!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι «εχθροί» σου έλληνα είναι δίπλα σου...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι «εχθροί» σου έλληνα είναι δίπλα σου...
Ακριβώς αυτά σου δείχνω.Τα αδιέξοδα σου.
Σου εξηγω οτι καλυτερη προληψη απο την απελαση των πιθανων αλλοδαπων εγκληματιων δεν υπαρχει.Μου απαντας υπαρχουν νομοι.Σου ξαναλεω οτι δεν τηρουνται γιατι δεν θα ηταν εδω καν οι λαθρο.Που ειναι το αδιεξοδο μου?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ακριβώς μερικά ποστ παραπάνω στα γράφω.Τα ίδια και σε πίσω σελίδες.Drexler έγραψε: 04 Αύγ 2018, 01:08 Σου εξηγω οτι καλυτερη προληψη απο την απελαση των πιθανων αλλοδαπων εγκληματιων δεν υπαρχει.Μου απαντας υπαρχουν νομοι.Σου ξαναλεω οτι δεν τηρουνται γιατι δεν θα ηταν εδω καν οι λαθρο.Που ειναι το αδιεξοδο μου?
Με τους φασίστες ρατσιστές τι κάνουμε;
Δεν απαντας.Μου λες για ανθρωπισμους και για το τι εκαναν οι ελληνες.Εγω παντως φασιστας ρατσιστης δεν ειμαι.
Πόσες φορές θα πούμε τα ίδια και τα ίδια;Drexler έγραψε: 04 Αύγ 2018, 01:17 Δεν απαντας.Μου λες για ανθρωπισμους και για το τι εκαναν οι ελληνες.Εγω παντως φασιστας ρατσιστης δεν ειμαι.
Έθεσα ένα ερώτημα.Τι κάνουμε με φασίστες ρατσιστές;
Εσυ τι προτεινεις?
Καιρός να απαντήσουν και άλλοι.Εγώ είμαι που έθεσα το ερώτημα.
Χωρις ξενους πιστευω μειωνουμε κατα πολυ τη δραση τους.
Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Oι ρατσιστες στρεφονται κυριως κατα των ξενων.Αν δεν υπαρχουν ξενοι μειωνονται οι επιθεσεις τους.
Εκτός του ότι συνεχίζει να υπάρχει ο ρατσισμός ανεξάρτητα από ξένους,άρα δεν λύνεις το πρόβλημα,δεν έχει υπάρξει κράτος στην παγκόσμια ιστορία που να μην έχει ξένους.
Ένα ακόμα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι ότι μετά θα βρούμε άλλους 《ξένους》.
Ένα ακόμα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι ότι μετά θα βρούμε άλλους 《ξένους》.
- Βινόσαυρος
θυσία και σπονδή στον ξένιο δια;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
οι νομοι της ελλαδας λενε πως οι ελληνες υπερασπίζονται την πατριδα
αυτους τους νομους τους βαλανε στην ακρη τα δουλικα ειδικα του σιμιτιού,κνιτες,ρηγαδες β πανελλαδικη μαοικοι τροτσκιστες αναρχοφασισες
φερανε τους νεεοταξικους
δηθεν δημοκρατικοι νομοι,κι τους περασανε με το ετσι θελω κι μετα από πιεση διεθνων οργανώσεων
κι επειδή το οπαδο του κκε(ματαλεω είναι πολύ γνωστη περσονα που γραφει με ένα σωρο νικ από το 2007 μεχρι σημερα)
αυτους τους νομους τους βαλανε στην ακρη τα δουλικα ειδικα του σιμιτιού,κνιτες,ρηγαδες β πανελλαδικη μαοικοι τροτσκιστες αναρχοφασισες
φερανε τους νεεοταξικους
δηθεν δημοκρατικοι νομοι,κι τους περασανε με το ετσι θελω κι μετα από πιεση διεθνων οργανώσεων
κι επειδή το οπαδο του κκε(ματαλεω είναι πολύ γνωστη περσονα που γραφει με ένα σωρο νικ από το 2007 μεχρι σημερα)
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
μιλανε οι κνιτες για φασισμο??
μιλα ο σκοπιανος για δημοκρατια που δεν υπαρχει στα σκοπια??
τι είναι η αλβανια σκοπια βουργαρια?? ποιοι κυβερνάνε ?? οι μαφιόζοι κυ βερνανε ,η αλβανια ρε βασιζεται στα ναρκωτικα ρε από κει εχει εισοδηματα
κι από οσα στελνουν οι αλβανοι μαυρα από τις χωρες που δουλευουν.
πως την λενε την αλβανια ??κολομβια των βαλκανιων πως λενε το λαζαρατι των τουρκαλβανων τσαμηδων?? μεντεγιν των βαλκανιων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ότι πιο φασιστικο κι το απεδειξε η κυβερνηση πρωτη φορα αριστερα που εγραψε την πλειοψηφια των ελληνων γιαα το σκοπιανο,την ιθρακη που την αφησε στο ελεος της τουρκιας,με την αλβανια που αφησαν στην τυχη τους τους βορειηπειρωτες κι ετοιμαζει να τα δωσει όλα στους αλβανους όπως εκανε με τους σκοπιανούς κι τουρκους
αυτοι είναι οι φασιστες
να μιλανε οι φασιστες του συριζα κι του κκε κι λοιπων γκρουπούσκουλων μαιοικοι τροτσκιστες,αυτοι που υπονομευαν την ελλαδα υπερ σοβιετικης ενωσης κινας κι αλβανιας
κι μετα το 1991 που μεινανε νηστικα κι περασαν στην υπηρεσια των αμερικανικων λομπυ της ανατολικης ακτης
αυτοι είναι οι φασιστες
να μιλανε οι φασιστες του συριζα κι του κκε κι λοιπων γκρουπούσκουλων μαιοικοι τροτσκιστες,αυτοι που υπονομευαν την ελλαδα υπερ σοβιετικης ενωσης κινας κι αλβανιας
κι μετα το 1991 που μεινανε νηστικα κι περασαν στην υπηρεσια των αμερικανικων λομπυ της ανατολικης ακτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 10 Απαντήσεις