!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Λοιπόν η κατάσταση μέχρι σήμερα το πρωί είχε ως εξις: παντού σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αδιαθετα εμβόλια της Άστρα. Από τα άλλα, τα καλά, δεν έχει πουθενά.

7 η ώρα το πρωί που κλείσαμε για τη μάνα μου, η ομάδα 65-70 άνοιξε σήμερα, το πρώτο διαθέσιμο ήταν για τις 22/4
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:04 λοιπόν ήρθε στην πεθερά μου (παχύσαρκη με ιστορικό καρκίνου) να κάνει 18 και χεσμένη από τις μαλακίες που διαβάζει στο Facebook πήγε στη φαρμακοποιό που της αποκωδικοποίησε τη δεύτερη δόση, της είπε ότι είναι Astra Zeneca, την προέτρεψε να μην το κάνει και της το άλλαξε για 21 Μαϊου και Pfizer. Μπράβο μουνόπανα θα φάει η γυναικούλα ολόκληρο το τρίτο κύμα ανεμβολίαστη, ικανοποιηθήκατε ελπίζω.
Πώς της το άλλαξε ο φαρμακοποιός;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Antares έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:34Ίσως είναι με εντολές γιατρού όσον αφορά το εμβόλιο. Το ιατρικό ιστορικό είναι γνωστό. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες προσωπικά, 49 ετών.
Η μητέρα μου θα κάνει πιθανόν της AstraZeneca.
Δεν μπορεί η μητέρα σου να κάνει τής Astra Zeneca. Και 20 χρονών να σε έκανε, θα είναι 69 ετών, οπότε θα κάνει Pfizer ή Moderna.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

πατησιωτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:36
foscilis έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:04 λοιπόν ήρθε στην πεθερά μου (παχύσαρκη με ιστορικό καρκίνου) να κάνει 18 και χεσμένη από τις μαλακίες που διαβάζει στο Facebook πήγε στη φαρμακοποιό που της αποκωδικοποίησε τη δεύτερη δόση, της είπε ότι είναι Astra Zeneca, την προέτρεψε να μην το κάνει και της το άλλαξε για 21 Μαϊου και Pfizer. Μπράβο μουνόπανα θα φάει η γυναικούλα ολόκληρο το τρίτο κύμα ανεμβολίαστη, ικανοποιηθήκατε ελπίζω.
Τις δύο δόσεις πάντως θα τις συμπληρώσει γρηγορότερα.Με τη Pfizer θα ολοκληρώσει στις 11 Ιουνίου ενώ με την Άστρα Ζένεκα θα πήγαινε έως τον Ιούλιο. :D
Το θέμα είναι τι δουλειά κάνει η πρώτη δόση. Εγώ είμαι στο περίμενε από τις 25 Φεβρουαρίου που έκανα την πρώτη δόση Άστρα μέχρι τις 15 Μαίου που θα γίνει η δεύτερη.
Η πρώτη δόση τής Astra Zeneca φαίνεται ότι δουλεύει περισσότερο απ'ό,τι τής Pfizer. Την άλλη εβδομάδα που κλείνω μήνα από τότε που το έκανα, θα κάνω τεστ IMg να δούμε τι έγινε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Leporello έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:53
Antares έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:34Ίσως είναι με εντολές γιατρού όσον αφορά το εμβόλιο. Το ιατρικό ιστορικό είναι γνωστό. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες προσωπικά, 49 ετών.
Η μητέρα μου θα κάνει πιθανόν της AstraZeneca.
Δεν μπορεί η μητέρα σου να κάνει τής Astra Zeneca. Και 20 χρονών να σε έκανε, θα είναι 69 ετών, οπότε θα κάνει Pfizer ή Moderna.
69 στα 70 είναι, δεν έχω μιλήσει, δεν μένουμε κοντά, αλλά είπε ότι έκλεισε για το Σάββατο και δεν γνωρίζω ποιο εμβόλιο είναι.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Οι Τσαβηδες με εξαπλασιο πληθυσμο και ανοιχτα σχολεια εχουν πλεον σταθερα λιγοτερους θανατους την ημερα απο την Ελλαδα και εδω θα ψαχνουμε τον εναν στους 500.000 που επαθε θρομβωση.Ετσι σκατα οπως τα εκαναν οι δυτικες χωρες θα χρειαστουν και θυσιες για να επιστρεψουμε σε κατι που μοιαζει με κανονικοτητα.Αλλιως υπαρχει και ο δρομος της Βραζιλιας που μερα με τη μερα φτανει σε ανοσια αγελης.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Zelda έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:40
Freelancer έγραψε: 02 Απρ 2021, 08:05
kameron έγραψε: 02 Απρ 2021, 00:28 Σχεδόν 40000 εμβολιασμοί σήμερα στην Ελλάδα και νέο ρεκόρ, αλλά για να πιάσουμε το στόχο του 1,5 εκατομμυρίου μέσα στον Απρίλιο χρειάζονται 50000/ημέρα.
Tα μαθηματικα σου ειναι λιγουλακι για το ΠΤΚ.

30 μερες ο Απριλιος μειον τις 4 Κυριακες που ΔΕΝ γινονται εμβολιασμοι =26μερες
Εμβολιασμοί γίνονται κανονικά Κυριακές και αργιες
όχι.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Λοιπόν ο πατέρας μου 65 μπήκε στη πλατφόρμα το πρωί. Του έβγαλε πρώτη δόση διαθέσιμη στις 8,9 και 10/4 η 2η στις 28/6 προφανώς Astra Zeneca.
Δεν ήθελε όμως Astra πάει στο φαρμακείο τους εξηγεί, και του κλείνουν ραντεβού μέσα Μαϊου 1η δόση Pfizer, αρχές Ιούνη η άλλη δόση και τέλος.
Το ίδιο έγινε στο θείο μου. Η φαρμακοποιός είπε το ίδιο όλοι αυτό κάνουν κανείς άνω των 65 δεν θέλει Astra Zeneca. Mάλλον τους ξεμείνανε.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Όλη αυτή τη θολούρα την δημιουργεί πάνω από όλα η επικοινωνιακή διαχείριση. Αν υπάρχει διαφάνεια και λογικός ειρμός, πάλι θα υπήρχαν ενστάσεις αλλά κατά τι λιγότερες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Και κάτι ακόμα πόσα διαθέσιμα εμβόλια έχουμε 2 ή 3;
Άκουσα από κάποιους διάβασα τα σχόλια στα σοσιαλ και λέγανε θα κάνουνε Moderna. Μου φάνηκε παράξενο έχουν έρθει Moderna;
Άβαταρ μέλους
Leporello

BillSeism έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:18Και κάτι ακόμα πόσα διαθέσιμα εμβόλια έχουμε 2 ή 3;
Άκουσα από κάποιους διάβασα τα σχόλια στα σοσιαλ και λέγανε θα κάνουνε Moderna. Μου φάνηκε παράξενο έχουν έρθει Moderna;
Ναι, γίνεται και Moderna.
1.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Στο μεταξύ έχουμε χαρίσει ουσιαστικά και δύο εκατομμύρια δόσεις του Moderna αλλά πέρασε στα ψιλά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

dotcom έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:11
Freelancer έγραψε: 02 Απρ 2021, 08:05

Tα μαθηματικα σου ειναι λιγουλακι για το ΠΤΚ.

30 μερες ο Απριλιος μειον τις 4 Κυριακες που ΔΕΝ γινονται εμβολιασμοι =26μερες
όχι.
Άρθρο 38
Λειτουργια εμβολιαστικων κεντρων

https://www.hellenicparliament.gr/UserF ... 610630.pdf
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

NoMoreLice έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:49
Πώς της το άλλαξε ο φαρμακοποιός;
Της άλλαξε το ραντεβού μέχρι να πετύχει ένα που να λέει δέυτερη δόση σε ~ 1 μήνα (άρα Pfizer)
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Zelda έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:30
dotcom έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:11

όχι.
Άρθρο 38
Λειτουργια εμβολιαστικων κεντρων

https://www.hellenicparliament.gr/UserF ... 610630.pdf
Δεδομένα απο πραγματικό κόσμο: 0 εμβολιασμοί 28/03 κ.λ.π

Με τα χίονια γίνανε 3.000 μια κυριακή από αναπληρώσεις(2ες δόσεις) και μετά πάπαλα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”