Αυτές οι φεμινίστριες ούτε οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο είναι ούτε μοιράζουν αυτές τα αγαθά της ερωτικής ζωής ..Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2021, 10:44 Μη νομίζεις πάντως, κάτι τέτοιες φεμινίζουσες είναι σαμπμίσιβ. Δες για παράδειγμα την "φεμινίστρια" ΠτΔ, που είναι σκυλάκι του Κούλη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μα γιατί;
Re: Μα γιατί;
- Καραμελίτσα
Το 1500 οι άντρες είχαν ήδη φλωρέψει. Της προϊστορίας γουστάρω με ρόπαλο και σπηλιά.άγνωστος γνωστός έγραψε: 02 Απρ 2021, 19:00Έλα άστα τώρα. Κι εσύ για γκόμενο έναν φαλοκράτη γουστάρεις με απόψεις του 1500.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.
Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
Z
Είναι η συγγραφέας, actually.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.
Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
Καλά ξανοίγεις Άλκη μου, μα σε μπερδεύει η κόρη,
γιάντα 'χει τρίχες σα πετσί, που βόσκει ζα στα Όρη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχω γαμήσει και γυναικα με τρίχες στην αμασχαλη. Την γυρνάς μπρούμυτα ή στα 4 και είναι το ίδιο. Εντάξει, ο κωλος πρέπει να ναι πλυμένος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
.
Οι μανάδες σας και οι γιαγιάδες τή ξυρίζουν τη μασχάλη ε ;;;
Δέ πιστεύω νάναι τίποτα βρωμιάρες.....
....
.
Οι μανάδες σας και οι γιαγιάδες τή ξυρίζουν τη μασχάλη ε ;;;
Δέ πιστεύω νάναι τίποτα βρωμιάρες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τύπε, ήταν σίγουρα γυναίκα;Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Απρ 2021, 20:30 Έχω γαμήσει και γυναικα με τρίχες στην αμασχαλη. Την γυρνάς μπρούμυτα ή στα 4 και είναι το ίδιο. Εντάξει, ο κωλος πρέπει να ναι πλυμένος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εν τω μεταξύ κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο γυρνάει το μυαλό αυτόματα και παίζει
"μα γιατί το τραγούδι να 'ναι λυπητερο
Θαρρείς κι απ' την καρδιά μου ξεκοψε"
"μα γιατί το τραγούδι να 'ναι λυπητερο
Θαρρείς κι απ' την καρδιά μου ξεκοψε"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Μαντινάδα, ε; Εϊστε κι εσείς από το Νησί των Καγκούρων, αγαπητέ;Yochanan έγραψε: 02 Απρ 2021, 20:29Είναι η συγγραφέας, actually.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.
Καλά ξανοίγεις Άλκη μου, μα σε μπερδεύει η κόρη,
γιάντα 'χει τρίχες σα πετσί, που βόσκει ζα στα Όρη
Z
Χαμός βλέπω έγινε με την αξούριστη
(αν και δεν άνοιξα το νήμα γι' αυτόν τον λόγο)
Συνοπτικά.
Είθισται οι γυναίκες να είναι περισσότερο περιποιημένες από τους άνδρες, γενικώς να φροντίζουν για την εμφάνισή τους.
Νομίζω αισθάνονται και οι ίδιες καλύτερα έτσι.
Τώρα αν για κάποιους/ες αυτό αποτελεί "πατριαρχική" παράδοση που "αποξενώνει τη γυναίκα από τη φύση της", ας κυκλοφορούν σαν τα γέτι, δικαίωμά τους. Δικαίωμα και κάποιων άλλων είναι να θεωρούν κάτι τέτοιο ως αισθητικά αποκρουστικό.
Σχετικά με την υγιεινή και την καθαριότητα.
Αν εξαιρέσουμε τις παθολογικές περιπτώσεις κακοσμίας του δέρματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπό ΚΣ (και εδώ εννοώ να μην έχει πάρει ο άνθρωπος διαζύγιο με το σαπούνι και το νερό) μια αποτριχωμένη/ξυρισμένη περιοχή του σώματος θα μυρίσει λιγότερο άσχημα με τον ιδρώτα απ' ότι μια τριχωτή.
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν άνδρα που να τού αρέσουν οι γυναίκες με τρίχες στις μασχάλες και τα πόδια. Ακόμα και σ' εκείνους που προτιμούν τα τριχωτά εφηβαία, νομίζω ότι το 99% απεχθάνεται τους θάμνους.
Κατά τα λοιπά, η τύπισσα, η "συγγραφέας", πέρα από το γεγονός ότι κυκλοφορεί σαν γέτι και το μοστράρει δημοσίως (προφανώς γιατί νομίζει ότι κάτι κάνει με την "χειρονομία" αυτή), είναι ρατσίστρια και μισάνθρωπος.
Συνοπτικά.
Είθισται οι γυναίκες να είναι περισσότερο περιποιημένες από τους άνδρες, γενικώς να φροντίζουν για την εμφάνισή τους.
Νομίζω αισθάνονται και οι ίδιες καλύτερα έτσι.
Τώρα αν για κάποιους/ες αυτό αποτελεί "πατριαρχική" παράδοση που "αποξενώνει τη γυναίκα από τη φύση της", ας κυκλοφορούν σαν τα γέτι, δικαίωμά τους. Δικαίωμα και κάποιων άλλων είναι να θεωρούν κάτι τέτοιο ως αισθητικά αποκρουστικό.
Σχετικά με την υγιεινή και την καθαριότητα.
Αν εξαιρέσουμε τις παθολογικές περιπτώσεις κακοσμίας του δέρματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπό ΚΣ (και εδώ εννοώ να μην έχει πάρει ο άνθρωπος διαζύγιο με το σαπούνι και το νερό) μια αποτριχωμένη/ξυρισμένη περιοχή του σώματος θα μυρίσει λιγότερο άσχημα με τον ιδρώτα απ' ότι μια τριχωτή.
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν άνδρα που να τού αρέσουν οι γυναίκες με τρίχες στις μασχάλες και τα πόδια. Ακόμα και σ' εκείνους που προτιμούν τα τριχωτά εφηβαία, νομίζω ότι το 99% απεχθάνεται τους θάμνους.
Κατά τα λοιπά, η τύπισσα, η "συγγραφέας", πέρα από το γεγονός ότι κυκλοφορεί σαν γέτι και το μοστράρει δημοσίως (προφανώς γιατί νομίζει ότι κάτι κάνει με την "χειρονομία" αυτή), είναι ρατσίστρια και μισάνθρωπος.
Να βρεις μπαρμπέρη να σε ξουρίζει με κλωστή. Πονάει λίγο, αλλά θα είναι το μάγουλό σου φράπα για 2-3 μέρες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2021, 18:06 Λόγω φυσικής αυξημένης τεστοστερόνης τά γένεια μου βγαίνουν ξανά μετά απο 10 ώρες.....
και οι κατά καιρούς γυναίκες μου παραπονιόντουσαν οτι τούς γρατζουνάνε.....
Γιαυτό καί ξυριζόμουν 2 φορές τη μέρα.....
Ειπα μήπως μάς βρήκες μιά κάποια λύση.....
Εϊναι πολύ γνωστό πως αριστερές κι αριστεροί έχουν έρωτα με την απλυσιά και το πλούσιο τρίχωμα, γι αυτό τους λένε και ταγάρια. Οι δεξιούληδες από την άλλη είναι πάντα σινιέ, περιποιημένοι, μοσχομυριστοί, κομψοί. Όσον αφορά τις τρίχες τους, σχεδόν πάντα τις παίρνουν κόντρα.
Για τη συγγραφέα, ας τη χαίρεται ο σύζυγός της τη γυναίκα. Και όλοι όσοι τη βρίσκουν με τις φωτογραφίες της. Περί ορέξεως....
Για τη συγγραφέα, ας τη χαίρεται ο σύζυγός της τη γυναίκα. Και όλοι όσοι τη βρίσκουν με τις φωτογραφίες της. Περί ορέξεως....
μακρυά απο κουκυά
Μπαντάς έγραψε: 02 Απρ 2021, 21:54 Εϊναι πολύ γνωστό πως αριστερές κι αριστεροί έχουν έρωτα με την απλυσιά και το πλούσιο τρίχωμα, γι αυτό τους λένε και ταγάρια. Οι δεξιούληδες από την άλλη είναι πάντα σινιέ, περιποιημένοι, μοσχομυριστοί, κομψοί. Όσον αφορά τις τρίχες τους, σχεδόν πάντα τις παίρνουν κόντρα.
.
Τίς κωλότριχες τίς παιρνεις κόντρα ή τίς τραβάς ;;; ...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
νύχτα,- Casper-, Naida
Βρε κορίτσια, μη βαράτε. Χαλαρώστε λίγο.
Τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε, στο συγκεκριμένο θέμα.Η θέση μου είναι ξεκαθαρη,την διατύπωσα όσο καλλίτερα μπορούσα.Αν καταλαβαίνω, ο λόγος του ''πεσίματός'' σας είναι επειδή θεωρείτε πως έθιξα το γυναικείο φύλο, έτσι; Είναι κακό δλδ που λέω πως δεν είναι ωραίο μια γυναίκα να είναι απεριποίητη και άπλυτη και πως η τρίχα κάγκελο δεν συνάδει με μια όμορφη εικόνα; Σημαίνει πως κατακρίνω και δαιμονοποιώ την ύπαρξή μας ή οτι έχω ''σκουριασμένο'' μυαλό που δεν αντιλαμβάνομαι, πως στην ευχή πρέπει να θεωρήσω ''αναφαίρετο δικαίωμα'' την τριχοφυία, που τη θεωρώ και αντιαισθητική, συν τις άλλοις;
Με αφορμή το νήμα, απήντησα αυτό που εγώ θεωρώ λογικό. Δεν είστε υποχρεωμένες να το δεχτείτε.
Δεν μπαίνω σε σοφιστείες περί Πατριαρχίας, σεξισμού, φεμινιστικής οπτικής, κλπ κλπ. Μιλώ αποκλειστικά,για την εικόνα της γυναίκας εν έτει 2021, που στα μάτια μου τουλάχιστον φαντάζει διαφορετικά σε σχέση με πριν 100 χρόνια. Ε, πως να το κάνουμε τώρα.
Το λήγω εδώ._
Βρε κορίτσια, μη βαράτε. Χαλαρώστε λίγο.
Τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε, στο συγκεκριμένο θέμα.Η θέση μου είναι ξεκαθαρη,την διατύπωσα όσο καλλίτερα μπορούσα.Αν καταλαβαίνω, ο λόγος του ''πεσίματός'' σας είναι επειδή θεωρείτε πως έθιξα το γυναικείο φύλο, έτσι; Είναι κακό δλδ που λέω πως δεν είναι ωραίο μια γυναίκα να είναι απεριποίητη και άπλυτη και πως η τρίχα κάγκελο δεν συνάδει με μια όμορφη εικόνα; Σημαίνει πως κατακρίνω και δαιμονοποιώ την ύπαρξή μας ή οτι έχω ''σκουριασμένο'' μυαλό που δεν αντιλαμβάνομαι, πως στην ευχή πρέπει να θεωρήσω ''αναφαίρετο δικαίωμα'' την τριχοφυία, που τη θεωρώ και αντιαισθητική, συν τις άλλοις;
Με αφορμή το νήμα, απήντησα αυτό που εγώ θεωρώ λογικό. Δεν είστε υποχρεωμένες να το δεχτείτε.
Δεν μπαίνω σε σοφιστείες περί Πατριαρχίας, σεξισμού, φεμινιστικής οπτικής, κλπ κλπ. Μιλώ αποκλειστικά,για την εικόνα της γυναίκας εν έτει 2021, που στα μάτια μου τουλάχιστον φαντάζει διαφορετικά σε σχέση με πριν 100 χρόνια. Ε, πως να το κάνουμε τώρα.
Το λήγω εδώ._
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν δεν ήσουν παντρεμένη, θα βαρούσες κι εσύ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μα δεν έχει κανείς πρόβλημα με το τι αρέσει στον άλλο και τι όχι. Εγώ προσωπικά στάθηκα στο ότι έκανες την σύνδεση βρωμιάς με τρίχα κάτι που το εστιάσες μόνο στις γυναίκες.Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2021, 10:55 νύχτα,- Casper-, Naida
Βρε κορίτσια, μη βαράτε. Χαλαρώστε λίγο.![]()
Το λήγω εδώ._
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...