άσε τις μαλακίες
ξέρεις γιατί έβαλα το εμοτικον
άσε τις μαλακίες
Βουλευτης ειναι ο τυπος στην 1η Περιφέρεια Φλοριντα.aljawn έγραψε: 03 Απρ 2021, 13:37Δεν το ξέρω και συνεπώς δεν μπορώ να το αντικρούσω, απλά παρατηρώ το παράδοξο να κάνεις παράθεση κείμενο που διαφωνείς ήδη από την πρώτη γραμμή του.Σενέκας έγραψε: 03 Απρ 2021, 13:36ναι, γιατί προφανώς ο Έλληνας που δουλεύει για 3.60 στη lifo για να μεταφράζει ξένα άρθρα, δεν πληρώνεται αρκετά καλά για να ξέρει τη διαφορά. Στη βουλή των αντιπροσώπων είναιaljawn έγραψε: 03 Απρ 2021, 13:34
το πρώτο κείμενο που πόσταρες, στην πρώτη γραμμή λέει γερουσιαστής.
Σενέκας ειναι αυτος δηλαδη ο παλιος Νερο ...
Φυσικά και ξέρει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:20άσε τις μαλακίες
ξέρεις γιατί έβαλα το εμοτικον
Αν εννοείς τον JBGC (ο παλιός μπλάκυ δεν είναι; ), το έχω ξαναγράψει, διαφωνώ εντελώς αλλά αναγνωρίζω ότι οι θέσεις του έχουν μια εσωτερική συνέπεια. Αυτό που δεν έχει συνέπεια, είναι να υιοθετείς το δόγμα "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου".Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:49 Έτρεξαν και τα επικουρικά στρατεύματα να μας πουν για damage control.
για την ώρα, η υπόθεση αφορά κοριτσάκια, αλλά αυτόν τον "υιοθετημένο γιό του", είναι πολύ περίεργη ιστορία. Βασικά για χρόνια δεν ήξερε κανένας ότι έχει γιο και ξαφνικά σκάσει ότι μένει στο ίδιο σπίτι με ένα νεαρό κουβανό που υιοθέτησε απο την Κούβα όταν ήταν 12....και τώρα είναι μπλεγμένος σε υπόθεση trafficking με πλαστές ταυτότητες κοκ...klg έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:36 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε αν είναι γερουσιαστής ή βουλευτής. Το θέμα μας δεν είναι ότι elected official του κογκρέσου γαμάει ανήλικα αγοράκια;
Another day in the US of A φάση.Σενέκας έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:39για την ώρα, η υπόθεση αφορά κοριτσάκια, αλλά αυτόν τον "υιοθετημένο γιό του", είναι πολύ περίεργη ιστορία. Βασικά για χρόνια δεν ήξερε κανένας ότι έχει γιο και ξαφνικά σκάσει ότι μένει στο ίδιο σπίτι με ένα νεαρό κουβανό που υιοθέτησε απο την Κούβα όταν ήταν 12....και τώρα είναι μπλεγμένος σε υπόθεση trafficking με πλαστές ταυτότητες κοκ...klg έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:36 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε αν είναι γερουσιαστής ή βουλευτής. Το θέμα μας δεν είναι ότι elected official του κογκρέσου γαμάει ανήλικα αγοράκια;
FUCK DONALD TRUMP