!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Ιταμή προπαγάνδα. Όνειδος πραγματικό. Όχι μόνο διά το φόρουμ, αλλά και διά οποιονδήποτε ανοικτό βόθρο στις εσχατιές της ινδίας κατά τη διάρκεια φεστιβάλ κάρυ και επιδημίας πυρετού ντενγκέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μην αναπαράγετε την προπαγάνδα αυτών που θέλουν να πλήξουν την κυβέρνησή μας
δεν υπάρχει τριψήφιος αριθμός νεκρών
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- omg kai 3 lol
Lugozzi έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:20μην αναπαράγετε την προπαγάνδα αυτών που θέλουν να πλήξουν την κυβέρνησή μας
δεν υπάρχει τριψήφιος αριθμός νεκρών

http://www.tokoulouri.com/politics/silent_game/
Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:30 Μοσκοβισί: «Δεν θα χρειαζόταν τρίτο μνημόνιο αν δεν είχαν γίνει εκλογές το 2015»
![]()
...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τρία μνημόνια είναι λίγα πόλυ λίγα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
talaipwros
Γνωστά πράγματα, μόνο ψεκασμενοι και ξηντάλεπτοι δεν το γνωρίζουνΜαυροβασίλης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:30 Μοσκοβισί: «Δεν θα χρειαζόταν τρίτο μνημόνιο αν δεν είχαν γίνει εκλογές το 2015»
![]()
- omg kai 3 lol
Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:30 Μοσκοβισί: «Δεν θα χρειαζόταν τρίτο μνημόνιο αν δεν είχαν γίνει εκλογές το 2015»
τον χερ Σοιμπλε τον ρωτησε ο κυριος;
-
Nero
I Was A Trump Troll In 2016 — And I Owe Hillary Clinton An Apology
I am sorry. I called you an “enemy of the country.” You were not. I blamed you for the tragedy in Benghazi because it was politically expedient. I was wrong. I believed Fox News that you were corrupt, with every decision made in self-interest, and every judgment call woefully dangerous. Only now do I truly understand the meaning of dangerous. I chanted “Lock Her Up,” I screamed “Crooked Hillary,” I verbally tormented your supporters. I believed the liberal mind to be weak and naive, yet ignored my own failings. I allowed fear and the hollow satisfaction of identity politics to eliminate my ability to think critically. I didn’t think at all. I was one of the sheep. You care about children and families. You care about the middle class. You care about America’s place in the world. I didn’t care about any of that. I voted for Donald Trump. I am sorry. To make amends to my country, and fellow Americans, I will thoroughly research candidates and I will no longer believe conservative clickbait articles, including Fox News. Many of these media organizations have spread lies about what liberals believe in and what they fight for. When I found the truth, I accepted liberal values. I will be encouraging voters to vote blue this election and in 2020, and if you do decide to run again, you will have my support.
Read more: https://forward.com/scribe/407342/i-was ... n-apology/
https://forward.com/scribe/407342/i-was ... n-apology/
- Μαυροβασίλης
ομγ, δεν καταλαβαίνω γιατί μου απευθύνεις το ερώτημα, ούτε μου αρέσει το ύφος
ελιγμός / κόστος κατάρρευσης #60cent
Ενταση, πόλωση και νέοι “λογαριασμοί” στο twitter τις μέρες των πυρκαγιών
- omg kai 3 lol
Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:39 ομγ, δεν καταλαβαίνω γιατί μου απευθύνεις το ερώτημα, ούτε μου αρέσει το ύφος

https://neaselida.gr/politiki/ekthesi-k ... ry-sa-ara/
Εκτροχιάστηκε το πρόγραμμα το 2014
Νωρίτερα, συγκεκριμένα στις αρχές του 2017, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με μια έκθεση που δεν έτυχε της δέουσας προσοχής από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ήταν εξίσου αποκαλυπτικό. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε 16 τριμηνιαίες αξιολογήσεις, εκ των οποίων μόνο πέντε ολοκληρώθηκαν, κι αυτές με σημαντικές καθυστερήσεις. Μετά τον Ιούνιο του 2014 το πρόγραμμα εκτροχιάστηκε». Ή, αν προτιμάτε αγγλιστί: «After June 2014, the program went irretrievably off track». Η συγκεκριμένη αναφορά-συμπέρασμα του Ταμείου επιβεβαιώνει πλήρως την επιχειρηματολογία της σημερινής κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία η τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, θορυβημένη από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών (25 Μαΐου 2014), που έφεραν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 26,6%, έναντι 22,71% της ΝΔ, και γνωρίζοντας ότι επίκειται η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έριξε εσκεμμένα έξω το πρόγραμμα προκειμένου να ναρκοθετήσει τη διάδοχη κατάσταση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Μάρτιο του 2014, δύο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ανακοίνωσε την απόδοση κοινωνικού μερίσματος ύψους 450 εκατ. ευρώ, δαπάνη την οποία ενέταξε στον προϋπολογισμό του 2014, με αποτέλεσμα η χρονιά να κλείσει με πλεόνασμα 0,4% έναντι του επίσημου στόχου για πλεόνασμα 1,5%. Την ίδια ώρα, μάλιστα, ισχυριζόταν ότι το μέρισμα δόθηκε από το πλεόνασμα του 2013. Η έκθεση του ΔΝΤ συνοψίζει τις απόψεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, όπως αυτές εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 6ης Φεβρουαρίου 2017.
απίστευτοι, καλά για τον δικο μας δε συζητάωΜαυροβασίλης έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:39 ομγ, δεν καταλαβαίνω γιατί μου απευθύνεις το ερώτημα, ούτε μου αρέσει το ύφος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
και πώς σχετίζεται φος το δημοσίευμα της καλής εφημερίδας με το μαστερστροουκ ελιγμού του pasokou.fr που παρέθεσα;
- Cecily Anne
Ελιγμός για ον τόπικ.Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Αύγ 2018, 11:41 και πώς σχετίζεται φος το δημοσίευμα της καλής εφημερίδας με το μαστερστροουκ ελιγμού του pasokou.fr που παρέθεσα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Μαυροβασίλης
bien sur, αλλά γιατί όχι quote το Μοσκοβισί ή, τουλάχιστον, τον καπταιν;