω έπρεπε να είχε επέμβει η αστυνομία.jason0 έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:48Είχε ανεβάσει την Τζουλια εδώ πανω για ένα σόου με έναν μαυρο, τίγκα στην κόκα και την περιεφερε σαν το αρκουδι 300 ευρώ η πιπαNaida έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:24Άρα αναφέρεσαι στην ταινία. Νόμιζα είχε παίξει κάτι άλλο.Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2021, 11:13
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
α είσαι και μαλάκαςstergiosbik έγραψε: 05 Απρ 2021, 12:01
Συγγνώμη έχεις δίκιο και διορθώνω.
Πόσα πέη ακόμη να χωρεσει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2043 Προβολές
-