χρειάζεσαι όμως γρήγορο και αξιόπιστο ίντερνετ. Στα κουφονήσια χλωμό να παίζει κάτι τέτοιο.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:55 Να σημειώσουμε οτι με την τηλεεργασία μπορείς μόλις ανοίξει ο καιρός να δουλεύεις απο τα κουφονήσια (ή απο το σπίτι στο χωριό).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?
Καλά στην τύχη είπα τα κουφονήσια. Θα βρείς ένα μέρος με θάλασσα και ιντερνετ.
Αν κανεις ομως το εμβολιο της Pfizer, θα εχεις 5G παντου.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Βασικά χρειάζεσαι σπίτι. Πολύς κόσμος έχει φάει τον παπά των χαζοχαρούμενων άρθρων για τους ψηφιακούς νομάδες που θα
εργάζονται από κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο αλλά κούνια που τους κούναγε.
- Dwarven Blacksmith
Πρώην συνάδελφος μου δουλεύει από Καρδίτσα, άλλη από Γιάννενα, εγώ τώρα είμαι στα απάτητα της [redacted] . Ερήμωσε η Αθήνα. Θα ξαναγυρίσω βέβαια Αθήνα όταν ανοίξουν τα μαγαζιά.
Στο χωριό μου περνάει οπτική ίνα και έχει πολύ γρήγορο internet.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:01Καλά στην τύχη είπα τα κουφονήσια. Θα βρείς ένα μέρος με θάλασσα και ιντερνετ.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αν εχει ο άλλος σπίτι στη περιφέρεια ή κατάγεται εκεί μπορεί να μετακινηθεί. Τα όνειρα για ψηφιακούς νομάδες που θα εργάζονται
σε νοικιασμένα εξοχικά είναι για τους περισσότερους απατηλά.
εκεί είναι η ουσία. Μένουμε στην πόλη όχι μόνο επειδή είναι η δουλειά εκεί. Αλλά και επειδή θέλουμε να ζούμε σε περιβάλλον με πολλές επιλογές, καφέ, μπαρ, εκδηλώσεις κόσμο κλπ. Στα κουφονήσια ή στο χωριό μετά από κάποιο διάστημα θα είναι βαρετά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:05 Πρώην συνάδελφος μου δουλεύει από Καρδίτσα, άλλη από Γιάννενα, εγώ τώρα είμαι στα απάτητα της [redacted] . Ερήμωσε η Αθήνα. Θα ξαναγυρίσω βέβαια Αθήνα όταν ανοίξουν τα μαγαζιά.
Ολοι σε σένα θα έρθουμεAntares έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:06Στο χωριό μου περνάει οπτική ίνα και έχει πολύ γρήγορο internet.Κοντά σε θάλασσα, 10,15 χιλιόμετρα, όχι επάνω.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας όπως στα Γιάννενα έχεις επιλογές. Επιπλέον, μπορεί κάποιος Αθηναίος που έχει το εξοχικό τουmao mao έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:18εκεί είναι η ουσία. Μένουμε στην πόλη όχι μόνο επειδή είναι η δουλειά εκεί. Αλλά και επειδή θέλουμε να ζούμε σε περιβάλλον με πολλές επιλογές, καφέ, μπαρ, εκδηλώσεις κόσμο κλπ. Στα κουφονήσια ή στο χωριό μετά από κάποιο διάστημα θα είναι βαρετά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:05 Πρώην συνάδελφος μου δουλεύει από Καρδίτσα, άλλη από Γιάννενα, εγώ τώρα είμαι στα απάτητα της [redacted] . Ερήμωσε η Αθήνα. Θα ξαναγυρίσω βέβαια Αθήνα όταν ανοίξουν τα μαγαζιά.
κοντά στην Αθήνα να πάει να μείνει εκεί. Αν μένεις στο Λουτράκι, την Ανάβυσσο ή τη Χαλκίδα μπορείς να έρθεις στην Αθήνα σχετικά
άνετα για να παρακολουθήσεις μία συναυλία ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
γιατί;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:09 Αν εχει ο άλλος σπίτι στη περιφέρεια ή κατάγεται εκεί μπορεί να μετακινηθεί. Τα όνειρα για ψηφιακούς νομάδες που θα εργάζονται
- nik_killthemall
Για τις εργασίες που δεν απαιτείται φυσική παρουσία (και να θυμίσω πως στην ελληνική οικονομία κακώς μεν, αλλά η "αϋλες παροχές υπηρεσιών" κυριαρχούν), και μπορεί η παραγωγικότητα να ελεγχθεί ψιλοάμεσα απο το αποτέλεσμα, πριν και μετά, η τηλε-εργασία είναι win-win ! Αν οριστεί ένα λογικό θεσμικό πλαίσιο θεωρώ πως θα μπορούσε να συνεχίσει και μετά.
(Για να προλάβω, προφανώς και κάθε θεσμικό πλαίσιο ειναι ΚΑΡΑ-διαβλητό ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν-είναι ΚΑΡΑ-διαβλητό και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ΠΡΟ τηλε-εργασίας, από τη στιγμή που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους είναι διεφθαρμένοι ή/και ανίκανοι-ανεπαρκείς για να το ελέγξουν).
Και ο υπάλληλος μπορεί να φτιάξει το ωράριο του όπως θέλει, και κερδίζει τις ώρες που θα ήταν πηγμένος έτσι κι αλλιώς στην κίνηση, χωρίς βενζίνες αμαξιού, φθορές κλπ και λοιπά και ο εργοδότης γλιτώνει σε αναλώσιμα του υπαλλήλου, για να μην πω πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις ο εργοδότης γλιτώνει ακόμα και το λαπτοπ του υπαλλήλου.
Ναι μεν εχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το "πάω στη δουλειά", όχι μόνο φαστ φουντ, βενζιναδικα κλπ αλλα και ολοκληρες εταιρείες παρκινκ π.χ., αλλά απ'την άλλη θα μπορούσε να αποσυμφοριστεί η συγκεντρωμένη κίνηση και καυσαέριο σε έναν μεγάλο βαθμό.
(Για να προλάβω, προφανώς και κάθε θεσμικό πλαίσιο ειναι ΚΑΡΑ-διαβλητό ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν-είναι ΚΑΡΑ-διαβλητό και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ΠΡΟ τηλε-εργασίας, από τη στιγμή που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους είναι διεφθαρμένοι ή/και ανίκανοι-ανεπαρκείς για να το ελέγξουν).
Και ο υπάλληλος μπορεί να φτιάξει το ωράριο του όπως θέλει, και κερδίζει τις ώρες που θα ήταν πηγμένος έτσι κι αλλιώς στην κίνηση, χωρίς βενζίνες αμαξιού, φθορές κλπ και λοιπά και ο εργοδότης γλιτώνει σε αναλώσιμα του υπαλλήλου, για να μην πω πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις ο εργοδότης γλιτώνει ακόμα και το λαπτοπ του υπαλλήλου.
Ναι μεν εχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το "πάω στη δουλειά", όχι μόνο φαστ φουντ, βενζιναδικα κλπ αλλα και ολοκληρες εταιρείες παρκινκ π.χ., αλλά απ'την άλλη θα μπορούσε να αποσυμφοριστεί η συγκεντρωμένη κίνηση και καυσαέριο σε έναν μεγάλο βαθμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 02 Απρ 2021, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Γιατί δε θα παίζουν λεφτά.Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι καλοπληρωμένοι υψηλόβαθμοι μάνατζερς.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:23γιατί;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:09 Αν εχει ο άλλος σπίτι στη περιφέρεια ή κατάγεται εκεί μπορεί να μετακινηθεί. Τα όνειρα για ψηφιακούς νομάδες που θα εργάζονται
Αυτό είναι πρόβλημα μηχανογράφησης, όχι τηλε-εργασίας, συν ό,τι πρόσθετο σκάλωμα μπορεί να υπάρχει από το ότι δικαστήρια και υποθηκοφυλάκια ανοιγοκλείνουν τυχαία λόγω κόβιντ.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:43 Η τηλεργασία στο δημόσιο έχει αποτύχει πλήρως. Πέρα από το δεδομένο ότι και επίσημα οι ΔΥ μπορούν να λουφάζουν, αφού δεν τους βλέπει και κανείς, ακόμη κι αυτοί που θέλουν να κάνουν δουλειά δεν μπορούν, γιατί οι περισσότεροι κάνουν δουλειά γραφείου και ακόμη ο συντριπτικός όγκος της γραφειοκρατίας είναι έγγραφος και όχι ηλεκτρονικός. Κατά συνέπεια, όταν ο υπάλληλος χρειάζεται τον τάδε φάκελο, δεν μπορεί απλώς να πεταχτεί στο φυσικό γραφείο του να τον πάρει ούτε μπορεί να πάρει από πριν όλο το έγγραφο υλικό που χρειάζεται, που μπορεί να είναι ολόκληρο φορτηγό.
Όσοι έχουν να κάνουν με το δημόσιο ξέρουν πόσο χάλια είναι η κατάσταση. Όλα έχουν πάει τρομερά πίσω. Η διεκπεραίωση εργασιών γίνεται με ρυθμό ψόφιας κότας. Έχω κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο (ηλεκτρονικά) που κανονικά παίρνει 1-2 εργάσιμες για να διεκπεραιωθεί και έκαναν 3 εβδομάδες για να μου στείλουν το έγγραφο (ηλεκτρονικά).
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
καλα για να νοικιάσεις ενα σπίτι ενα μήνα σε μια εξοχή δεν χρειάζεται να είσαι μάνατζερΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:26Γιατί δε θα παίζουν λεφτά.Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι καλοπληρωμένοι υψηλόβαθμοι μάνατζερς.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:23γιατί;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:09 Αν εχει ο άλλος σπίτι στη περιφέρεια ή κατάγεται εκεί μπορεί να μετακινηθεί. Τα όνειρα για ψηφιακούς νομάδες που θα εργάζονται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
-
- 73 Απαντήσεις