!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Τηλεργασια

Ναι θελω τηλεργασια συνεχεια
23
42%
Οχι θελω να πηγαινω στο γραφειο μου
19
35%
Δεν με πιανει το μετρο. Εχω μαγαζι/δεν γινεται να δουλευω απο το ιντερνετ
7
13%
Ειμαι ανεργος
3
5%
Δεν ξερω/Δεν απαντω
3
5%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

sharp έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:46 Γι' αυτό λέμε μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις. Στην έκτακτη κατάσταση του τώρα, αυτό που ζεις είναι όντως ιδανικό. Όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω από το σπίτι, θυμάμαι πεταγόμουν σαν τρελλός να βγω έξω στο μεσημεριανό διάλλειμα, δεν μπορούσα με τίποτε να μαγειρέψω, ενώ παλαιότερα το έκανα και μού άρεσε. Φυσικά δεν είχα την πολυτέλεια να ξυπνάω στις 12 και να με ψάχνει ο πελάτης, ούτε να μού έχει έρθει μειλ στις 9 για κόνφερενς στις 11 και να μην το έχω δει. Αν βολτάρεις όλη μέρα, προφανώς δεν κάνεις τηλεργασία, απλώς δεν δουλεύεις. :lol:
Παιδιά, αποφασίστε όμως. Εμείς εκμεταλλευόμαστε τους εργοδότες λοιπον, ή εκείνοι εμας?
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

sharp έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:53
Antares έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:49 Δεν χαλαρώνεις μετά από 10ωρο (με τις συγκοινωνίες). Ακόμη και μόνος/η να μένεις πιθανόν να περάσεις από το σούπερ μάρκετ, να ετοιμάσεις φαγητό, να φας (σε αργοπορημένη ώρα), να κάνεις ντουζ, να ετοιμάσεις ρούχα, μπορεί να έχεις κάποιο ραντεβού ιατρικό κλπ.
Αν πρέπει να ξυπνήσεις πρωί δεν μπορείς να βγεις έξω αργά, αλλά και για βόλτα νωρίτερα σου έχουν σπάσει ήδη τα νεύρα οι δύο ώρες στις συγκοινωνίες ή στην οδήγηση.
Τελικά οι περισσότεροι λένε για την μετακίνηση. Που σημαίνει ότι αν μένεις σε μιαν ανθρώπινη πόλη, μικρότερου μεγέθους με σωστά ΜΜΜ η κατάστασση είναι εντελώς διαφορετική και ίσως η εργασία σε γραφείο να μην φαντάζει τόσο εφιαλτική.
Ναι, μόνο που πρέπει να βρεις και δουλειά στην πόλη του μικρότερου μεγέθους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:40
vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:28 Στην τελική, από που προκύπτει ότι οι άνθρωποι έχουν μόνον στην εργασία τους κοινωνικές επαφές;
Ελα ντε. Κι εγω ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο.
Εγώ δεν έχω καταλάβει και από που προκύπτει ότι στο σπίτι ηρεμείς και χαλαρώνεις, όταν γυρίζεις από το 8ωρο (που μπορεί να είναι και 10ωρο λόγω μετάβασης στη δουλειά). Εκτός αν μιλάμε για φάσεις, όπου γυρίζεις σε έναν χώρο, που τα πάντα είναι έτοιμα επειδή κάποιοι άλλοι έχουν φροντίσει γι' αυτό. :lol:
:smt023
Κι εγω αν δουλευα στο πατρικό μου ή είχα τη δούλα και κυρά μου σπίτι, και τα έβρισκα όλα έτοιμα, ζμπούτσαμ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Άμα περνάτε ώρες κάνοντας δουλειές στο σπίτι κάτι κάνετε λάθος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:57 Άμα περνάτε ώρες κάνοντας δουλειές στο σπίτι κάτι κάνετε λάθος.
Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένα λάθος εξ ορισμού :lol:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:54
sharp έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:46 Γι' αυτό λέμε μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις. Στην έκτακτη κατάσταση του τώρα, αυτό που ζεις είναι όντως ιδανικό. Όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω από το σπίτι, θυμάμαι πεταγόμουν σαν τρελλός να βγω έξω στο μεσημεριανό διάλλειμα, δεν μπορούσα με τίποτε να μαγειρέψω, ενώ παλαιότερα το έκανα και μού άρεσε. Φυσικά δεν είχα την πολυτέλεια να ξυπνάω στις 12 και να με ψάχνει ο πελάτης, ούτε να μού έχει έρθει μειλ στις 9 για κόνφερενς στις 11 και να μην το έχω δει. Αν βολτάρεις όλη μέρα, προφανώς δεν κάνεις τηλεργασία, απλώς δεν δουλεύεις. :lol:
Παιδιά, αποφασίστε όμως. Εμείς εκμεταλλευόμαστε τους εργοδότες λοιπον, ή εκείνοι εμας?
Δεν τό χα σκεφτεί έτσι, αλλά μιας που το λες...

Πώς αλλάζει τον άνθρωπο, ένας κορωνοιός :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

:lol:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

sharp έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:53 Τελικά οι περισσότεροι λένε για την μετακίνηση. Που σημαίνει ότι αν μένεις σε μιαν ανθρώπινη πόλη, μικρότερου μεγέθους με σωστά ΜΜΜ η κατάστασση είναι εντελώς διαφορετική και ίσως η εργασία σε γραφείο να μην φαντάζει τόσο εφιαλτική.
Αυτό ισχύει, σε μικρότερη πόλη δεν χάνεις χρόνο στις μετακινήσεις. Μάλλον είναι η ίδια η φύση της εργασίας που ενοχλεί. Ακόμη και ο vantono που δουλεύει στον ΙΤ ανέφερε την αναγκαστική καθήλωση.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ερμής έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:18 Εργοδότη ναι, εργαζόμενο με τίποτα. Στο εξήγησα και παραπάνω γιατί. Είναι το πλέον αντεργατικό μέτρο.
Κανονικά μετά την έξαρση της πανδημίας τα συνδικάτα πρέπει να γαμησουν τον τόπο σχετικά με την πλήρη κατάργηση της.
Είσαι σίγουρα εργοδότης, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:58
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:57 Άμα περνάτε ώρες κάνοντας δουλειές στο σπίτι κάτι κάνετε λάθος.
Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένα λάθος εξ ορισμού :lol:
Είναι μανιακοί οι άνθρωποι, φαντάζονται δουλειές! :lol:
Εγώ κοιτάω το σπίτι, λέω "φτού σου καμάρι μου μια χαρά είσαι", και δεν ξανασχολούμαι για μια βδομάδα.
10 λεπτά τη μέρα και μένει μια χαρά. Για μαγείρεμα πάντα φτιάχνω κάτι που το πετάς στο φούρνο και ξανάρχεσαι για να τον σβήσεις.

Πρέπει να επιλέξεις, ή το σπίτι θα υπηρετεί εσένα ή εσύ το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ερμής έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:40
vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:33
Ελα ντε. Κι εγω ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο.
Εγώ δεν έχω καταλάβει και από που προκύπτει ότι στο σπίτι ηρεμείς και χαλαρώνεις, όταν γυρίζεις από το 8ωρο (που μπορεί να είναι και 10ωρο λόγω μετάβασης στη δουλειά). Εκτός αν μιλάμε για φάσεις, όπου γυρίζεις σε έναν χώρο, που τα πάντα είναι έτοιμα επειδή κάποιοι άλλοι έχουν φροντίσει γι' αυτό. :lol:
Αν ήταν να γυρνάμε και να έπρεπε να απλώσουμε ρούχα τότε θα ήμασταν ακόμη ανύπαντροι😜
:+1:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εννοειται ότι εσείς εκμεταλλεύεστε τους εργοδότες. Ο μέσος εργαζόμενος γραφείου υπογράφει συμβόλαιο εργασίας, αλλά νομίζει ότι είναι συμβόλαιο παρουσίας στον χώρο εργασίας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:03 Εννοειται ότι εσείς εκμεταλλεύεστε τους εργοδότες. Ο μέσος εργαζόμενος γραφείου υπογράφει συμβόλαιο εργασίας, αλλά νομίζει ότι είναι συμβόλαιο παρουσίας στον χώρο εργασίας
Ας βάλουν clause ότι αν τελειώσεις τη δουλειά νωρίτερα φεύγεις. Καμία αντίρρηση από μένα, η δουλειά να βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:03 Εννοειται ότι εσείς εκμεταλλεύεστε τους εργοδότες.
:lol:

Προσπαθώ όσο μπορώ και πάλι ζημιωμένος είμαι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:03 Εννοειται ότι εσείς εκμεταλλεύεστε τους εργοδότες. Ο μέσος εργαζόμενος γραφείου υπογράφει συμβόλαιο εργασίας, αλλά νομίζει ότι είναι συμβόλαιο παρουσίας στον χώρο εργασίας
Δηλαδή;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”