sharp έγραψε: 04 Απρ 2021, 02:20
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Απρ 2021, 02:12
Ξέρω λίγα Γερμανικά αλλά πέραν τούτου ξέρω και τους αραβικούς αριθμούς. Κάπου να δούμε πως η Γερμανία δέχτηκε να φιλοξενήσει 1 εκατομμύριο
μετανάστες, δεν υπάρχει ως πηγή. Σας δίνω σε εσένα και στον άλλο το φίλο το ελαφρυντικό πως μπορεί να εννοείτε κάτι άλλο και να μην το εκφράζετε σωστά αλλά αυτά που γράφετε δείχνουν πως η κυβέρνηση της Γερμανίας ενέκρινε επίσημα τη φιλοξενία ενός εκατομμυρίου ανθρώπων οι
οποιοί μάλιστα μετακινήθηκαν ομαδικά και συντεταγμένα προς τα σύνορα της Σλοβενίας πριν γίνουν δεκτοί στο γερμανικό έδαφος.
Εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτε μού φαίνεται.
Βάλε τα κείμενα κάτω, βάλε και ένα χάρτη δίπλα και σπούδασέ το ώστε να μην έχεις απορίες. Αύριο θα σε εξετάσω
Πιθανόν να υπάρχουν και βίντεο που να δείχνουν πώς άλλαζε το μπαλκαν ρουτ εκείνο το καλοκαίρι, δεν έψαξα.
Αυτά τα "ενέκρινε την φιλοξενία επισήμως" δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν. Νομίζω αγνοείς πλήρως την διαδικασία που ακολουθείται.
Και ναι μετά τη δήλωση της Μαντάμ, παιδιά ελάτε κατά δω αποσυμφορήθηκε η κατάσταση, διαφωνείς και σε αυτό; Είχες πάρει πρέφα το πρόβλημα εκείνο το καλοκαίρι; Τόσες σέλφι μαζί της βγάζαν τα καϋμένα, αχάριστοι δεν είναι
Εν ολίγοις, ή λες μπούρδες συνειδητά ή απλώς ήθελες να πεις το Χ πράγμα και είπες το Υ. Ένα από τα δύο ισχύει, δε χρειάζεται να γράψεις
και πολλά για να το καταλάβουμε. Η διαμάχη σου με τον Prepon δε με αφορά απλώς κάπου σε όλο το διάλογο που ξεκίνησε δε θυμάμαι πως
και κατέληξε να διακλαδωθεί σε ένα μύριο άλλους, αναφέρθηκε πως η Γερμανία δέχτηκε ή αναγκάστηκε να πάρει ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.
Πάνω σε αυτό το διαζευκτικό ή ξεκίνησε ένας τρικούβερτος καυγάς ο οποίος πραγματικά απορώ αν έχετε καταλάβει εσείς οι εμπλεκόμενοι πως
είναι κενός νοήματος αφού στηρίζεται σε μία υπόθεση που τουλάχιστον βάση του τρόπου καταγραφής της κρίνεται ως ανυπόστατη. Αν θέλετε να τσακωθείτε βέβαια για να εκτονωθείτε, κανένα πρόβλημα.