Jack Shephard έγραψε: 03 Απρ 2021, 12:41
sys3x έγραψε: 03 Απρ 2021, 12:28
Ναι, τι άλλο;
Τα μνημόνια;
Η συμφωνία με τα Σκόπια;
Τα ελληνοτουρκικά;
Για πες μας φίλε, διαφώτισε μας, πόσο καλοί φίλοι και εταίροι μας είναι οι Γερμανοί.
Πόσο ανεξάρτητα ενεργούν οι ελληνικές κυβερνήσεις, φαίνεται ότι έχεις βαθειά γνώση.
Ευχαριστώ για τα γλυκά ματάκια κι ας μην είναι του γούστου μου.
Εσύ πετάγεσαι τώρα και ζητάς και ζητάς διαφώτιση σε τι; Σε πράγματα που δεν είπα και δε ξέρεις τι πιστεύω γι' αυτά;
Εγώ σε ένα πράγμα απάντησα και σε αυτό πες μου αν διαφωνείς, μπορεί να είσαι ακόμα πιο βαθής γνώστης (

):
διαφωνείς ότι η Γερμανία πήρε πάνω από 1.000.000 πρόσφυγες όταν ο Τσίπρας άνοιξε τα σύνορα; Ή μήπως ότι οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης ως ομάδας συμμαχίας του Βίζεγκραντ αρνήθηκαν να πάρουν έστω κι ένα πρόσφυγα και σφράγισαν όλες τα σύνορα τους; Θυμάσαι τα μέτρα που πήρε η Ουγγαρία τότε;
Ποιος λοιπόν θέλει την Ελλάδα αποθήκη; Η Γερμανία ή η Ουγγαρία; Και ποιος δέχεται ακόμα και τώρα να πάρει έστω και περιορισμένους αριθμούς προσφύγων (ασυνόδευτα ανήλικα);
Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες.
Η Γερμανία, όπως προσπάθησα ήδη να σου δώσω να καταλάβεις παραβιάζοντας τους κανόνες διαλόγου του πχώρουμ, δεν πήρε απλά ένα μύριο πρόσφυγες όπως μας το παρουσιάζεις απλά επαναλαμβάνοντας την γερμανική προπαγάνδα για χαχόλους

αλλά ένα μύριο, όσους θεωρούσε ότι χρειαζότανε εκείνη την εποχή εν πάση περιπτώσει, φτηνό εργατικό δυναμικό, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, έχει πάρει και Έλληνες στο παρελθόν.
Ο πικιπόνγκος έχει αποδειχθεί από τα βολικότερα και πιο πιστά σκυλάκια των Γερμανών σε κυβερνητικό πόστο στην Ελλάδα έβα.
Ένα ήταν η πολιτική που ακολούθησε με το μεταναστευτικό, δύο η συμφωνία με τα βόρεια Σκόπια και φυσικά η συνέχιση των μνημονίων και των πολιτικών που απορρέουν από αυτά (χωρίς να ανοίξει μύτη). Εάν μετά από όλα αυτά πιστεύεις ότι όλα αυτά στο τέλος δεν ωφέλησαν την Γερμανία ή ότι δεν έγιναν καθ' υπόδειξην αυτής δεν είναι δικό μου προμπλέμα.